emilia2280 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Dorc, nie Ty mi- ja Tobie dziękuję :loveu: Jestem do jutra u mamusi w Szczecinie, ale od niedzieli jestem spowrotem na dogo. Quote
emilia2280 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Renatko, pisalas mi ze sá klopoty z Perleká. Niepokojé sié o niá, chyba trzebeby kogos tam wyslac z wizytá. Agnieszka32 chyba wczesniej oferowala pomoc w tym wzglédzie, napiszé do niej pw. Quote
dorcass Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 kolejne Tosine allegro opłacone przez Emilie Grzeczna *TOSIA* Mix Sznaucer,Terier, Prosi O Dom (720734944) - Aukcje internetowe Allegro poprzednie mialo 1590 wejsc... szkoda ze nikt nie dzwoni:( Quote
Lionees Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='emilia2280']Renatko, pisalas mi ze sá klopoty z Perleká. Niepokojé sié o niá, chyba trzebeby kogos tam wyslac z wizytá. Agnieszka32 chyba wczesniej oferowala pomoc w tym wzglédzie, napiszé do niej pw. Wizyta poadopcyjna jak najbardziej wskazana:roll: A teraz troszkę naszej Tosieńki:loveu: Dzisiaj porobię Tosi zdjęcia jeszcze w innej pozie:p Quote
emilia2280 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Rybka, Dorc, Renatko, dziékujé. Renatko, wiem ze masz malo czasu przed "wyjazdem" we wrzesniu, ale co myslisz o zabraniu Tosi do fotografa na fotki artystyczno-plenerowe? :cool3: Jesli nie przed, to moze po Twoim powrocie? Te fotki sá juz niezle, ale marzy mi sié sesja kalendarzowa Tosi :razz: Quote
Lionees Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 emilia2280 napisał(a):Rybka, Dorc, Renatko, dziékujé. Renatko, wiem ze masz malo czasu przed "wyjazdem" we wrzesniu, ale co myslisz o zabraniu Tosi do fotografa na fotki artystyczno-plenerowe? :cool3: Jesli nie przed, to moze po Twoim powrocie? Te fotki sá juz niezle, ale marzy mi sié sesja kalendarzowa Tosi :razz: Emilko,nie ma sprawy;) Ale może Jamor jej zrobi taką sesję,bo On robi piękne zdjęcia psiakom,szczególnie jak są np.w biegu,albo podczas zabawy.Tosia też lubi się ganiać i wygłupiać,ale niestety mój aparat rozmazuje takie sytuacje:roll: Quote
emilia2280 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Poprosilam Jamora o przyjécie Tosienki do jego hoteliku. Quote
Isadora7 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Renata czy Twój aparat nie ma opcji ustawiania balansu bieli? Praktycznie wszystkie cyfrówki mają, w mniejszym lub większym zakresie. Sorry ale te zdjecia byłyby fajne... Quote
emilia2280 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Jamor potwierdzil ze ma miejsce od zaraz! to tylko transport muszé znalezc. heeelpp, jakies sugestie? Quote
Lionees Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 emilia2280 napisał(a):Jamor potwierdzil ze ma miejsce od zaraz! to tylko transport muszé znalezc. heeelpp, jakies sugestie? Emilko napisz do Pati-c,ona wozi psy po całej Polsce. Quote
Lionees Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Isadora7 napisał(a):Renata czy Twój aparat nie ma opcji ustawiania balansu bieli? Praktycznie wszystkie cyfrówki mają, w mniejszym lub większym zakresie. Sorry ale te zdjecia byłyby fajne... Cholercia musiałabym się wczytać w instrukcję obsługi,bo jeszcze nie czytałam:roll: Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Renata5 napisał(a):Cholercia musiałabym się wczytać w instrukcję obsługi,bo jeszcze nie czytałam:roll: No to poczytaj bo masz to totalnie zwalone. Aż szkoda bo naprawde fajne zdjęcia. Quote
