kamixx Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Fredzio jest wredzio bo terroryzuje Miśka moich rodziców :) Quote
KasiaO Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 kamixx napisał(a):Fredzio jest wredzio bo terroryzuje Miśka moich rodziców :) To ci łobuz....:diabloti: Quote
kamixx Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 wczoraj znowu była akcja rozdzielania psów mam całe ręce pogryzione, łobuzy są straszne idą w zaparte na śmierć i życie chyba się już nigdy nie polubią ale nic widują się rzadko na weekendy raz w miesiącu Quote
KasiaO Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 kamixx napisał(a):wczoraj znowu była akcja rozdzielania psów mam całe ręce pogryzione, łobuzy są straszne idą w zaparte na śmierć i życie chyba się już nigdy nie polubią ale nic widują się rzadko na weekendy raz w miesiącu Kagańce im zafunduj kochana i kłopot z głowy ;) To ci Fredzik paskuda...:diabloti: A w schrnonie taki biedny...taki bezbronny....:evil_lol: Quote
kamixx Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Fred dzisiaj zasłużył na wielką kość i dłuuuuuugi spacer! Zapomnieliśmy na noc zamknąć drzwi na klucz i na dodatek same pod wpływem wiatru się otworzyły tak myślę żę to wiatr. Fred podniósł alarm, obudził nas w ten sposób i być może uratował nasz dobytek Kochany psiak jestem z niego dumna, czujny :) Quote
KasiaO Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 kamixx napisał(a):Fred dzisiaj zasłużył na wielką kość i dłuuuuuugi spacer! Zapomnieliśmy na noc zamknąć drzwi na klucz i na dodatek same pod wpływem wiatru się otworzyły tak myślę żę to wiatr. Fred podniósł alarm, obudził nas w ten sposób i być może uratował nasz dobytek Kochany psiak jestem z niego dumna, czujny :) Noo proszę!! Koffane psisko:loveu: Mam nadzieję, że zabrałaś go na ten dłuuugi spacer;) Fred - bohater:cool3: Quote
kamixx Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Witamy dawno nas tu nie bylo więc się poprawiamy i dodajemy nowe zdjęcia: Fred pilnujący misek: Quote
KasiaO Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Noo nareszcie!! Fredzio super!! Tylko niech za bardzo nie pilnuje tych misek..:p Mizianko dla łobuza! Quote
KasiaO Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Hallo, hallo czy tu ktoś jeszcze zagląda??:roll::roll: Co tam u naszego Fredka-zgredka słychać?? Quote
kamixx Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 mamy mały mexyk w domu od tygodnia, cioci sunia z którą dzielimi podwórko ma cieczkę. Fred strasznie szaleje płacze, wyje, trzęsie się, ziaja, nie je i ogólnie strasznie jest denerwujący... czekamy z utęsknieniem na koniec tych warjacji macie jakieś sposoby, aby go uspokoić? Quote
KasiaO Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 kamixx napisał(a):mamy mały mexyk w domu od tygodnia, cioci sunia z którą dzielimi podwórko ma cieczkę. Fred strasznie szaleje płacze, wyje, trzęsie się, ziaja, nie je i ogólnie strasznie jest denerwujący... czekamy z utęsknieniem na koniec tych warjacji macie jakieś sposoby, aby go uspokoić? Pewnie, że mamy - KASTRACJA :diabloti: Quote
kamixx Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Kastracje będzie miał za miesiąc ja wróci nas znajomy wet, teraz dostał tabletki uspokajające na ten tydzień troche pomagają ale nie całkiem Quote
kamixx Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 hej hej u Fredzia wszystko w porządku, uwielbia szaleć i tarzać się w trawie teraz jak jest ciepło to nie chce w dzień do domu wracać, a w zimie ciężko było go wyciągnąc na siku :) wczoraj nie pierwszy raz zresztą nas totalnie zaskoczył bo zjadł ogryzek od jabłka całkiem ze smakiem :) Quote
kamixx Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 szukam domku dla kotów w szopie na podwórku okociła się dzika kotka są 4 kotki: 2 czarne, 1 rudy, 1 szary kotki mają ok 4 tygodni więc za chwilę będą do wydania, naprawdę nie wiem co z nimi zrobić jak nie znajdzie się dom Quote
kamixx Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 najnowsze zdjęcia Freda zgreda :): I tych kotków co szukamy dla nich domu: Quote
KasiaO Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wow ale Fredzio śliczny, nie ten sam pies :-o Kamilka mam nadzieje, że nie daje Wam za bardzo popalic.... Wygląda cudnie:loveu: Quote
kamixx Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 dajemy radę ,ale ciągle nie toleruje gości, nie umiem sobie z tym poradzić, żeby go wyszkolić mam krótki filmik jak fred je truskawki, ale nie udaje mi się wstawić Quote
kamixx Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 http://http://www.youtube.com/watch?v=itAOlLuJIB8 Quote
Panca Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 buhahaha moj tez lubi truskawki ale woli bób:evil_lol: Quote
Lucyna Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ależ ten Fredzik to pociecha, jest śliczny. Mój psiaczek to niejadek, na Fredzia miło popatrzeć. Wyślę znajomym linka z kotkami. Quote
kamixx Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 no i stało się Fred został wykastrowany, żal mi na niego patrzeć jak się męczy w tym kołnierzu. Wogóle mam wyrzuty sumienia, że może jednak rozumie co mu zrobiliśmy :(. Mam tylko nadzieje, że choć trochę spokornieje, bo ostatnio uszczypnął w nogawkę kobietę przechodząca chodnikiem. Quote
Weronia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 kamixx napisał(a):no i stało się Fred został wykastrowany,..Wogóle mam wyrzuty sumienia, że może jednak rozumie co mu zrobiliśmy :(. . Chyba przysługę... Quote
Recommended Posts