Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fredzik w tak dobrej formie to wspaniały widok, Kamila jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!!:loveu::loveu::loveu: Widzę, ze kocyk cały czas się przydaję :p
Foty a szczególnie ta w kocyku REWELACYJNE!!

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę, że Fredzik ma wspaniały domek. Wygląda jak braciszek naszej Waci, którą adoptowaliśmy w sierpniu, tylko Waciuńka jest biała...
Dużo szczęścia i wspaniałych wspólnych chwil dla Pańciów i pieska ;)

Posted

kamixx napisał(a):
on tak uwielbia siedzieć, śpi rówienież całą noc pod przykryciem

No proszę to niezły zmarzluch z niego..:p
Zimny, mokry boks w schronie musiał być dla niego piekłem....

Posted

A co tam słychać u naszego Fredzika?? Kamila niestety nie ominie Cię pisanie relacji z życia Fredka...:evil_lol::evil_lol: Musimy byc tu na bieżąco co u małego kudłacza słychać..;);)

Posted

Fred był z nami w sobotę na grzybach, był wniebowzięty skakał jak sarenka i mimo że padał deszcz nie nażekał, że zimno.
W poniedziałek dostał szczepionkę przeciw wściekliznie więc był wczoraj osowiały, ale nasz znajomy kolega który jest weterynarzem pocieszył nas że jego zdaniem Fred jest młodszy i na jego oko ma gdzieś 6-7 lat. :multi:

Posted

te z grzybobrania są mało ciekawe bo wszystkie zamazane Fred był bardzo ruchliwy i mój słabej jakości aparat nie mógł go uchwyć, albo ja jestem słabą operatorką:cool3:

Posted

KasiaO napisał(a):
Fred ja zawsze cudny:loveu: Kamixx udało Wam się przytemperować trochę małego? Czy nadal teroryzuje gości??:diabloti:

jest lepiej ale musimy na niego uważać zwłaszcza jak ktoś przychodzi pierwszy raz

ale jak przyszadł do nas nasz znajomy weterynarz to nawet na niego nie strzeknął, ale Michał przywitał go w drzwiach od razu wręczając mu do pyska wielki "psi baton"

• 2 weeks later...