jotpeg Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 sunia śliczna, mała, historia chwytająca za serce... a gdzie dom?? Quote
t_kasiek Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Lulka napisał(a):a domu nie ma............... no wlasnie :placz::placz::placz: domku nie ma :-( Quote
baffi2 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 dostałam maila w sprawie ogłoszenia o Myszce:) Pani zapytała w jakim wieku jest sunia i poprosiła o przesłanie jej zdjęcia. (które nie nie chciało dać się umieścić w ogłoszeniu) Więc - ile Myszka ma latek? Czy jest jaką szansa na nowe zdjęcia? :razz: Quote
Lulka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 najswiezsze zdjecia sa na stronie 19 Malutka ma siwa mordke, ale to tylko takie umaszczenie, ona ma jakies 3-4 latka. Zdrowa, radosna sunia :p Quote
t_kasiek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='baffi2']dostałam maila w sprawie ogłoszenia o Myszce:) Pani zapytała w jakim wieku jest sunia i poprosiła o przesłanie jej zdjęcia. (które nie nie chciało dać się umieścić w ogłoszeniu) Więc - ile Myszka ma latek? Czy jest jaką szansa na nowe zdjęcia? :razz: alez by bylo cudnie gdyby domek wypalił !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
baffi2 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jak pani odpisze to od razu dam znać ;) PS W każdym ogłoszeniu podawałam tel i mail taki jak Lulka podała w allegro Myszki - czy aby napewno wcześniej nikt się nie odzywał? :roll: Quote
Lulka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 no wlasnie nikt bo to telefon do Izy moze cos ma nie tak z telefonem bo z zadnych ogloszen nikt nie dzwoni :roll: Quote
t_kasiek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 baffi2 napisał(a):Jak pani odpisze to od razu dam znać ;) no to czekamy :niewiem: Quote
t_kasiek Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 baffi2 napisał(a):jak na razie cisza...:roll: dalej cisza ???????/ Quote
baffi2 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 t_kasiek napisał(a):dalej cisza ???????/ niestety... może Myszka się nie spodobała, może wiek nie odpowiadał...:roll: Quote
Lulka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ja tez mialam wczoraj telefon od pani co chciala co prawda innego pieska ale miala tez zerknac na myszke, choc nie wiem czy nie bedzie myszka za duza niestety :shake: Quote
t_kasiek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Lulka napisał(a):ja tez mialam wczoraj telefon od pani co chciala co prawda innego pieska ale miala tez zerknac na myszke, choc nie wiem czy nie bedzie myszka za duza niestety :shake: kurcze a mial obyc tak pieknia....mial byc juz domek :placz::placz::placz: Quote
t_kasiek Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 w górę maleńka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
t_kasiek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 moge jedynie podniesc :placz::placz: Quote
Recommended Posts