Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety, nie byłam u Pani Joasi – Małgosia podjęła decyzję, że nie będzie do mnie zajeżdżać, tylko jak najszybciej, prosto z trasy, zajedzie do Gartz, do p. Joasi, żeby nie stresować Perełki widokiem kolejnych osób (no i moich psów :p).
Perełka całą drogę była bardzo zestresowana, nie wiedziała, co się dzieje, na postoju szukała Renatki .... :-( Bidulka kochana ...
Uprzedziłam p. Joasię, że trzeba bardzo delikatnie się z sunią obchodzić, przez pierwsze kilka dni pozwolić jej obserwować, ale też i nawiązywać z nią cały czas kontakt, aby zrozumiała, że nic jej nie grozi i że jest bezpieczna ...
Pani Joasia bardzo martwiła się, czy Perełka się przyzwyczai do jej rodziny – zapewniłam ją, że tak, tylko sunia potrzebuje na to czasu, potrzebuje czasu, aby zaufać nowej rodzinie ...
Mieszkam blisko Pani Joasi, będzie mogła zawsze liczyć na moją pomoc. Wkrótce ją odwiedzę i zobaczę, jak sunia czuje się w swoim nowym domku.

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja dziewczynka kochana:-(:loveu:
Ale mam wspaniałe wieści:loveu:
Perełka wszystkich juz pokochała,tuli sie do starszej córeczki(7 lat),chodzi za nią krok w krok(młodsza ma 7 miesięcy dopiero).Skacze na nich z radości,liże,zabiera młodszej zabawki i.....pakuje się do łóżka:evil_lol:Pani Joasia odniosła wrażenie,że Perełka zachowuje się i czuje u nich jakby od lat tu była;).No i Pani Joasia myślała,że Perełka jest drobniejsza,kupiła obrózkę,ale jest za mała:p.Mam zdjęcia z nowego domku:cool3:

Cudne,prawda?:loveu:
Pani Joasiu-DZIĘKUJEMY:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Pani Małgosiu-dziękujemy za przewóz Perełki:loveu:

Posted

[quote name='agnieszka32']
Mieszkam blisko Pani Joasi, będzie mogła zawsze liczyć na moją pomoc. Wkrótce ją odwiedzę i zobaczę, jak sunia czuje się w swoim nowym domku.
Aguś-dziękujemy:loveu:

Posted

Aż się popłakałam ze wzruszenia :oops:
Taką miałam cichą nadzieję, że starsza córeczka p. Joasi sprawi, że Perełka bardzo szybko zadomowi się u swojej nowej rodzinki :loveu:

Renatko – Tobie się należą podziękowania – za tak długą i cudowną opiekę nad Perełką:loveu::loveu::loveu:

Posted

Zycze Perelce udanego wspanialego zycia - wiem ze tak bedzie bo widze ze trafila do wspanialych ludzi
Patrze na nia ze lzami w oczach

U mnie byla tylko 1 dzien ale mialam czas zeby ja dokladnie poznac
To niesamowicie ciepla, madra, grzeczna i oddana czlowiekowi sunia
Duza pieszczoszka

Perelko niech Ci tam bedzie dobrze :loveu:

Posted

dorcass napisał(a):
witam, czy ona ma allegro i prosze podajcie linka do jakiegos ogloszenia Tosi tak bedzie mi latwiej:) tzn ja oglaszac

Dorkass, wielkie dziéki ze chcesz nam pomóc w ogloszeniach, ale na szczéscie mamy juz zestaw dla Toski, dziéki Rybce39 (jest zbanowana ale nadal dziala nie mniej aktywnie :razz:).

Pomóz proszé bardziej potrzebujácym, :loveu:

Posted

[quote name='agnieszka32']Aż się popłakałam ze wzruszenia :oops:
Taką miałam cichą nadzieję, że starsza córeczka p. Joasi sprawi, że Perełka bardzo szybko zadomowi się u swojej nowej rodzinki :loveu:

Renatko – Tobie się należą podziękowania – za tak długą i cudowną opiekę nad Perełką:loveu::loveu::loveu:

Dokladnie, wszystkim ogroomne podziékowania za ogloszenia (Rybka39 i Kasia) dlugi transport (kolezanka Agi32), ale Tobie Renatko najwiéksze dziéki za odchowanie takiego zdrowego i radosnego dziecka- Perelki :Rose:

Posted

to allegro co przekopiowalam sie juz zakonczylo, i uzytkownik nie ma teraz wystawionych aukcji wiec pytam czy ona ma aktulane wyroznione allegro, bo jak pisalam mi zalezy...

Posted

dorcass napisał(a):
to allegro co przekopiowalam sie juz zakonczylo, i uzytkownik nie ma teraz wystawionych aukcji wiec pytam czy ona ma aktulane wyroznione allegro, bo jak pisalam mi zalezy...

Kochanie nie mam pojęcia,bo ja nie robie ogłoszeń,spytam się Emilki

Posted

oj co za pesymizm, mam nadzieje ze szybciewj znajdzie docelowy domek, chciaz lepiej niz u Reni chyba miec juz nie będzie:), oczywiscie jak skonczy sie jej allegro to je wznowie, i podam tu linka aha tylko prosze i błagam o zdjecia!!!!! wiecej zdjęć!!!!!!

Posted

[quote name='dorcass'] tylko prosze i błagam o zdjecia!!!!! wiecej zdjęć!!!!!!
Dorcass kochana Tosia ma trochę zdjęć na wątku,ja robię tylko telefonem,więc jakość też pozostawia wiele do życzenia:roll:

Tu Tosia z Piłkarzykiem,moim nowym tymczasowiczem;)
Psiaki mają wyćwiczone sikanie zsynchronizowane:razz:

Tosia se lata:p

Buzi,buzi:loveu:

Perełka w nowym domku super sie spisuje,tylko robi kupki w przydomowym ogródku,a nie na spacerze:shake:.No ale może się nauczy,że w ogródku nie można:roll:

Posted

Ładne zdjęcia. Pieski radosne aż miło patrzeć. Już nie wiem kogo podziwiać - pieski czy dziewczynki. Ta malutka wygląda jak laleczka. Pozdrawiam

Posted

dorcass napisał(a):
oj co za pesymizm, mam nadzieje ze szybciewj znajdzie docelowy domek, chciaz lepiej niz u Reni chyba miec juz nie będzie:), oczywiscie jak skonczy sie jej allegro to je wznowie, i podam tu linka aha tylko prosze i błagam o zdjecia!!!!! wiecej zdjęć!!!!!!

mam trochę zdjęć Tosi - wieczorem wyślę jaśli jeszcze potrzebne