Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']i co z tą kontrolą w Kampinosie? Ziutka jedż nawet sama - znasz sie na rzeczy i teren ci niebocy :eviltong:
Teren to znaczy cmentarz :evil_lol: i goła ziemia wkoło niego :diabloti: to mi rzeczywiście nie jest obce :eviltong:

Posted

Ziutka napisał(a):
Teren to znaczy cmentarz :evil_lol: i goła ziemia wkoło niego :diabloti: to mi rzeczywiście nie jest obce :eviltong:

Taa...no wiesz Ziutka,trzeba do wszystkiego sie przyzwyczajać juz za młodu,bo potem na starośc jak znalazł;)
Kiedyś coś tam robiłam w ogródku,a że mój mąż wie,że nie cierpię paprać się w ziemi,to ze zdziwieniem spytał.."kochanie,a co ty w ziemi się babrzesz?".Na to ja odpowiedziałam..."no wiesz...przyzwyczajam sie do piachu":grins:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
I co z tym domkiem dla Felki?

Ni ma komu sprawdzić domu...:p
Ziutka zna w Kampinosie tylko cmentarz:razz:
A Arki psiaki wszystkie chore i narazie nie może się nigdzie wyrwac...

Posted

Renata5 napisał(a):

Ziutka zna w Kampinosie tylko cmentarz:razz:

Nie tam...nie tylko cmentarz :evil_lol: ale tam z Luką kilka razy szukałyśmy na cmentarzu bezdomnego psiaka :cool3: i się śmiałam, że cmentarz znam.

Posted

Rybka_39 napisał(a):
I co z tym domkiem dla Felki?

Nawet sa dwa domki:evil_lol: Domek czeka na sprawdzenie a ja moge to zrobic w przyszlym tygodniu bo moje psy maja kwarantanne-kaszel kenelowy:shake: nie moge go roznosic po domach i po innych psach.

Ten drugi domek, prawde mowiac, to wyglada na idealny domek dla Tosi.
Chcilabym aby tak sie poukladalo.
Rybka, oba domki nie sa poprzez ogloszenia:shake:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
No to co że nie poprzez ogłoszenia?:evil_lol:
A ta miejscowość to gdzie ona lezy?
Oba domki w tej samej miejscowości?

No tak Ci tylko wspominam.
Jeden domek Warszawa a drugi tez okolice W-wy.....

Posted

Rybka_39 napisał(a):
No to dobrze;)
A oba domki chętne na Felką -czy jeden na Tosię?

Oba na Fele ale ten drugi nadaje sie na domek dla Tosi, bedziemy rozmawiac o Tosi jak pierwszy bedzie ok.

Posted

[quote name='ARKA']Nawet sa dwa domki:evil_lol: Domek czeka na sprawdzenie a ja moge to zrobic w przyszlym tygodniu bo moje psy maja kwarantanne-kaszel kenelowy:shake: nie moge go roznosic po domach i po innych psach.

Ten drugi domek, prawde mowiac, to wyglada na idealny domek dla Tosi.
Chcilabym aby tak sie poukladalo.
Rybka, [SIZE="2"]oba domki nie sa poprzez ogloszenia:shake:

No bo o ile dobrze się orientuję,to dziewczynki mają tylko alegratkę,tak?
Było jeszcze kiedys allegro,ale niedawno się pytałam czy jest przedłuzone i nie dostałam odpowiedzi:roll:
O innych ogłoszeniach nie wiem...
A...no i na wątku kreżlowskim są do adopcji podane przez osho.
Także ogłoszenia są 2 lub 3-niewiele:shake:

Posted

Juz nadciágajá posilki. Niezastápiona maszyna reklamowa- Rybka39 zgodzila sié w weekend zrobic zestaw full wypas ogloszeniowy. Jako dodatek do wyróznionej alegratki którá robi.

Napisalam tez do Kasi z prosbá o wyróznione allegra. Jesli sié zgodzi, napisze tu na wátku.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Juz nadciágajá posilki. Niezastápiona maszyna reklamowa- Rybka39 zgodzila sié w weekend zrobic zestaw full wypas ogloszeniowy. Jako dodatek do wyróznionej alegratki którá robi.

Napisalam tez do Kasi z prosbá o wyróznione allegra. Jesli sié zgodzi, napisze tu na wátku.

No to super,może w końcu coś się ruszy w sprawie adopcji dziewczyn,no bo dziś mija 5-ty miesiąc jak one u mnie siedzą(jeju,ale to zleciało:crazyeye:)
One już na mur myślą,że to ich prawdziwny domek:shake:
Niech dziewczyny zwijają żagle,bo tyle innych bidactw czeka na dt:-(

Posted

emilia2280 napisał(a):

Dostałam PW - zrobie im wyróżnione aukcje :lol:

Ma sie rozumieć że dla kazdej osobna aukcja? Na której stronie wątku są teksty?
I na kogo namiary podać?

Posted

Kasia napisał(a):
Dostałam PW - zrobie im wyróżnione aukcje :lol:

Ma sie rozumieć że dla kazdej osobna aukcja? Na której stronie wątku są teksty?
I na kogo namiary podać?

Dziéki Kasiu. W pierwszym poscie sá zdjécia i opisy kazdej panny. Albo w alegratce (link tez podany w 1-szym) jest gotowe ogloszenie do przekopiowania tylko. Namiary sá w ogloszeniach, na Arke.

Posted

Tosia ma około 4-5 lat,jeżeli to ważne
Piękne allegra-dzięki Kasiu:loveu:
Może teraz w końcu coś się ruszy:roll:
Dziewczyny mają wyróżnione alegratki i allegra,czyli najbardziej poczytne ogłoszenia:multi:

Posted

emilia2280 napisał(a):

Ale jeszcze poczekam:diabloti:- może wyjdzie coś z tego...

Posted

[quote name='ARKA']:loveu: Felcia w nowym domku!!! Renata nie placz! Jest dobrze!
Weź i nie płacz jak taki kochany cielaczek poszedł z domu...boziulku schowała mi sie za plecami i nie chciała iść:placz:.
Ale dzwoniłam do pani Ani i wiem,że Felcia ma dobrze,dzieci nie dają jej się nudzić,jest kochana i pieszczona.Bardzo się cieszę,że trafiła właśnie tam...no ale serce i tak boli:sad:.
A Anielka to mnie tak wystraszyła po odjeździe Feli,że myslałam,że zawału dostanę:shake:.Pisze do mnie na gg,że Fela zagubiona...No to ja se myślę-kurcze zwiała im z samochodu.Postawiłam na nogi męża,kazałam mu sie szykować,odpalać samochód,bo jedziemy szukac Felki.No ale pytam sie na gg Anielki "co z Felką,jak to zagubiona:crazyeye:?"A Anielka pisze mi..."no zagubiona jest,smutna,ale będzie dobrze"
Uff.....:mdleje: