Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze bardzo ważna informacja szukamy dla Fredzika domu idealnego, w którym będzie miał lepiej niż u nas pod tym względem, że nie będzie sam gdy my jesteśmy w pracy. To nie ma być pierwszy lepszy dom. Wiem, że niektórych może to zniechęcić, ale o to chodzi, aby pies nigdy w życiu nie zaznał grama cierpienia!!!!

Posted

KasiaO miała zrobić allegro i ogłoszenie na adopcjach
ja jestem naprawdę rozdarta jeśli chodzi o tą kwestię czy ma zostać na stałe u nas czy na tymczas. Tu chodzi przede wszystkim o jego dobro żeby nie cierpiał będąc te pare godzin sam. Dzwoniłam do ciotki mówi że płacze tylko przez chwile po naszym wyjściu później jest spokój.

Posted

KasiuO zrobiłaś allegro czy jakieś inne ogłoszenia?
Ja mogę zrobić ale nie chcę powielać.
Proponuję,żeby jak ktoś zrobi jakies ogłoszenia wklejał na wątku link do niego a kamixx zamieści go w 1-szym poście.

Posted

[quote name='magda222']Ponawiam pytanie: czy psiak ma jakieś ogłoszenia?
Przeczytałam wątek od początku i nie widzę,żeby ktoś go gdzieś ogłaszał.

Wstawiłam małego na adopcje.org i zrobiłam allegro

Posted

Fred dostał nowe posłanie, od razu wszedł do legowiska i cały czas w nim siedzi i nareszcie widać choć nutkę wyluzoania. Może podobne już kiedyś miał hymmm zdjęcia później.

Posted

kamixx napisał(a):
siedzę tu w pracy i tak za nim tęsknie, gdzie w Poznaniu można wykonać pieskowi kompleksowe badania krwi i skóry

zapytaj najlepiej supergoge..zaprosze ja zaraz do tego watku

a szefa nie da sie ublagac bys przychodzila z fredziem do pracy?:multi:zobowiazesz sie ze bedziesz w zwiazku z tym wydajniej pracowac i nie zechcesz za to premii, jedynie w postaci obecnego Fredzia

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

kamixx on jest szczesliwy, oswaja sie z domem..hmmm ciekwe co on robi przez ten czas gdy Ciebie nie ma, byli juz na dogo ludzioe ktorzy krecili filmy by obserwowac co robia pupile..moze cos takiego by sie udalo zrobic...bylabys spokojniejsza, ale z pewnoscia spia, chrapie..i tylko jakis towarzysz milutki by sie przydal mu do towarzystwa...moze kot? kocina jakas bidna...

czytalas jak Babel z ulicy niedzwiedziej zaakceptowal w jeden dzien kotke ktora podrzucono przez siatke..
Fredzio bylby z pewnoscia tez bardzo opiekunczy no i nie sam...

Posted

kamixx napisał(a):
siedzę tu w pracy i tak za nim tęsknie, gdzie w Poznaniu można wykonać pieskowi kompleksowe badania krwi i skóry

Kamila takie badania można zrobić np. w kliniece na Mieszka I albo na os. Łokietka jest też fajna klinika ( ta na Łokietka mogę polecić bo chodzimy tam z bidami z interwencji). Te kliniki są oczywiście w Pozku, jest ich pewnie jeszcze kilka ale ja zawsze jeżdze do jednej z tych...

Posted

Takie badania można w wielu miejscach zrobić. Mieszka hmmm - no już nic nie pisze.
Ja takie badania robie na Zbąszyńskiej. Mozna też w innych miejscach. Napisz w jakis rejonach Poznania interesuje Cię taki punkt, poradzimy.

Posted

ojej jaki sliczny piesek z tego Fredzia :loveu:
kamixx cudownie, ze uratowalas ta bidulke!!! :Rose:
maly szorstkowlosy biedaczek, mam nadzieje, ze szybko wroci do zdrowka :roll:
na filmiku widac, ze troszke jeszcze taki zagubiony, ze tak szuka swojego miejsca, sliczna psinka :roll:

Posted

Z Fredem jest nawrawdę lepiej rany bledną, dużo je, coraz mniej się boi zostawać sam, na ogród również już pcha się sam aby wyjść, jest przekochany i z dnia na dzień odważniejszy.