luka1 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 i co z tą kontrolą w Kampinosie? Ziutka jedż nawet sama - znasz sie na rzeczy i teren ci niebocy :eviltong: Quote
Ziutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='luka1']i co z tą kontrolą w Kampinosie? Ziutka jedż nawet sama - znasz sie na rzeczy i teren ci niebocy :eviltong: Teren to znaczy cmentarz :evil_lol: i goła ziemia wkoło niego :diabloti: to mi rzeczywiście nie jest obce :eviltong: Quote
Lionees Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ziutka napisał(a):Teren to znaczy cmentarz :evil_lol: i goła ziemia wkoło niego :diabloti: to mi rzeczywiście nie jest obce :eviltong: Taa...no wiesz Ziutka,trzeba do wszystkiego sie przyzwyczajać juz za młodu,bo potem na starośc jak znalazł;) Kiedyś coś tam robiłam w ogródku,a że mój mąż wie,że nie cierpię paprać się w ziemi,to ze zdziwieniem spytał.."kochanie,a co ty w ziemi się babrzesz?".Na to ja odpowiedziałam..."no wiesz...przyzwyczajam sie do piachu":grins: Quote
Lionees Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Rybka_39 napisał(a):I co z tym domkiem dla Felki? Ni ma komu sprawdzić domu...:p Ziutka zna w Kampinosie tylko cmentarz:razz: A Arki psiaki wszystkie chore i narazie nie może się nigdzie wyrwac... Quote
Ziutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Renata5 napisał(a): Ziutka zna w Kampinosie tylko cmentarz:razz: Nie tam...nie tylko cmentarz :evil_lol: ale tam z Luką kilka razy szukałyśmy na cmentarzu bezdomnego psiaka :cool3: i się śmiałam, że cmentarz znam. Quote
ARKA Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Rybka_39 napisał(a):I co z tym domkiem dla Felki? Nawet sa dwa domki:evil_lol: Domek czeka na sprawdzenie a ja moge to zrobic w przyszlym tygodniu bo moje psy maja kwarantanne-kaszel kenelowy:shake: nie moge go roznosic po domach i po innych psach. Ten drugi domek, prawde mowiac, to wyglada na idealny domek dla Tosi. Chcilabym aby tak sie poukladalo. Rybka, oba domki nie sa poprzez ogloszenia:shake: Quote
Rybka_39 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No to co że nie poprzez ogłoszenia?:evil_lol: A ta miejscowość to gdzie ona lezy? Oba domki w tej samej miejscowości? Quote
ARKA Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Rybka_39 napisał(a):No to co że nie poprzez ogłoszenia?:evil_lol: A ta miejscowość to gdzie ona lezy? Oba domki w tej samej miejscowości? No tak Ci tylko wspominam. Jeden domek Warszawa a drugi tez okolice W-wy..... Quote
ARKA Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Rybka_39 napisał(a):Pytałyście na mapie pomocy dogo? Rybka ale po co? ja jestem umowiona po niedzieli. Quote
Rybka_39 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No to dobrze;) A oba domki chętne na Felką -czy jeden na Tosię? Quote
ARKA Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Rybka_39 napisał(a):No to dobrze;) A oba domki chętne na Felką -czy jeden na Tosię? Oba na Fele ale ten drugi nadaje sie na domek dla Tosi, bedziemy rozmawiac o Tosi jak pierwszy bedzie ok. Quote
Lionees Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='ARKA']Nawet sa dwa domki:evil_lol: Domek czeka na sprawdzenie a ja moge to zrobic w przyszlym tygodniu bo moje psy maja kwarantanne-kaszel kenelowy:shake: nie moge go roznosic po domach i po innych psach. Ten drugi domek, prawde mowiac, to wyglada na idealny domek dla Tosi. Chcilabym aby tak sie poukladalo. Rybka, [SIZE="2"]oba domki nie sa poprzez ogloszenia:shake: No bo o ile dobrze się orientuję,to dziewczynki mają tylko alegratkę,tak? Było jeszcze kiedys allegro,ale niedawno się pytałam czy jest przedłuzone i nie dostałam odpowiedzi:roll: O innych ogłoszeniach nie wiem... A...no i na wątku kreżlowskim są do adopcji podane przez osho. Także ogłoszenia są 2 lub 3-niewiele:shake: Quote
