Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Renata5']No fakt,podobnie taranują człowieka.Ale labki mają jeszcze ogon do walenia;)

Perła jutro,Felinda za chwilę...o mamo!!!czemu nikt mi nie powiedział,że to będzie takie trudne:placz:

A Tosieńka sama zostanie:shake:
Felida jak pojdzie to gdzies ok. 10 lutego;)

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ARKA napisał(a):
Felida jak pojdzie to gdzies ok. 10 lutego;)

Szybciutko zleci...:-(
Anielko,jak zobaczysz Felcię,to się rozpłyniesz.Jest taka mieciutka,sierść ma jak owieczka,taką milutką i falowaną,normalnie jakby miała coś z goldena;)
Po prostu cudo!:loveu:
No i pamiętaj,bądź jutro koło 13 u nas

Posted

[quote name='ARKA']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: teraz golden z niej wchodzi? czy labek czy golden to wspaniale, mile rasy:loveu: Jeszcze Felka jakies moze wystawy zaliczy?:evil_lol:;)

No!! a szczególnie jak sie uśmiechnie bezzębnie,to wszystkie nagrody zgarnie:evil_lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
Szybciutko zleci...:-(
Anielko,jak zobaczysz Felcię,to się rozpłyniesz.Jest taka mieciutka,sierść ma jak owieczka,taką milutką i falowaną,normalnie jakby miała coś z goldena;)
Po prostu cudo!:loveu:
No i pamiętaj,bądź jutro koło 13 u nas

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: teraz golden z niej wchodzi? czy labek czy golden to wspaniale, mile rasy:loveu: Jeszcze Felka jakies moze wystawy zaliczy?:evil_lol:;)

Posted

Renata5 napisał(a):
No fakt,podobnie taranują człowieka.Ale labki mają jeszcze ogon do walenia;)

Perła jutro,Felinda za chwilę...o mamo!!!czemu nikt mi nie powiedział,że to będzie takie trudne:placz:

A Tosieńka sama zostanie:shake:

A boksery nie?

Bokser ogonem macha na wszystkie strony, moja stłukła już 2 wazony, a jak po dupsku zleje tym chudym batem to uh:evil_lol:

Trzymaj się ciotka!!!! Na tym polega tymczas, trzeba być silnym i tak jesteś wielka(duchem)

Na nią też przyjdzie pora.
;)

Posted

No nie,bokser z ogonem:lol:.No faktycznie takim biczem dostać,to nic przyjemnego:razz:
A tak wogóle,to...Perełka już w swoim domku,moje dziecie pojechało:placz:
No ale domek też ją już kocha:loveu:
Jak Agatka ochłonie,to może wejdzie na wątek i troszkę nam opowie jak Perełka sie czuje,a właściwie jak obie się czują.:-)

Rybka a to kudłate razem z boksią,to co to za bestyja;)

Posted

Emocje opadly troche, moge pisac:lol:

Perełka zniosla jazde samochodem jak rasowy podroznik:) najpierw troche zagubiona na spacerze ale teraz na drugim juz jak zawodowiec, nawet kupa zaliczona ;)
W domu czuje sie jak by tu mieszkala od zawsze, od razu wskoczyla na swoje poslanko :cool1:

Ale jednak zdecydowanie lepiej spac na kanapie;)

A w ogole to nie wiedzialam ze az tak pieknie macha ogonem :laugh2_2:
Teraz spi, zjadla wczesniej obiadek a ja lece sprzatac, wczesniej spalysmy obie godzine ;):sleeping:
Pozdrawiam Was serdecznie, aha Perełka bedzie sie teraz nazywac Milka - tak jak czekolada;) buziaki

Posted

:evil_lol: to my teraz mozemy odsapnac,uff, ze wszystko OK i zasnac troche;), jak Perlą-Milka:evil_lol:
:multi::multi::multi:cieszymy sie, ze WAM tak dobrze idzie razem!!

