ARKA Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Fela ze swoja opiekunką Helenką:loveu: ;) zapoznawanie z kolezanka kaszatniczką. Widac jak duza ciocia Fela z miloscia patrzy na kolezankę malutka:loveu: I usmiech dla wielbicielek Felci:loveu: Quote
Ziutka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Cudowne zdjęcia :multi: Przepiękna...szczęśliwa Felcia :loveu: Quote
Lionees Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 emilia2280 napisał(a):Moze Renatka znowu bez neta? :roll: Mam neta,mam;),tylko czasu nie za wiele i wpadam na dogo przelotem.Miałam wczoraj iść z Perełką do wetki,ale była krócej w pracy i nie zdążyłam:shake: Ale idę dzisiaj z malizną.Poświęcę palemkę i podjedziemy zaczipować naszą panienkę.Wetka kazała przyjechać około 14.Perełka będzie jeszcze przebadana i obejrzana z każdej strony,tak dla spokojnego sumienia mojego:mdrmed:.Chociaż sumienie mam spokojne,bo dziewczynka to okaz zdrowia;)...szczekaczka mała jedna:cool3: Quote
Lionees Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Rybka_39 napisał(a):Renata co z Tobą? Co z chipem i paszportem? A co z numerem do tej kobiety co ma wieźć Perłę?:roll: Chciałabym do niej zadzwonić i się dowiedzieć kiedy Perła jedzie,bo my też czasami wychodzimy z domu i kobieta może pocałować klamkę,jeżeli nie będę znała konkretnej daty przyjazdu do mnie. Quote
Lionees Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='ARKA']Fela ze swoja opiekunką Helenką:loveu: Jeju moje słonko Felutkowe,cielaczek mój:loveu: ;) zapoznawanie z kolezanka kaszatniczką. Widac jak duza ciocia Fela z miloscia patrzy na kolezankę malutka:loveu: Bo Felcia wszystkich kocha,czy małe,czy duże,nikomu krzywdy nie zrobi:loveu: I usmiech dla wielbicielek Felci:loveu: Uśmiech ma boski:loveu:...jak ona lubi takie głaskanka:mdrmed: Felcia trafiła idealnie,mam nadzieję,że moja następna dziewczynka trafi równie dobrze,a na to się zapowiada;) Quote
Rybka_39 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Numer mam, dzwonilam nawet dzisiaj, chcesz to Ci podam, ale i tak już ma Twój adres, a swoje dane do paszportu poda mi przez agnieszkę. Quote
Lionees Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Rybka_39']Numer mam, dzwonilam nawet dzisiaj, chcesz to Ci podam, ale i tak już ma Twój adres, a swoje dane do paszportu poda mi przez agnieszkę. No jasne że chcę,bo przecież muszę się dowiedzieć kiedy do mnie przyjedzie;) Quote
agnieszka32 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Renata5 napisał(a):No jasne że chcę,bo przecież muszę się dowiedzieć kiedy do mnie przyjedzie;) Renatko, przesyłam Ci numer mojej znajomej na PW. I nie denerwuj się tak, bo ona nie przyjedzie z dnia na dzień. Dziewczyna czeka, aż jamniczka, którą adoptuje, przestanie karmić szczeniaki, później sterylka i dopiero jak się wszystko zagoi, będzie po nią jechała. Więc z pewnością nie nastąpi to wcześniej niż za około 2 tygodnie. Poza tym, ona robi przecież przysługę, jedzie ponad 500 km w jedną stronę po swoją sunię (na którą czeka już ponad 2 miesiące), sama zaproponowała że weźmie po drodze Perełkę (chociaż musi trochę zboczyć z drogi ;)) i zawiezie prosto do jej nowego domku, a ja od początku mówiłam, że jeśli do tego czasu znajdziecie inny transport dla Perełki do Gartz, to proszę bardzo, ale wątpię, żeby to było takie łatwe :roll:. No i nie chce za to ani grosza, to naprawdę fajna dziewczyna. Więc myślę sobie, że nerwy nie są tu potrzebne, trzeba się cieszyć, że Perełka będzie miała nowy domek. No chyba że, Renatka nie chce się z Perełką rozstać :cool3: :evil_lol: Pozdrawiam :lol: Quote
Lionees Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Perełka jedzie juz w sobotę:placz:,szczekaczka moja kochana.Ponad pół roku była z nami...Czip jest,paszport jest Perła gotowa do drogi:-(;) Kilka ostatnich zdjęć dziewczynek Quote
Lionees Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Halo,halo...Tosia mi jeszcze została do adopcji,kto chce kochaną Tosieńkę,no kto?:cool3: Quote
