Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hymm narazie się nikt nie odzywa, ale z Fredem to już nie tak łatwo On naprawdę tylko mnie i Leszka toleruje no i ciocie, która go codziennie o 12 wypuszcza na chwilkę na ogród.

Posted

Mam dużą słabość do takich piesków, patrz obok, moja Ryfka. Do pogryzionych w schronie też - mój Fafik, do tego krzywdzony przez ludzi.
Fafik rzuca się do dzisiaj, dwa lata, na bardzo duże psy z wyciem strachu.
Został wydmuszkiem, trochę pomogło, przynajmniej na suki nie reaguje agresją, przyzwyczaił się do ludzi aż do przesady, prosi o głaskanie znajomych z widzenia na spacerach wpychając głowę pod ręce.

Posted

Fred idzie dzisiaj do weta mam nadzieje że już nie trzeba mu podawać antybiotyków, najprawopodobnije dzisiaj dostanie szczepionkę przeciw wściekliźnie

Posted

kamixx napisał(a):
Fred nie został zaszczepiony bo muszą minąć 2 tyg od zaprzestania brania antybiotyków. Jest zdrowy, przytył 1,5 kg.

No proszę super wiadomości w ten paskudny dzień:multi::multi::multi:

Noo Kamila ładnie go karmisz...1.5 kg :crazyeye:

Posted

Hej nie było nas przez weekend byliśmy u rodziców, Fred u rodziców zachowywał się spokojnie z Miśkiem no może się nie kochają ale już się tolerują starając nie wchodzić sobie w drogę. Fred podróż w jedną stronę marudził i nie mógł znaleźć swojego miejsca, ale już w drodze powrotnej spał. Mam zdjęcia ale wybaczcie wrzuce je później bo nie mam teraz do tego głowy, mamy rodzinną tragedię, mój bardzo bliski wujek nagle zmarł w sobotę.:placz: