Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
Renia co tam u was słychać ? :lol:

A,stara bida...dobrze,że nie ma nowej:diabloti:
Tosia się zasiedziała,eh te ludzie są naprawdę ślepi,toż to skarb nie pies:loveu:

Posted

mam pytanie, robie Tosi allegro, ale jako ze wyroznione allegra 2x 2tyg juz sie skonczyly, to zrobilam jej zwykle niewyroznione ale puscilam 3x, ona jest w typie rasy, wiec ma wieksze szanse na wylapanie pod sznaucer, wiec teraz konkretnie mam za duzo psiakow na allegro i po prostu nie daje rady finansowo, jesli chcialybyscie allegro wyroznione to jestem zmuszona poprosic o zwrot kosztow, a jesli wystarczy takie zwykle puszczone np 3 razy to oplace sama:) aha Reniu robie caly czas allegro dla Ajry tej amstaffki, jakbys cos wiedziala ze ma dom to daj znac:)

Cudowna *TOSIA* Mix Sznaucer, Terier Prosi O Dom (640581548) - Aukcje internetowe Allegro

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

dla informacji to dostalam maila z zapytaniem o Tosine, ale sprawe dalej przekazalam pani Anieli,(ten numer tel, co jest podany w ogloszeniach) z tym ze chyab nic z tego bo pani byla z tczewa miala podobnnego psiaka przez 14 lat, ale zapytala czy Tosina nadaje się do pilnowania domku... wiec chyba pani Aniela odrzucila ta propozycje... dalej nic nie wiem, oczywiscie dlaej bede oglaszac Tosine:) sponsorem Tosi jest Emilia dziekujemy:)

Posted

kolejne allegro Tosi oplacone przez Emilie:)
Cudowna *TOSIA* Mix Sznaucer,Terier, Prosi O Dom (681855450) - Aukcje internetowe Allegro

aktywowalam zaraz jak skonczylo sie poprzednie...

powiem tak, potrzeba lepszych zdjec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te sa albo nie wyrazne, albo gdzie tylem, tudziez nie pokazuja calego psa, a jak jest caly to wyglada na wystraszonego....Tosia nie ma porzadnych zdjec, tym bardziej ze nawet Clo powiedziala ze to piekna psina i szok ze nikt po nia sie nie zglasza

wg mnie najladniejsze jest to zdjeice w obrozy niebieskiej i jak siedzi w trawie, pozatym jaka ona jest duza? ile ma w kłebie?

Posted

dorcass napisał(a):
a jak jest caly to wyglada na wystraszonego....

Bo ona jest wystraszona,to sunia specjalnej troski,naprawdę.
Postaram się zrobić jej jakieś fajniejsze fotki,ale ciężko będzie,bo jak próbuję zrobić pozowane zdjęcie,to ona ucieka od aparatu,a jak cykam znienacka,to wychodzą jakie wychodzą:roll:

Tosia ma około 50cm w kłębie i waży jakieś 24kg

• 2 weeks later...
Posted

Emilio ja Tosine dalej ogłaszam, ale ma allegro niewyroznione, bo nie wyrabiam, jesli chcesz wyroznione to musze Cie poprosic o sponsorowanie, poprzednie trzy allegra sa na watku wklejone, obecne nie wyroznione nie, moge wkleic, raz ktos sie odezwal ale odpadl w przedbiegach, stram sie zmieniac pis i zdjeica w miare mozliwosci, dobrez gdyby byly nowe zdjecia dobrej jakosci, ale sama decyduj:)

Posted

Dorc, wielkie dziéki ze podtrzymywalas allegro. Wyróznione to juz moje koszty, nie dalabym Ci bulic za to. Wyslé kasé wieczorem jak poprzednio, na 3.

Co do zdjéc, musialabym przedzwonic do Renatki, nie wiem kto blisko niej ma sprzécior do ladnych fotek.