Miśka84 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To kto w tych schronach pracuje? Maszyny? Quote
Weronia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Miśka84 napisał(a):To kto w tych schronach pracuje? Maszyny? szmaty i ścierwa ludzkie. Quote
sleepingbyday Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 mam propozycję: napiszcie tekst (do 500znaków) - musza być fakty (wiek, szczepienia, choroby, dane kontaktowe) i troche o charakterze psa i jego historii, zróbcie jakieś "sprzedajne" fotki -mamy propozycję umieszczenia kilku psiaków na jednej stronie internetowej. jeśli jesteście zainteresowani, to dajcie znać na PW. Quote
bogusika1 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 dziewczyny napiszcie takze jaki stosunek ten psiak ma do malych dzieci,innych psow oraz kotow,to wazne jesli psiak ma znalesc nowy domek.Jezeli nie wiecie to sprobujcie to sprawdzic,pliss:cool3: Quote
luka1 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To bardzo fajna psina , - Fredziu (i Kamixx) trzymaj się teraz juz bedzie tylko lepiej Quote
kamixx Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 u mnie na ogrodzie jest 5 kotów i pies pitbull (zwierzęta mojej ciotki) bo ogród jest wspólny Fred nie zwraca na nie uwagi. Co do dzieci nie ma szans na sprawdzenie bo u mnie w rodzinie coś ostatnio kiepsko z dzieciaczkami. Bałabym się go jednak oddawać do domu z dziećmi bo on potrzebuje spokoju po tym schroniskowym maltretowaniu. Quote
kamixx Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 filmik z Fredzikiem: http://pl.youtube.com/watch?v=4b3zYiyhlGQ Quote
kamixx Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 ja ryczę za każdym razem jak na niego spojrzę, ale już go nie boli bo się nie trzęsie tak jak przez ostatni dwa dni. Quote
KasiaO Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 oj Fredziu widzę, że już czujesz się lepiej:multi::multi: Super!! Boshhe jaki on koffany...:loveu::loveu::loveu: Quote
KasiaO Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 mru napisał(a):robisz tak :) 1. wybierasz banerek (hehe który tam się podoba) 2. zaznaczasz go tak, jakbyś chciała zaznaczyć tekst (trzymając prawy przycisk myszy ciągniesz i on się podświetla) 3. kiedy jest podświetlony już klikasz go prawym i wybierasz z listy "kopiuj" 4. idziesz do "panelu użytkownika" 5. stamtąd do "edytuj podpis" (z prawej) 6. tam w pole edycji klikasz prawym i dajesz "wklej" 7. na dole klikasz "zapisz zmiany" i już :) możesz mieć w podpisie max 100x500 pixeli banerków ten ma jakieś 100 na 100 więc 5 takich max :p niestety DZIĘKI!! UDAŁO SIĘ:multi: Quote
Miśka84 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 kamixx napisał(a):ja ryczę za każdym razem jak na niego spojrzę, ale już go nie boli bo się nie trzęsie tak jak przez ostatni dwa dni. :-(:-(:-( Jaki on biedny jest:shake: Quote
grzenka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To niewyobrażalne co on musiał przeżyć:-(:shake: Quote
Koperek Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Obejrzałam filmik i słabo mi. Toż to maleństwo za góra dwa, trzy dni stracilo by życie! Po tych dniach u Ciebie kamixx widać, że jeszcze bardzo go boli ta dupelka i te pogryzione ciałko, minkę też ma nie tęgą:-( Grunt, że bezpieczny! Cholernie fajny psiak będzie z niego, kiedy rany fizyczne się zagoją. Bo z psychicznymi to trochę gorzej...:shake: Quote
Panca Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 bedzie dobrze i na pewno domek mu znajdziemy ciotki Quote
magda222 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kamixx :loveu: uratowałaś mu życie...Chwała Ci za to... Biedne,bezbronne maleństwo :placz: Czy on ma jakieś ogłoszenia? Quote
pixie Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kamixx cudownie ze dotarla do Ciebie ta wiadomosc ze taka bida potrzenuje natychmiastowej pomocy! I bardzo sie ciesze, ze tak szybko serduszko zareagowalo na tego biedaka Gdzie jest najblizsze RTG...by moc te lapke przeswietlic? Jestescie wspaniali! Ty i Twoj TZ! troche sie przestraszylam ze jest pitbull w ogrodzie..czy one nie maja ze soba stycznosci? moze lepiej by sie nie kontaktowaly to duzy i silny pies i Fredzik moze sie bac a pitbull to wyczuje i moze niekoniecznie dobrze zareagowac zwlaszcza ze jak zrozumialam to dwa samce lepiej by spokojniutko sobie w domu mieskzal..moze jakiegos kotka milutkiego do towarzystwa by nie czul sie samotnie..on jakby jeszcze nie dowierzal ze takie szczescie mu sie trafilo jesli piszesz ze boi sie zostawac sam w ogrodzei to go lepiej nie zostawiaj..w domu tez..ale w domu widzialam ze znalazl bude pod stolem..moze wlasnie jakies niby schronienie mu zorganizuj..moze karton jakis a la buda on dlugo mial dom..choc z innymi duzymi teraz moglby miec cos a la bude..czulby sie tam bezbiecznie...kreci sie tak jakby wlasnie nie czul sie bezpieczny..i raczej o ogrodka samego nie wypuszczaj on wie ze tam bywa duzy no i sie boi... jaknajmniej strachu powinien tereaz odczuwac, nie prowokowac tego strachu, nawet jesli pitbull lagodniutki jak baranek to stresem Fredzik jest na wylot przeszyty... Quote
mru Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 bardzo się cieszę, KasiuO :) a filmik bardzo fajny, tylko właśnie smutny :( super psiak - spokojny i śliczny maluch Quote
kamixx Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 źle się wyraziłam ten pitbul to suczka, ale ona nie jest cały czas na ogrodzie tylko w domu, staramy się z ciotką mijać i nie wypuszczamy piesków razem. Jest o niebo lepiej z Fredkiem wczoraj miałam urlop i zostałam z nim w domu jest przekochany uwielbia się wtulać, autentycznie wtulać jak człowiek i uspokaja się wtedy. Mamy wrażenie z Leszkeim że on może spał ze swoim właścicielem. Dwa razy szczeknął wczoraj jak listonosz przyszedł. Quote
mru Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ej no listonosz to listonosz :diabloti: chociaż dwa razy trzeba obowiązkowo! ;) Quote
sleepingbyday Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 KasiaO napisał(a):DZIĘKI!! UDAŁO SIĘ:multi: masz jeszcze miejsce na inne banerki :cool3: Quote
Recommended Posts