Lulka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Myszka nadal czeka :-( nikt nie dzwoni, doslownie nikt.... Quote
t_kasiek Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 nawet nikt tutaj nie zaglada :placz::placz::placz: Quote
gonia66 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Już zaznaczam wątek...aż mi sie wirzeyć nie chce że taka ślicznotka nie ma domku...a jak było w święta???Domek Tymczasowy jakoś sobie poradził???Myszko...Maleńka...znajdziesz domek... Quote
Lulka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 kurcze ja nie wiem czemu, jest niewielka, fajna, nie za stara, zachowuje sie w domu jak nalezy, zgadza z psami .... dt juz sie chyba niecierpliwi, nie mysleli ze to tyle pewnie potrwa :shake: Myszka zdrowa, zaszczepiona, tylko troche przekarmiona... Quote
Lulka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 dusje - a czy udało ja sie oglosic w NL? Baffi2 - czy ogłoszenia ktore dawalas są nadal aktualne czy juz wygasły? moze jak jeszcze są to mozna dodac nowe fotki? :modla: takie jak Myszka ma na allegro - dwa allegro ma w sumie Mała, śliczna, przyjazna sunia szuka domu! (511063514) - Aukcje internetowe Allegro Malutka, nakolankowa sunia szuka domu!!! WARSZAWA (511063438) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Lulka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 na NK nie probowalam :shake: jak szukac takich milosnikow? Quote
gonia66 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 No to ja już nie wiem...Allegro nawet nie ma wiekszego zainteresowania chociaz juz prawie sie konczy:-(Może na NK rozesłać wątek po milosnikach zwierzat w mailach???Tylko ze ci milosnicy to pewnie maja juz swoje zwierzaki ale mozna sprobowac...no nie wiem..probowal juz ktos w ta strone???Myszka jest naprawde śliczna...nie rozumiem dlaczego nikt sie nia nie zaiteresowal do tej pory..ma blyszczaca siersc, jest przesympatyczna i z wygladu i z charakteru..wiec zupelnie nie wiem co jest grane:cool3: Quote
gonia66 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 JA KIEDYznalazlam i zaprosilam do znajomych, a ten profil ma kilkuset znajomych wiec teraz do tych wlasnie znajomych mozna rozsylac maile. Tylko ze to troche czasu zajmuje, ale idzie w Polske bezposrednieo...moze warto sprobowac...wpisz na NK w "szukaj"-hasło: Miłośnicy piesków wielorasowych Nasze kundelki N.D.S.K.F albo Pomoz Nam ratowac najbiedniejsze pieski,kotki!-RATUJĄC JEDNEGO PSA, NIE ZMIENIMY ŚWIATA..ALE ŚWIAT ZMIENI SIĘ DLA TEGO JEDNEGO PSA- to są konta tzw fikcyjne, ale jak znajdziesz i wejdziesz w te konta potem w ich znajomych- można wysylać maile bezposrednio do nich- sądze, że skoro są w "znajomych" na takim koncie, to sa miłośnikami zwierząt i być może znajdą pomoc...to też jest sposob. Ja teraz nie mogę bo za chwilę wychodzę, ale możesz sprobować i Ty i inne cioteczki, kto wie?? Quote
Tigraa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='gamoń']A to zdjęcie tej zaginionej suni -Henryszew okolice Żyrardowa Zuzia Sprawdźcie telefonicznie .Moim zdaniem podobna.Pani bardzo za nią tęskni. Znaleziono suczkę na Ursynowie Quote
t_kasiek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 a moze poprostu dodaj fotke suni do swoich zdjec.....moze jakis wsrod twoich znajomych zakocha sie w suni.....albo przez przypadek ktos zauwazy fotke.....nie wiem jak to zrobic bo tez nigdy nie dodawalam psiakow na NK :roll: Quote
Lulka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 czy moze ktos pomoc z ogloszeniami plissssss :modla: Quote
Lulka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 dziękuje Ci serdeczne :loveu::loveu::loveu: Quote
baffi2 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Lulka'] Baffi2 - czy ogłoszenia ktore dawalas są nadal aktualne czy juz wygasły? moze jak jeszcze są to mozna dodac nowe fotki? :modla: takie jak Myszka ma na allegro - dwa allegro ma w sumie Mała, śliczna, przyjazna sunia szuka domu! (511063514) - Aukcje internetowe Allegro Malutka, nakolankowa sunia szuka domu!!! WARSZAWA (511063438) - Aukcje internetowe Allegro Większość już wygasła, ale te z nowymi fotkami zrobię na innych portalach, skoro odzew z tych był znikomy:roll: Quote
