Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renatko, pisalas mi ze sá klopoty z Perleká. Niepokojé sié o niá, chyba trzebeby kogos tam wyslac z wizytá.

Agnieszka32 chyba wczesniej oferowala pomoc w tym wzglédzie, napiszé do niej pw.

Posted

[quote name='emilia2280']Renatko, pisalas mi ze sá klopoty z Perleká. Niepokojé sié o niá, chyba trzebeby kogos tam wyslac z wizytá.

Agnieszka32 chyba wczesniej oferowala pomoc w tym wzglédzie, napiszé do niej pw.
Wizyta poadopcyjna jak najbardziej wskazana:roll:

A teraz troszkę naszej Tosieńki:loveu:

Dzisiaj porobię Tosi zdjęcia jeszcze w innej pozie:p

Posted

Rybka, Dorc, Renatko, dziékujé.

Renatko, wiem ze masz malo czasu przed "wyjazdem" we wrzesniu, ale co myslisz o zabraniu Tosi do fotografa na fotki artystyczno-plenerowe? :cool3:

Jesli nie przed, to moze po Twoim powrocie?

Te fotki sá juz niezle, ale marzy mi sié sesja kalendarzowa Tosi :razz:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Rybka, Dorc, Renatko, dziékujé.

Renatko, wiem ze masz malo czasu przed "wyjazdem" we wrzesniu, ale co myslisz o zabraniu Tosi do fotografa na fotki artystyczno-plenerowe? :cool3:

Jesli nie przed, to moze po Twoim powrocie?

Te fotki sá juz niezle, ale marzy mi sié sesja kalendarzowa Tosi :razz:

Emilko,nie ma sprawy;)
Ale może Jamor jej zrobi taką sesję,bo On robi piękne zdjęcia psiakom,szczególnie jak są np.w biegu,albo podczas zabawy.Tosia też lubi się ganiać i wygłupiać,ale niestety mój aparat rozmazuje takie sytuacje:roll:

• 2 weeks later...
Posted

emilia2280 napisał(a):
Jamor potwierdzil ze ma miejsce od zaraz! to tylko transport muszé znalezc. heeelpp, jakies sugestie?

Emilko napisz do Pati-c,ona wozi psy po całej Polsce.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Renata czy Twój aparat nie ma opcji ustawiania balansu bieli? Praktycznie wszystkie cyfrówki mają, w mniejszym lub większym zakresie. Sorry ale te zdjecia byłyby fajne...

Cholercia musiałabym się wczytać w instrukcję obsługi,bo jeszcze nie czytałam:roll:

Posted

Renata5 napisał(a):
Cholercia musiałabym się wczytać w instrukcję obsługi,bo jeszcze nie czytałam:roll:

No to poczytaj bo masz to totalnie zwalone. Aż szkoda bo naprawde fajne zdjęcia.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Jeszcze nie jest dograne, bo spytalam Jamora, czy Tosia moze zadekowac sié w domu. Nie chcé zeby padla na zawal w kojcu prosto z lózka babci. :cool1:

W łożku to ona śpi jak jest burza,albo strzelają:mad:
Normalnie to śpi w swojej "wanience"

Posted

Wiéc Tosienka do Jamora jednak nie pojedzie. Strachajlo nie nadaje sié do kojca.

Akcja "sesja rozbierana" Toski nastépna ;). Renatko, kiedy Luka moglaby podjechac rowerem? (na gg pisalam Renatce, ze zwrócé koszty dojazdu Luce, to sié dowiedzialam ze mogé ... kupic pompké ;) bo Luka ma 300m Rowerem do Renatki :lol: ).

Posted

emilia2280 napisał(a):
Wiéc Tosienka do Jamora jednak nie pojedzie. Strachajlo nie nadaje sié do kojca.

Akcja "sesja rozbierana" Toski nastépna ;). Renatko, kiedy Luka moglaby podjechac rowerem? (na gg pisalam Renatce, ze zwrócé koszty dojazdu Luce, to sié dowiedzialam ze mogé ... kupic pompké ;) bo Luka ma 300m Rowerem do Renatki :lol: ).

Luka da znać,ale chciałabym w tym tygodniu to załatwić
A pompki to musisz kupić dwie:diabloti:,bo Luka w jednym kole ma inny wentyl,a w drugim-inny:cool3:

Posted

Renata5 napisał(a):
Hej dziewczęta,a może założyć Tosi nowy wątek,co?Tak Se myślę...:hmmmm:

Dobrze gadasz. Tu zakladala Arka, ma banana i nie mozna zmieniac tematu ani 1-go posta. A Tosi na szczéscie mozna wlasny zalozyc wátek. Wal Renatko :cool3: Skopiuj co chcesz z posta Arki, dodaj co Ci przyjdzie do glowy aktualniejszego, zdjécia najlepsze co sá, potem podmienimy.

Posted

Jak będę miała nowe,piękne zdjęcia Tosi to od razu założę wątek,bo teraz to chyba bez sensu:roll:.A starego nie zamkniemy,tylko nie będziemy na nim pisać,niech sobie spada w dół.W nowym wątku prześlę link do starego(czyli tego),niech sobie ktoś kto ma ochotę poczyta losy Tosi i dziewczynek od samego początku pobytu u mnie:-)
A zresztą może dzisiaj najdzie mnie inwencja twórcza:p i napisze w skrócie losy Tosieńki i walnę Jej wątek:-)

• 2 weeks later...
Posted

Perełka wraca po pół roku z adopcji.
Niestety zaczęła atakować młodszą córeczkę p.Joasi.Ataki przybrały na sile i na częstości.
Perła jedzie do mamy Emilki do Szczecina