Lionees Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ziutka napisał(a):Renia co tam u was słychać ? :lol: A,stara bida...dobrze,że nie ma nowej:diabloti: Tosia się zasiedziała,eh te ludzie są naprawdę ślepi,toż to skarb nie pies:loveu: Quote
Ziutka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Renata5 napisał(a):A,stara bida...dobrze,że nie ma nowej:diabloti: Otóż to Reniu...otóż to, dobrze, ze nie ma nowej :cool3: Quote
Lionees Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Piękna Tosia:loveu::loveu::loveu: domku szuka... Quote
admirabilis6 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Piekna suczka. Czy ona ma odnowione ogloszenia wszystkie? Quote
dorcass Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 allegro ma inne ogloszenia mile widziane, bo juz bardzo dlugo jest na tymczasie:-( Quote
dorcass Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 mam pytanie, robie Tosi allegro, ale jako ze wyroznione allegra 2x 2tyg juz sie skonczyly, to zrobilam jej zwykle niewyroznione ale puscilam 3x, ona jest w typie rasy, wiec ma wieksze szanse na wylapanie pod sznaucer, wiec teraz konkretnie mam za duzo psiakow na allegro i po prostu nie daje rady finansowo, jesli chcialybyscie allegro wyroznione to jestem zmuszona poprosic o zwrot kosztow, a jesli wystarczy takie zwykle puszczone np 3 razy to oplace sama:) aha Reniu robie caly czas allegro dla Ajry tej amstaffki, jakbys cos wiedziala ze ma dom to daj znac:) Cudowna *TOSIA* Mix Sznaucer, Terier Prosi O Dom (640581548) - Aukcje internetowe Allegro Quote
dorcass Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 wyróżnione allegro Tosi Cudowna *TOSIA* Mix Sznaucer, Prosi O Dom (656510739) - Aukcje internetowe Allegro jak ktos ma jakies sugestie to chetnie przyjme propozycje poprawek allegro:) Quote
admirabilis6 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 dorcass napisał(a):Tosina ma obserwatora:) :crazyeye: Dzieki Dorcass, trzymamy kciuki za brodaczke :lol: Quote
dorcass Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 nowe allegro Tosi Cudowna *TOSIA* Mix Sznaucer,Terier, Prosi O Dom (669363980) - Aukcje internetowe Allegro oplacone w calosci, tak jak i poprzednie chyba juz 3 lub 4 przez Emilie:) na poprzednim allegro panna miala 1012 wejsc i obserwatora, szkoda ze nikt sie nie odezwal... Quote
dorcass Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 dla informacji to dostalam maila z zapytaniem o Tosine, ale sprawe dalej przekazalam pani Anieli,(ten numer tel, co jest podany w ogloszeniach) z tym ze chyab nic z tego bo pani byla z tczewa miala podobnnego psiaka przez 14 lat, ale zapytala czy Tosina nadaje się do pilnowania domku... wiec chyba pani Aniela odrzucila ta propozycje... dalej nic nie wiem, oczywiscie dlaej bede oglaszac Tosine:) sponsorem Tosi jest Emilia dziekujemy:) Quote
dorcass Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 kolejne allegro Tosi oplacone przez Emilie:) Cudowna *TOSIA* Mix Sznaucer,Terier, Prosi O Dom (681855450) - Aukcje internetowe Allegro aktywowalam zaraz jak skonczylo sie poprzednie... powiem tak, potrzeba lepszych zdjec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te sa albo nie wyrazne, albo gdzie tylem, tudziez nie pokazuja calego psa, a jak jest caly to wyglada na wystraszonego....Tosia nie ma porzadnych zdjec, tym bardziej ze nawet Clo powiedziala ze to piekna psina i szok ze nikt po nia sie nie zglasza wg mnie najladniejsze jest to zdjeice w obrozy niebieskiej i jak siedzi w trawie, pozatym jaka ona jest duza? ile ma w kłebie? Quote
Lionees Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 dorcass napisał(a): a jak jest caly to wyglada na wystraszonego.... Bo ona jest wystraszona,to sunia specjalnej troski,naprawdę. Postaram się zrobić jej jakieś fajniejsze fotki,ale ciężko będzie,bo jak próbuję zrobić pozowane zdjęcie,to ona ucieka od aparatu,a jak cykam znienacka,to wychodzą jakie wychodzą:roll: Tosia ma około 50cm w kłębie i waży jakieś 24kg Quote
Rybka_39 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 A ja stawiałam, że z całej trójki pierwsza dom znajdzie Tosia:shake: Quote
emilia2280 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Witam moje dziecko po przerwie :diabloti: Jak tam wygláda sprawa ogloszen dziewczyny? Komu i ile? Quote
dorcass Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Emilio ja Tosine dalej ogłaszam, ale ma allegro niewyroznione, bo nie wyrabiam, jesli chcesz wyroznione to musze Cie poprosic o sponsorowanie, poprzednie trzy allegra sa na watku wklejone, obecne nie wyroznione nie, moge wkleic, raz ktos sie odezwal ale odpadl w przedbiegach, stram sie zmieniac pis i zdjeica w miare mozliwosci, dobrez gdyby byly nowe zdjecia dobrej jakosci, ale sama decyduj:) Quote
emilia2280 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dorc, wielkie dziéki ze podtrzymywalas allegro. Wyróznione to juz moje koszty, nie dalabym Ci bulic za to. Wyslé kasé wieczorem jak poprzednio, na 3. Co do zdjéc, musialabym przedzwonic do Renatki, nie wiem kto blisko niej ma sprzécior do ladnych fotek. Quote
emilia2280 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Rybka_39 napisał(a):Jutro alegratke wyróżnię- bo ma ją nadal. Dziéki, ale poczekaj z wyróznieniem az zaplace za niá najpierw. Quote
Rybka_39 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 emilia2280 napisał(a):Dziéki, ale poczekaj z wyróznieniem az zaplace za niá najpierw. Tzn Renatka da mi kodziki? Quote
emilia2280 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Rybka_39 napisał(a):Tzn Renatka da mi kodziki? Hehe, tak wlasnie mam nadziejé, napiszé do Renatki na gg. Quote
dorcass Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 dziekuje Emili za pieniadze za wyroznienie (3 sztuki allegro) pierwsze wyroznione allegro niuni: Grzeczna *TOSIA* Mix Sznaucer,Terier, Prosi O Dom (708120298) - Aukcje internetowe Allegro i allegro zwykle wystawione przezemnie dla podtrzymania aukcji (juz sie konczy) Grzeczna *TOSIA* Mix Sznaucer,Terier, Prosi O Dom (697873524) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts