Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam propozycję:
napiszcie tekst (do 500znaków) - musza być fakty (wiek, szczepienia, choroby, dane kontaktowe) i troche o charakterze psa i jego historii, zróbcie jakieś "sprzedajne" fotki -mamy propozycję umieszczenia kilku psiaków na jednej stronie internetowej. jeśli jesteście zainteresowani, to dajcie znać na PW.

Posted

dziewczyny napiszcie takze jaki stosunek ten psiak ma do malych dzieci,innych psow oraz kotow,to wazne jesli psiak ma znalesc nowy domek.Jezeli nie wiecie to sprobujcie to sprawdzic,pliss:cool3:

Posted

u mnie na ogrodzie jest 5 kotów i pies pitbull (zwierzęta mojej ciotki) bo ogród jest wspólny Fred nie zwraca na nie uwagi. Co do dzieci nie ma szans na sprawdzenie bo u mnie w rodzinie coś ostatnio kiepsko z dzieciaczkami. Bałabym się go jednak oddawać do domu z dziećmi bo on potrzebuje spokoju po tym schroniskowym maltretowaniu.

Posted

mru napisał(a):
robisz tak :)

1. wybierasz banerek (hehe który tam się podoba)
2. zaznaczasz go tak, jakbyś chciała zaznaczyć tekst (trzymając prawy przycisk myszy ciągniesz i on się podświetla)
3. kiedy jest podświetlony już klikasz go prawym i wybierasz z listy "kopiuj"

4. idziesz do "panelu użytkownika"
5. stamtąd do "edytuj podpis" (z prawej)
6. tam w pole edycji klikasz prawym i dajesz "wklej"
7. na dole klikasz "zapisz zmiany" i już :)

możesz mieć w podpisie max 100x500 pixeli banerków
ten ma jakieś 100 na 100 więc 5 takich max :p niestety

DZIĘKI!! UDAŁO SIĘ:multi:

Posted

kamixx napisał(a):
ja ryczę za każdym razem jak na niego spojrzę, ale już go nie boli bo się nie trzęsie tak jak przez ostatni dwa dni.

:-(:-(:-( Jaki on biedny jest:shake:

Posted

Obejrzałam filmik i słabo mi. Toż to maleństwo za góra dwa, trzy dni stracilo by życie! Po tych dniach u Ciebie kamixx widać, że jeszcze bardzo go boli ta dupelka i te pogryzione ciałko, minkę też ma nie tęgą:-( Grunt, że bezpieczny!

Cholernie fajny psiak będzie z niego, kiedy rany fizyczne się zagoją. Bo z psychicznymi to trochę gorzej...:shake:

Posted

Kamixx cudownie ze dotarla do Ciebie ta wiadomosc ze taka bida potrzenuje natychmiastowej pomocy! I bardzo sie ciesze, ze tak szybko serduszko zareagowalo na tego biedaka
Gdzie jest najblizsze RTG...by moc te lapke przeswietlic?

Jestescie wspaniali! Ty i Twoj TZ!

troche sie przestraszylam ze jest pitbull w ogrodzie..czy one nie maja ze soba stycznosci? moze lepiej by sie nie kontaktowaly to duzy i silny pies i Fredzik moze sie bac a pitbull to wyczuje i moze niekoniecznie dobrze zareagowac zwlaszcza ze jak zrozumialam to dwa samce
lepiej by spokojniutko sobie w domu mieskzal..moze jakiegos kotka milutkiego do towarzystwa by nie czul sie samotnie..on jakby jeszcze nie dowierzal ze takie szczescie mu sie trafilo
jesli piszesz ze boi sie zostawac sam w ogrodzei to go lepiej nie zostawiaj..w domu tez..ale w domu widzialam ze znalazl bude pod stolem..moze wlasnie jakies niby schronienie mu zorganizuj..moze karton jakis a la buda
on dlugo mial dom..choc z innymi duzymi teraz moglby miec cos a la bude..czulby sie tam bezbiecznie...kreci sie tak jakby wlasnie nie czul sie bezpieczny..i raczej o ogrodka samego nie wypuszczaj on wie ze tam bywa duzy no i sie boi...
jaknajmniej strachu powinien tereaz odczuwac, nie prowokowac tego strachu, nawet jesli pitbull lagodniutki jak baranek to stresem Fredzik jest na wylot przeszyty...

Posted

źle się wyraziłam ten pitbul to suczka, ale ona nie jest cały czas na ogrodzie tylko w domu, staramy się z ciotką mijać i nie wypuszczamy piesków razem. Jest o niebo lepiej z Fredkiem wczoraj miałam urlop i zostałam z nim w domu jest przekochany uwielbia się wtulać, autentycznie wtulać jak człowiek i uspokaja się wtedy. Mamy wrażenie z Leszkeim że on może spał ze swoim właścicielem.
Dwa razy szczeknął wczoraj jak listonosz przyszedł.