emilia2280 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Achh, jutro wielki dzien dla Perelki. To sunia tesciowej- jak ona sié z niá pozegna? :crazyeye: No i zostanie nam Tosia vel Kobieta z Brodá do wyadoptowania :multi: Quote
emilia2280 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Aa, i nasza bananowa Rybka zrobila Kobiecie z Brodá nowe ogloszenia: alegratka gumtree tresura animalia petworld oferta gielda ogloszeñ Piékne dziéki :loveu: Quote
Lionees Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Jestem umówiona z Panią Małgosią,że przyjedzie jutro po Perełcię około 13:placz: Tesciowa juz rozpacza i gada do niej "jedziesz juz od babci moja kochana:-(" No niestety taki jest los dt.Po pół roku kochania,pieszczenia,leczenia,niańczenia trzeba oddać swoje dziecię:placz: Ostatnia noc Perełki w naszym domu...:placz: Ale u Pani Joasi będzie miała dobrze:loveu: Quote
agnieszka32 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 A ja będę regularnie ją odwiedzać i sprawdzać, jak się maleńkiej słodkiej Perełce żyje ...:cool3:;) Do nowego domku Perełka trafi pewnie póznym wieczorem, napiszę o wszystkim jutro :lol: Quote
Lionees Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='agnieszka32']A ja będę regularnie ją odwiedzać i sprawdzać, jak się maleńkiej słodkiej Perełce żyje ...:cool3:;) Do nowego domku Perełka trafi pewnie póznym wieczorem, napiszę o wszystkim jutro :lol: Aguniu z całego serca Ci za to dziekuję:loveu: Dbaj o moje dziecie w podrózy:-(.Ona nie ma choroby lokomocyjnej(ale cholercia wie,jeszcze nigdy tak długo nie jechała) Quote
agnieszka32 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Renatko, nic się nie martw, Małgosia będzie robić postoje na siku i koopkę, a Perełka i tak pewnie prześpi większość trasy :lol:. Jak tylko Małgosia dojedzie do Szczecina, zawiezie swoją jamniczkę do rodziców i przyjedzie do mnie z Perełką. A ode mnie do Gartz to już tylko 20 min drogi ;). Wezmę aparat, to porobię słoneczku :loveu: trochę zdjęć w nowym domku :cool3: Quote
Lionees Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='agnieszka32']Renatko, nic się nie martw, Małgosia będzie robić postoje na siku i koopkę, a Perełka i tak pewnie prześpi większość trasy :lol:. Jak tylko Małgosia dojedzie do Szczecina, zawiezie swoją jamniczkę do rodziców i przyjedzie do mnie z Perełką. A ode mnie do Gartz to już tylko 20 min drogi ;). Wezmę aparat, to porobię słoneczku :loveu: trochę zdjęć w nowym domku :cool3: Perełka nie przespi,tylko bedzie sie trzęsła ze strachu,zobaczysz:shake: Quote
agnieszka32 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Renata5 napisał(a):Perełka nie przespi,tylko bedzie sie trzęsła ze strachu,zobaczysz:shake: Może nie będzie tak źle??? Może jak będzie w samochodzie z inną sunią, to nie będzie tego aż tak bardzo przeżywać? :p (co ja mówię, na pewno będzie się bardzo stresować :-(, ale to tylko kilka godzin, później będzie już dobrze :loveu:) Ja mam takie ziołowe tabletki dla psiaków na stres, szkoda że nie dałam ich Małgosi. Mój Fiodorek, jak go przewoziłam z Warszawy do Szczecina, zeżarł pół paczki :evil_lol: (ale to duży pies) i grzecznie przespał prawie całą drogę ... No ale teraz to już musztarda po obiedzie ... :roll: Quote
Lionees Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='agnieszka32']Może nie będzie tak źle??? Może...mam nadzieje,ze będzie dzielną dziewczynką i nie narobi Wam kłopotów.To kochana sunia:loveu: Quote
Lionees Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Perełka już w drodze,łzy mi leciały,malutka schowała się za mnie,nie chciała wejść do samochodu...no ale jedzie i jest grzeczna(dzwoniłam). W domu pusto,cicho....do dupy z tym wszystkim:-( Quote
Lionees Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Dostałam info od pani Joasi,że Perełka już w domku:multi::loveu: Czekam na więcej wiadomości.Jak się coś dowiem,to zaraz napiszę;) Quote
emilia2280 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Aaaa. Moja suczeczka skoczka w domku u siebie :loveu::-(:loveu: Quote
Recommended Posts