pixie Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 luka1 napisał(a):o kurcze ale on jest sliczny :crazyeye: ja poprawie luke1 jakiez sliczne sa te szczoteczki dwie! przecudne szorsciaki!!! przyznaj sie kamixx :mad:masz slabosc do prac domowych?:eviltong: z pomocnikami razniej i to "wyspecjalizowanymi":p Quote
kamixx Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 no jasne :) nie będę miała neta przez najbliższe cztery dni Quote
KasiaO Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Fredziu co tam u ciebie? Kamila ktoś dzwonił w jego sprawie? Na allegro ma dwóch obserwatorów... Quote
Miśka84 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 :loveu:Zdjęcie z Miśkiem jest GENIALNE:loveu: Quote
rita60 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Kosmate czarno-białe cudo czeka na ciebie........ Quote
KasiaO Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Co tam u Fredka? Poprawił się troche chłopak czy nadal łobuzuje?? Quote
kamixx Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Witajcie Fred już śpi w czasie jazdy samochodem więc jestem cała happy Po drugie bardzo przepraszam za zamieszanie i jednocześnie dziękuję osobom które zaangażowały się w szukanie domu dla Freda ale chcieliśmy poinformować że podjęliśmy z mężem decyzje, że Fred zostaje z nami na stałę!!! jeszcze raz wielkie dzięki Quote
KasiaO Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='kamixx']Witajcie Fred już śpi w czasie jazdy samochodem więc jestem cała happy Po drugie bardzo przepraszam za zamieszanie i jednocześnie dziękuje osobą które zaangażowały się w szukanie domu dla Freda ale chcieliśmy poinformować że podjęliśmy z mężem decyzje, że Fred zostaje z nami na stałę!!! jeszcze raz wielkie dzięki Brak mi słów by wyrazić wdzięcznośc więc zrobie tak: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::calus::calus: Quote
agniecha82x Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='kamixx']Witajcie Fred już śpi w czasie jazdy samochodem więc jestem cała happy Po drugie bardzo przepraszam za zamieszanie i jednocześnie dziękuje osobą które zaangażowały się w szukanie domu dla Freda ale chcieliśmy poinformować że podjęliśmy z mężem decyzje, że Fred zostaje z nami na stałę!!! jeszcze raz wielkie dzięki :multi::multi::multi: lepszego domku Fredzik nie moglby sobie wymarzyc!!! :loveu: Quote
sleepingbyday Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 świetnie :loveu:! ale jak wy teraz będziecie tymczasy innym psom dawali :evil_lol:? Quote
kamixx Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 hymm jak zmienić umiejscowienie wątku i przenieść go do tych które znalazły dom? Quote
rita60 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='kamixx']Witajcie Fred już śpi w czasie jazdy samochodem więc jestem cała happy Po drugie bardzo przepraszam za zamieszanie i jednocześnie dziękuję osobom które zaangażowały się w szukanie domu dla Freda ale chcieliśmy poinformować że podjęliśmy z mężem decyzje, że Fred zostaje z nami na stałę!!! jeszcze raz wielkie dzięki Jestes farciarz Fredzik:multi: Quote
Miśka84 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :laola::laola::laola::laola::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
evita. Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Świetne wieści :multi::multi::multi:. Powodzenia w nowym życiu psiaczku :loveu::loveu::loveu: Quote
magda222 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Co?! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jestem w szoku !!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu:Ale super !!! Jesteście kochani !!!:loveu: P.S.Wycofywać ogłoszenia? Quote
pixie Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 kamixx napisał(a):hymm ... FREDZIK U MNIE NA DS przeczuwalam to juz od poczatku....i trzymalam kciuki, by tylko wyszlo... i UDAŁO SIĘ !!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: JESTEŚCIE KOCHANI! :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: WSPANIALI!:jumpie::jumpie: N A D Z W Y C Z A J N I !:cool2::cool2: Fredziu:roll: miłością obdarz ten D O M TAKI DOM chciałby mieć każdy z nas:multi: DZIĘKUJEMY WAM ZA TE EMOCJE!:loveu: Quote
malicja Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 strasznie sie ciesze :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
luka1 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 no i taki powinien byc kazdy koniec złych opowieści. :multi: Quote
kamixx Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Dzięki należą się też cioci która zawsze w połowie dnia wypuszcza nam go na ogród dzięki temu nie musi Fred trzymać siuśków 12 godz. ale skubany jest taki zmarźluch że nie chce wychodzić na dwór trzba go siłą wyciągać, albo wynosić na rękach. Zrobi co trzeba i biegiem z powrotem do domu. Quote
mru Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ooooooh :loveu: zostaje! :multi: ale się mu udało! Quote
kamixx Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Fred to straszny zmarźluch zastanawiam się czy nie sprawić mu kubraczka, tylko nie chciałabym mu zrobić niedzwiedziej przysługi i żeby mu było jeszcze bardziej dyskomfortowo? co myślicie o o psiakach w kubraczkach? Quote
kamixx Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Nowe zdjęcia Freda! przepraszam za złą jakość ale robione były telefonem! Quote
Recommended Posts