Posted

Agatko,normalnie jak patrzę na te zdjęcia to łzy mi lecą jak jakiejś głupiej:shake:
Przecież moje dzieciątko jeszcze chwile temu było u nas,a teraz jest daleko:placz:
Ale wiem,że bedzie u Was miała lepiej niż u nas,bo człowieka bedzie miała tylko dla siebie,a tu musiała sie dzielic z dziewczynami:p
A propos dziewczyn...Tosia troche sie rozglada szukając Perełki,a Fela leży smutna ,zapatrzona w jeden punkcik:-(No ale to minie,pierwsze dni sa zawsze najtrudniejsze.
A co do imienia...dla mnie zawsze to bedzie Perełka,chociaz Milka tez ładnie;)
A jakby dodać przed tym "E",to bedzie imię wirtualnej mamusi Perełki:cool3:

Posted

ARKA napisał(a):
:-( szkoda ze nie moga nam powiedziec, co czuja co mysla. Moze wiedza, ze to nadchodzi czas rozstan? Eh..zycie:-(

Może i nie powiedzą,żle to widac po nich,że brakuje im tego diabełka:diabloti:
A i w domu tak jakos cicho,pusto..."pełno nas,a jakoby nikogo nie było..."

Posted

Renata5 napisał(a):

A propos dziewczyn...Tosia troche sie rozglada szukając Perełki,a Fela leży smutna ,zapatrzona w jeden punkcik:-(

:-( szkoda ze nie moga nam powiedziec, co czuja co mysla. Moze wiedza, ze to nadchodzi czas rozstan? Eh..zycie:-(
A ja jeszcze jak wracalam, w Jaktorowi ,znosilam zwloki psa z jezdni. Lezal przy prawie krawezniku a nad nim stal inny pies....za nim zawrocilam tamtego psa nie bylo, bylo juz szaro, nie zauwazylabym tych zwlok gdyby nie ten stajacy nad nim pies:-( Jakas kobite mnie ochrzaniala ze ruch zatrzymalam, ze ona sie spiszy.......a ja; i co nie ma to dla pani znaczenia,ze przejechalby pani czyjes zwloki,eh...

Posted

ARKA napisał(a):

Może i nie powiedzą,ale to widac po nich,że brakuje im tego diabełka:diabloti:
A i w domu tak jakoś cicho,pusto..."pełno nas,a jakoby nikogo nie było..."

Posted

[quote name='Renata5']Może i nie powiedzą,ale to widac po nich,że brakuje im tego diabełka:diabloti:

Mysle ze wiedza doskonale, wlasnie przed chwila zaliczony wieczorny spacerek i Perelka-Milka gonila w strone gdzie stal samochod... chyba pamietala, gdzie mozna nim dojechac (wrocic) ... Az mnie zaskoczyla

Zdecydowanie lepiej bylo jak wysiadlysmy z windy, juz na wycieraczce skakala z radosci ze wraca ze spaceru

Nie wiedzialam ze tak sie boi ludzi na ulicy :niewiem: musialysmy zaliczyc najdalsze trawniki, sikniecie i w nogi, no ale co sie dziwic - nie minela nawet doba nowego zycia, jutro zdam kolejna relacje:buzi:

Posted

U nas miska była pusta,ba...nawet wyjadała dziewczynom i nie patrzyła,czy to marchewka,czy pietruszka-micha była pusta;)
a co do wieeelkiego miasta...przyzwyczai się malizna;)U nas nawet w godzinach szczytu nie jest tak jak u Was w podrzędnych uliczkach.a jeszcze jak mieszkacie tam gdzie jest duzy ruch i hałas,to juz wogóle dla Perełki to szok.Ale bedzie dobrze:cool2:

Posted

Maszaberla napisał(a):
a i jeszcze jedno - zjadla dzisiaj mala porcje makaroniku z drobno pokrojonym udkiem, lekko podlanym rosolkiem ale marchewke dokladnie przecedzila przez zeby i zostawila, cwaniula ;)

;) noo cwaniula! Drugi psiak potrzebny;) wtedy miska na 100% bedzie pusta:evil_lol:
Pani Agato,ona nie mieszkala w wieeelkim miescie, ostatnio, a moze i w swoim malym psim calym zyciu, musi sie oswoic z tym i nabrac pewnosci, oby nie zabradzo byla pewna:evil_lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
Agatko,normalnie jak patrzę na te zdjęcia to łzy mi lecą jak jakiejś głupiej:shake:
Przecież moje dzieciątko jeszcze chwile temu było u nas,a teraz jest daleko:placz:
Ale wiem,że bedzie u Was miała lepiej niż u nas,bo człowieka bedzie miała tylko dla siebie,a tu musiała sie dzielic z dziewczynami:p
A propos dziewczyn...Tosia troche sie rozglada szukając Perełki,a Fela leży smutna ,zapatrzona w jeden punkcik:-(No ale to minie,pierwsze dni sa zawsze najtrudniejsze.
A co do imienia...dla mnie zawsze to bedzie Perełka,chociaz Milka tez ładnie;)
A jakby dodać przed tym "E",to bedzie imię wirtualnej mamusi Perełki:cool3:

