KasiaO Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Fredzik w tak dobrej formie to wspaniały widok, Kamila jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!!:loveu::loveu::loveu: Widzę, ze kocyk cały czas się przydaję :p Foty a szczególnie ta w kocyku REWELACYJNE!! Quote
Denisek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 A ja nie "umiem"obejrzec zdjęć Fredzika:( mam tylko jedno,to w kocyku.A tam jest więcej???Śliczny jest szczęściarzu:lol: Quote
a-markofix Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Bardzo się cieszę, że Fredzik ma wspaniały domek. Wygląda jak braciszek naszej Waci, którą adoptowaliśmy w sierpniu, tylko Waciuńka jest biała... Dużo szczęścia i wspaniałych wspólnych chwil dla Pańciów i pieska ;) Quote
sleepingbyday Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='kamixx']Nowe zdjęcia Freda! przepraszam za złą jakość ale robione były telefonem! fredzik rycerz jedi :evil_lol: Quote
Miśka84 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Kocykowe zdjęcie jest boskie :loveu::loveu::loveu: Quote
kamixx Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 on tak uwielbia siedzieć, śpi rówienież całą noc pod przykryciem Quote
KasiaO Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 kamixx napisał(a):on tak uwielbia siedzieć, śpi rówienież całą noc pod przykryciem No proszę to niezły zmarzluch z niego..:p Zimny, mokry boks w schronie musiał być dla niego piekłem.... Quote
KasiaO Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 A co tam słychać u naszego Fredzika?? Kamila niestety nie ominie Cię pisanie relacji z życia Fredka...:evil_lol::evil_lol: Musimy byc tu na bieżąco co u małego kudłacza słychać..;);) Quote
kamixx Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Fred był z nami w sobotę na grzybach, był wniebowzięty skakał jak sarenka i mimo że padał deszcz nie nażekał, że zimno. W poniedziałek dostał szczepionkę przeciw wściekliznie więc był wczoraj osowiały, ale nasz znajomy kolega który jest weterynarzem pocieszył nas że jego zdaniem Fred jest młodszy i na jego oko ma gdzieś 6-7 lat. :multi: Quote
KasiaO Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Tak, tak prosimy fotki... może te z grzybobrania.....:roll: Quote
kamixx Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 postaram się coś wrzucuć wieczorem Quote
KasiaO Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 kamixx napisał(a):postaram się coś wrzucuć wieczorem tak..tak czekamy...:razz: Quote
KasiaO Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Heheh grzybobranie to to nie jest...chyba po..;);) Kamila, zdjecie super, Fredek naprawdę cudny... Pozdrawiam i mizianko dla Fredzia :p Quote
kamixx Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 te z grzybobrania są mało ciekawe bo wszystkie zamazane Fred był bardzo ruchliwy i mój słabej jakości aparat nie mógł go uchwyć, albo ja jestem słabą operatorką:cool3: Quote
KasiaO Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Fred ja zawsze cudny:loveu: Kamixx udało Wam się przytemperować trochę małego? Czy nadal teroryzuje gości??:diabloti: Quote
kamixx Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 KasiaO napisał(a):Fred ja zawsze cudny:loveu: Kamixx udało Wam się przytemperować trochę małego? Czy nadal teroryzuje gości??:diabloti: jest lepiej ale musimy na niego uważać zwłaszcza jak ktoś przychodzi pierwszy raz ale jak przyszadł do nas nasz znajomy weterynarz to nawet na niego nie strzeknął, ale Michał przywitał go w drzwiach od razu wręczając mu do pyska wielki "psi baton" Quote
mru Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Fredzik rządzi :D a zdjęcie z tata normalnie wymiata :P Quote
KasiaO Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 A co tam u naszego Fredka?? Pewnie idealnie wpasował się do Twojej rodziny Kamixx ;) Quote
Recommended Posts