gonia66 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Po 15 zabiorę sie za NK..tak popróbujemy rzucić ogłoszenia..czym więcej tym lepiej..przecież gdzieś w Polsce musi być domek dla Myszki..nie wierzę, ze nie ma....:cool3: Quote
Gosiapk Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Na pewno jest! mumisy tylko do niego dotrzeć. Quote
gonia66 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Rozesłałam już kilakdziesiąt maili i dostałam już dwie odpowiedzi- jedna o dalszej pomocy (rozsyłaniu), a drugą same cioteczki zobaczcie...i trzymajcie kciuki... czesc..nic sie nie stało ze napisałas...i nie masz za co przepraszac...:)) to prawda ze bardzo kocham zwierzaki..sama mam 2 psy i kota..:) i tez przygarnełam je bo zyły bardzo zle..i nie mogłam patrzec jak sie męcza..a wiesz ze dobrze trafiłas..moja kuzynka własnie szuka psiaka..najlepiej zeby był to mały piesek bo ma małe mieszkanie...miała własnie jechac ostatnio do schroniska..zaraz do niej zadzwonie i zobacze co i jak...oki..jak cos to sie odezwe..pozdrawiam serdecznie i to fajnie ze sa na tym swiecie ludzie którzy mają jeszcze dobre serduszka..:)) Quote
gonia66 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Teraz zrobię sobie przerwe (odpisalam oczywiscie do dziewczyny i czekam na wiadomość) jak bedzie jakas odpowiedz to napisze Wam tu oczywiscie:) ZAraz zacznę wysyłać inne ogłoszenia a przy okazji Wam je tu wkleje (przepraszam Muszko)... http://www.dogomania.pl/forum/f402/olkusz-oboz-zaglady-zwierzat-wyslij-list-127970/#post11503011 Kazda pomoc sie przyda, kiedy w grę idzie taka stawka.... Pozdarwiam cioteczki i czekamy na dalsze wiadomości:lol: Quote
dusje Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Na moje ogloszenie nie bylo zadnej reakcji:shake::-( Jesli nic nie wyjdzie ze strony goni to po Nowym Roku znow zamieszcze Quote
Gosiapk Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Czy oddzwoniła/odpisała pani, która miała sie kontaktowac ze swoją kuzynką? Quote
gonia66 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Na razie cisza...czekamy...rozesłałam kilkaset maili..może ktoś wreszcie się odezwie naprawdę>.Czekajmy cierpliwie i trzymajmy kciuki..tak bym chciała...:loveu: Quote
Lulka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 jejku gonia az tyle :crazyeye: jestem Ci ogromnie wdzieczna :loveu: ja czekam na mail z aktywacja na NK ale bez efektu na razie :shake: Quote
Moniskaa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witam was wszystkich:) Dostałam dzisiaj na NK wiadomość od pani Małgosi:) ja sama nie mogę przygarnąć suni ponieważ mam dwa psy i dwa koty ale mogę umieścić zdjęcie i opis Muszki w swoim profilu i chociaż tak wam pomóc... Raczej na moich znajomych chyba nie mogę liczyć bo oni i tak mi się dziwnie czasem przyglądają(chodzi o te pieski oczywiście) no ale ja sie tym nie przejmuję... Pozdrawiam wszystkich cieplutko:) Quote
gonia66 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 moniśka napisał(a):Witam was wszystkich:) Dostałam dzisiaj na NK wiadomość od pani Małgosi:) ja sama nie mogę przygarnąć suni ponieważ mam dwa psy i dwa koty ale mogę umieścić zdjęcie i opis Muszki w swoim profilu i chociaż tak wam pomóc... Raczej na moich znajomych chyba nie mogę liczyć bo oni i tak mi się dziwnie czasem przyglądają(chodzi o te pieski oczywiście) no ale ja sie tym nie przejmuję... Pozdrawiam wszystkich cieplutko:) HAhaha:lol::lol::lol:A jednak stara prawda ma sens, że swój na swojego zawsze trafi;)Pozdrawiam...Kilka osob się odezwało, ale tylko z wiadomościa, ze smi nie mogą, ale rozeslą wiadomość..to też dobre- liczy się każda pomoc i każde ogłoszenie:lol:No to mała Sunieczko..powoli możesz się pakować...domek musi sie znależć..juz na pewno jest tylko jeszcze domek moze nie wie, ze jest:lol: Quote
Recommended Posts