Tak, Milka-Emilka, bardzo ladne imié :cool3: Doczytalam, Perlé-Milké na wypasionym poslanku (dwóch nawet) obejrzalam i mogé isc spac ze spokojem w sercu :loveu:

Czekamy na relacjé po pierwszej nocce razem w domku.

No i mam nadziejé ze Felunia jutro odzyje :-(

Posted

Aaaa najwazniejsze zapomnialm napisac,ze Fela schudla!:loveu::evil_lol:

A smutne, ze Fela-pokazlaa mi wczoraj Renatka ma taki slad na szyi jak Klamka, w tym samym miejscu:shake:
Mysle,ze te suki mysialy byc ciagane na jakis drutach bo w tym miejscu slad o tym swiadczy, co oni robili z tymi psam???!!!:angryy::angryy::angryy: Fela i Klamka byly w jednym boksie i takie same slady?:-( dziwne, bardzo dziwne...

Posted

ARKA napisał(a):
Aaaa najwazniejsze zapomnialm napisac,ze Fela schudla!:loveu::evil_lol:

A smutne, ze Fela-pokazlaa mi wczoraj Renatka ma taki slad na szyi jak Klamka, w tym samym miejscu:shake:
Mysle,ze te suki mysialy byc ciagane na jakis drutach bo w tym miejscu slad o tym swiadczy, co oni robili z tymi psam???!!!:angryy::angryy::angryy: Fela i Klamka byly w jednym boksie i takie same slady?:-( dziwne, bardzo dziwne..
.

No!! Cały jeden kilogram schudła(moja tesciowa rozpacza:shake::evil_lol:)

Klamka to suka,którą Belula wzięła na dt.Wcześniej w którymś poście były zdjęcia,które zrobiłam Feli i pokazany jest na nich ślad/blizna na karku tak jakby po założonym drucie :shake:

Perełka znowu jest u mnie.Po prostu fatalne zdarzenie losowe zmusiło Agatkę do odwiezienia Perełki spowrotem.Ale mamy nadzieje,ze jak wszystko już będzie dobrze,to maleńka zamieszka w tamtym domku na stałe,bo koszyczek i materacyk cały czas czekają na sunię;)
A....wysłałam Rybce kod do wyróżnienia Feli

Posted

Perełka znowu jest u mnie.Po prostu fatalne zdarzenie losowe zmusiło Agatkę do odwiezienia Perełki spowrotem.Ale mamy nadzieje,ze jak wszystko już będzie dobrze,to maleńka zamieszka w tamtym domku na stałe,bo koszyczek i materacyk cały czas czekają na sunię;)
A....wysłałam Rybce kod do wyróżnienia Feli

No coz - jedyne co moge napisac to to - ze wszystko czeka na malutka, rowniez moje smutne serce, nie jestem w stanie na razie wchodzic na ten watek - mam jednak nadzieje ze psina bedzie czekac na mnie i ze nie trafi sie inna osoba, ktora ja wezmie..
Na razie zeby ukoic zal i bol - moge jedynie pomagac innym pieskom na innych watkach, z calego serca

Perelka byla u mnie tylko 1 dzien i 1 noc ale mam wrazenie jak by tu byla caly czas...

Nie piszcie prosze samych zlych rzeczy na moj temat - to naprawde nie moja wina.. Renatka zna cala sprawe
Zreszta i tak licze sie z faktem ze zostanę tą najgorsza..
Caluje wirtualnie moja Perełcie :buzi:

Posted

Nasze dziewczynki sa taaaakie kochane.Brać i nie grymasić,bo drugich takich nigdzie nie ma:loveu:
Perełce zrobiłam kompleksowe badanie krwi,tak dla świętego spokoju swojego sumienia.Jutro bedą wyniki.Kochane maleństwo było grzeczniutkie jak aniołek,nawet nie pisnęła:loveu: