Lulka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 bazarek nadal widac ;) napisalam tam ze nie ma opisu zapachu ale nie jest on citrus raczej dosc ciezki Quote
Bambino Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Lulka napisał(a):bazarek nadal widac ;) napisalam tam ze nie ma opisu zapachu ale nie jest on citrus raczej dosc ciezki Ciężki zapach w żadnym razie mi nie przeszkadza. Pytałam o bazarek, bo jest napisane, że jest ważny do 21.10 a dziś jest 23.10. Jeśli jest możliwość licytowania, to już otwieram bazarek:multi: Quote
scarlet Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Lulka a kiedy ja mogę liczyć na przesyłkę?? Quote
Lulka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 poszlo inpostem, nie wiem czemu nadal nie ma :shake: nie zostawili Ci przypadkiem zadnego awizo? Quote
scarlet Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Lulka napisał(a):poszlo inpostem, nie wiem czemu nadal nie ma :shake: nie zostawili Ci przypadkiem zadnego awizo? no właśnie nic nie dostałam :( i co teraz?? Quote
Lulka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 zaraz wysylam konto Izy ;) dzieki wielkie wielkie :loveu: Quote
Lulka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 kochani pomozcie z ogloszeniami :modla: to mala fajna sunka i nikt sie nia nie interesuje :-( Quote
t_kasiek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Lulka napisał(a):kochani pomozcie z ogloszeniami :modla: to mala fajna sunka i nikt sie nia nie interesuje :-( jutro jedziemy z mezem na wesele, ale postaram sie w niedziele zrobic choc kilka ogloszen !!!!! czy sunia je gdzies ma ??? zeby sie nie powtarzaly...... Quote
pixie Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Lulka napisał(a):kochani pomozcie z ogloszeniami :modla: to mala fajna sunka i nikt sie nia nie interesuje :-( poprosilam Baffi2 o ogloszenia suni, powinna pojawic sie w watku Quote
Lulka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 dzieki wielkie:loveu: sunia ma mase ogloszen ale ze starym tekstem, dosc dramatycznym teraz juz sie zmienila dzieki cudownemu DT i jest przyjazna sunia zrobilam jej nowe allegro Malutka skopana sunia pragnie domu!!! (466252102) - Aukcje internetowe Allegro mysle ze taki opisik jest bardziej przyjazny :p Quote
Lulka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 t_kasiek napisał(a):jutro jedziemy z mezem na wesele, ale postaram sie w niedziele zrobic choc kilka ogloszen !!!!! czy sunia je gdzies ma ??? zeby sie nie powtarzaly...... znajoma tez pojechala do Krakowa na wesele ciekawe czy na to samo :evil_lol: milej imprezy i dzieki za pomoc :loveu: Quote
t_kasiek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Lulka napisał(a):znajoma tez pojechala do Krakowa na wesele ciekawe czy na to samo :evil_lol: milej imprezy i dzieki za pomoc :loveu: chyba raczej nie bo my z Krakowa wyjezdzamy jutro w południe - wesele i ślub sa jakies 50-60 km za Krakowem :) Quote
Lulka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 szczegolow nie znam, tak tylko sobie skojarzylam i plote ...w koncu pozno jest :evil_lol: a tymczasem Myszka na gore!!! i potem spac ;) Quote
baffi2 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Już zabieram się za ogłoszenia. Czy mogę wykorzystać tekst z allegro? Quote
Lulka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 tak, tak, jak najbardziej dzieki wielkie :loveu::loveu::loveu: Quote
baffi2 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 nigdzie nie mogę znaleźć info w jakim wieku jest Myszka? Quote
Lulka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 mimo siwej mordki sunia ma zachowania szczeniece wiec daje jej jakies 2-3 latka Quote
baffi2 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Lulka napisał(a):mimo siwej mordki sunia ma zachowania szczeniece wiec daje jej jakies 2-3 latka dzięki, jeszcze mi powiedz czy nadaje się do domu z dzieckiem / kotem? Quote
Lulka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 nie jest to sprawdzone, w dt jest tylko sunia, nie mam pojecia jak sie zachowa z kotem badz dzieckiem :shake: Quote
baffi2 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ogłoszenia zrobiłam jak na razie na: www.gumtree.pl www.adopcje.org www.pajeczyna.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.bono-polska.pl www.neeon.pl www.e-zwierzak.pl www.dwukropek.pl www.olx.pl www.petsy.pl www.adsy.pl www.ojej.pl __________ pupile.com odmówiły współpracy:roll: później zrobię jeszcze więcej ogłoszeń. Quote
KrystynaS Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Zrobiłam dziś przelew na konto dla Myszki Pieniądze przekazuję w imieniu Darczyńców Lizy http://www.dogomania.pl/forum/f78/liza-juz-nie-cierpi-nie-zazna-zla-czlowieka-za-tm-jej-zycie-bedzie-jak-w-bajce-120402/ Pozdrawiam Opiekunów i wszystkich Przyjaciół Myszki Quote
Lulka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='baffi2']Ogłoszenia zrobiłam jak na razie na: www.gumtree.pl www.adopcje.org www.pajeczyna.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.bono-polska.pl www.neeon.pl www.e-zwierzak.pl www.dwukropek.pl www.olx.pl www.petsy.pl www.adsy.pl ojej.pl i pupile.com odmówiły współpracy:roll: później zrobię jeszcze więcej ogłoszeń. ło matko, ale czad!!! :multi::multi::multi: wielkie wielkie dzieki!!! :loveu::loveu::loveu: Myszka musisz teraz domek znalezc, tyle ciotek sie stara!!! Quote
Lulka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='KrystynaS']Zrobiłam dziś przelew na konto dla Myszki Pieniądze przekazuję w imieniu Darczyńców Lizy http://www.dogomania.pl/forum/f78/liza-juz-nie-cierpi-nie-zazna-zla-czlowieka-za-tm-jej-zycie-bedzie-jak-w-bajce-120402/ Pozdrawiam Opiekunów i wszystkich Przyjaciół Myszki bardzo serdecznie dziekujemy :loveu::loveu::loveu: choc straszny zal Lizy :-(:-(:-( Quote
pixie Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Lulka']ło matko, ale czad!!! :multi::multi::multi: wielkie wielkie dzieki!!! :loveu::loveu::loveu: Myszka musisz teraz domek znalezc, tyle ciotek sie stara!!! musi sie udac! zeby nie wiem co... Baffi2 wielkie dzieki!:multi: Quote
Recommended Posts