emilia2280 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jeszcze nie jest dograne, bo spytalam Jamora, czy Tosia moze zadekowac sié w domu. Nie chcé zeby padla na zawal w kojcu prosto z lózka babci. :cool1: Quote
Lionees Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 emilia2280 napisał(a):Jeszcze nie jest dograne, bo spytalam Jamora, czy Tosia moze zadekowac sié w domu. Nie chcé zeby padla na zawal w kojcu prosto z lózka babci. :cool1: W łożku to ona śpi jak jest burza,albo strzelają:mad: Normalnie to śpi w swojej "wanience" Quote
emilia2280 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Wiéc Tosienka do Jamora jednak nie pojedzie. Strachajlo nie nadaje sié do kojca. Akcja "sesja rozbierana" Toski nastépna ;). Renatko, kiedy Luka moglaby podjechac rowerem? (na gg pisalam Renatce, ze zwrócé koszty dojazdu Luce, to sié dowiedzialam ze mogé ... kupic pompké ;) bo Luka ma 300m Rowerem do Renatki :lol: ). Quote
Lionees Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 emilia2280 napisał(a):Wiéc Tosienka do Jamora jednak nie pojedzie. Strachajlo nie nadaje sié do kojca. Akcja "sesja rozbierana" Toski nastépna ;). Renatko, kiedy Luka moglaby podjechac rowerem? (na gg pisalam Renatce, ze zwrócé koszty dojazdu Luce, to sié dowiedzialam ze mogé ... kupic pompké ;) bo Luka ma 300m Rowerem do Renatki :lol: ). Luka da znać,ale chciałabym w tym tygodniu to załatwić A pompki to musisz kupić dwie:diabloti:,bo Luka w jednym kole ma inny wentyl,a w drugim-inny:cool3: Quote
dorcass Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 kolejne trzecie allegro Tosiny, opłacocne przez Emilie, kurcze ale ten czas leci, kolejne allegro i zero odzewu:( Grzeczna *TOSIA* Mix Sznaucer,Terier, Prosi O Dom (735868990) - Aukcje internetowe Allegro Quote
emilia2280 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Dziéki Dorc. Bédá zdjécia, to od razu inaczej Tosia sié zaprezentuje. Quote
Lionees Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Hej dziewczęta,a może założyć Tosi nowy wątek,co?Tak Se myślę...:hmmmm: Quote
emilia2280 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Renata5 napisał(a):Hej dziewczęta,a może założyć Tosi nowy wątek,co?Tak Se myślę...:hmmmm: Dobrze gadasz. Tu zakladala Arka, ma banana i nie mozna zmieniac tematu ani 1-go posta. A Tosi na szczéscie mozna wlasny zalozyc wátek. Wal Renatko :cool3: Skopiuj co chcesz z posta Arki, dodaj co Ci przyjdzie do glowy aktualniejszego, zdjécia najlepsze co sá, potem podmienimy. Quote
Lionees Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Jak będę miała nowe,piękne zdjęcia Tosi to od razu założę wątek,bo teraz to chyba bez sensu:roll:.A starego nie zamkniemy,tylko nie będziemy na nim pisać,niech sobie spada w dół.W nowym wątku prześlę link do starego(czyli tego),niech sobie ktoś kto ma ochotę poczyta losy Tosi i dziewczynek od samego początku pobytu u mnie:-) A zresztą może dzisiaj najdzie mnie inwencja twórcza:p i napisze w skrócie losy Tosieńki i walnę Jej wątek:-) Quote
Lionees Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Nowy wątek Tosi:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/tosia-najgrzeczniejszy-pies-swiata-przezyla-pieklo-w-krezelu-juz-rok-czeka-na-dom-146881/#post12996133 Quote
Lionees Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Perełka wraca po pół roku z adopcji. Niestety zaczęła atakować młodszą córeczkę p.Joasi.Ataki przybrały na sile i na częstości. Perła jedzie do mamy Emilki do Szczecina Quote
Recommended Posts