Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje za pomoc i wsparcie :loveu:

dusje Twoja pomoc równiez dotarła,dziękuje :loveu: (czyli na plus 10 euro od dusje)

Nieśmiało donoszę,że Myszka jest w domu tymczasowym i póki co zachowuje sie całkiem normalnie, akceptuje sunie tymczasowych opiekunów -bardzo przyjazną Basetkę .Myszka tuli się do wszystkich i chętnie wdrapuje się na kolanka.
Zobaczymy jak sytuacja dalej będzie się rozwijać.
Domku docelowego ,najlepszego nadal szukamy... no i ten rachunek.

Posted

ufff,kamien z serca, ze doszlo:lol: W takim razie, w tym tygodniu jeszcze wysylam kolejne obiecane grosiki dla slicznej panienki bowiem nie przystoi takiej ksiezniczce dlugami cudny lepek sobie zaprzatac:evil_lol::lol::loveu:

Posted

Wkradlam sie cichutenko do norki Myszki:lol: i choc Myszka juz pewnie spi, to magiczna rozdzka podniose ja az na sama gore.
Spij Myszko, spij i o dobrym domku sobie snij, a gdy przyjdzie juz ten czas, to pozegnasz wszystkich nas. Wkrotce??? wyslesz z domku fotki i pozdrowisz wszystkie ciotki.:lol:

Posted

Myszka sie przypomina
poprosze dzis pania opiekunke z dt zeby opisala Myszke, zmienila sie nie do poznania

czy moglby wtdy ktos porobic ogloszenia z nowym opisem :modla:

Posted

mamy jeszcze 266zl do splaty....kto pomoze :modla: :-(

------------------------------------------------------

wplaty:
dusje - 35 zl
sati - 34 zł
bazarki - 65 zł
dziekujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Coś tam mogę się dorzucić ale dopiero w okolicach pierwszego - po wypłacie:lol: bo na razie kicha z kasą. Niewiele ale zawsze coś. Biedna malusia psunia, mam nadzieję,że będzie dobrze. a jakieś konto jeszcze, bo tak za bardzo to nie wiem gdzie mam przelać grosiki...