emilia2280 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Juz nadciágajá posilki. Niezastápiona maszyna reklamowa- Rybka39 zgodzila sié w weekend zrobic zestaw full wypas ogloszeniowy. Jako dodatek do wyróznionej alegratki którá robi. Napisalam tez do Kasi z prosbá o wyróznione allegra. Jesli sié zgodzi, napisze tu na wátku. Quote
Lionees Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 emilia2280 napisał(a):Juz nadciágajá posilki. Niezastápiona maszyna reklamowa- Rybka39 zgodzila sié w weekend zrobic zestaw full wypas ogloszeniowy. Jako dodatek do wyróznionej alegratki którá robi. Napisalam tez do Kasi z prosbá o wyróznione allegra. Jesli sié zgodzi, napisze tu na wátku. No to super,może w końcu coś się ruszy w sprawie adopcji dziewczyn,no bo dziś mija 5-ty miesiąc jak one u mnie siedzą(jeju,ale to zleciało:crazyeye:) One już na mur myślą,że to ich prawdziwny domek:shake: Niech dziewczyny zwijają żagle,bo tyle innych bidactw czeka na dt:-( Quote
Kasia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 emilia2280 napisał(a): Napisalam tez do Kasi z prosbá o wyróznione allegra. Jesli sié zgodzi, napisze tu na wátku. Dostałam PW - zrobie im wyróżnione aukcje :lol: Ma sie rozumieć że dla kazdej osobna aukcja? Na której stronie wątku są teksty? I na kogo namiary podać? Quote
emilia2280 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Kasia napisał(a):Dostałam PW - zrobie im wyróżnione aukcje :lol: Ma sie rozumieć że dla kazdej osobna aukcja? Na której stronie wątku są teksty? I na kogo namiary podać? Dziéki Kasiu. W pierwszym poscie sá zdjécia i opisy kazdej panny. Albo w alegratce (link tez podany w 1-szym) jest gotowe ogloszenie do przekopiowania tylko. Namiary sá w ogloszeniach, na Arke. Quote
Kasia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Wyróżniona aukcja Tosi: TOSIA, mix SZNAUCERA, 2 lata. Łagodna i piękna! (575539668) - Aukcje internetowe Allegro i aukcja Perły: Młoda czarna mała PERŁA, żywe psie SREBRO!!! (575569755) - Aukcje internetowe Allegro skorzystałam z tekstu z innych ogłoszeń, mam nadzieje że nie jest to jakis problem :oops: Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Tosia ma około 4-5 lat,jeżeli to ważne Piękne allegra-dzięki Kasiu:loveu: Może teraz w końcu coś się ruszy:roll: Dziewczyny mają wyróżnione alegratki i allegra,czyli najbardziej poczytne ogłoszenia:multi: Quote
emilia2280 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Super. Wielkie dziéki Kasiu za Allegra. Pieniázki wysylam zaraz jak mi podasz kwoté na pw. Quote
ARKA Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 :loveu: Felcia w nowym domku!!! Renata nie placz! Jest dobrze! Quote
Rybka_39 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 emilia2280 napisał(a):Juz nadciágajá posilki. Niezastápiona maszyna reklamowa- Rybka39 zgodzila sié w weekend zrobic zestaw full wypas ogloszeniowy. Jako dodatek do wyróznionej alegratki którá robi. Napisalam tez do Kasi z prosbá o wyróznione allegra. Jesli sié zgodzi, napisze tu na wátku. Ale jeszcze poczekam:diabloti:- może wyjdzie coś z tego... Quote
Lionees Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='ARKA']:loveu: Felcia w nowym domku!!! Renata nie placz! Jest dobrze! Weź i nie płacz jak taki kochany cielaczek poszedł z domu...boziulku schowała mi sie za plecami i nie chciała iść:placz:. Ale dzwoniłam do pani Ani i wiem,że Felcia ma dobrze,dzieci nie dają jej się nudzić,jest kochana i pieszczona.Bardzo się cieszę,że trafiła właśnie tam...no ale serce i tak boli:sad:. A Anielka to mnie tak wystraszyła po odjeździe Feli,że myslałam,że zawału dostanę:shake:.Pisze do mnie na gg,że Fela zagubiona...No to ja se myślę-kurcze zwiała im z samochodu.Postawiłam na nogi męża,kazałam mu sie szykować,odpalać samochód,bo jedziemy szukac Felki.No ale pytam sie na gg Anielki "co z Felką,jak to zagubiona:crazyeye:?"A Anielka pisze mi..."no zagubiona jest,smutna,ale będzie dobrze" Uff.....:mdleje: Quote
Recommended Posts