Lionees Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Jesteśmy już po wizycie,ludzie są po prostu rewelacyjni:multi:Wrażenia opiszę za chwilę,najpierw wkleję zdjęcia dziewczynek.No niestety jakosć do doopy,ale nie mam cyfrówki:roll: Perełka:loveu:,która od dzisiaj ma swoją właścicielkę,ale puszczę ją dopiero po sterylce;) Quote
Lionees Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Prerłka i Felcia:loveu: Fela i Tosieńka:loveu: Quote
Lionees Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ludzie niesamowici,Pani Perełki ma na imię Agatka,jest baaaardzo ciepłą osobą,bardzo wrażliwą i Perełka dostanie gwiazdkę z nieba,jeżeli tylko będzie chciała;).Dziewczyny od razu obsiadły p.Agatkę i tuliły się do p.Krzysia.Myślałam,że będą bardziej na dystans,bo nie są za ufne do obcych,szczególnie Tosia.A tu miłe rozczarowanie,nawet nieśmiała i bojąca Tosia prosiła gości o głaski.Jestem bardzo pozytywnie nastawiona na tą adopcję,oby wiecej takich kochających domków sie znajdywało dla psiaków:loveu:Perełka jest już "zaklepana na amen" i pójdzie do swojego domku po sterylce.Dziewczynki dostały od państwa smakołyki i torbę suchego,a moja teściowa kwiaty:razz: Quote
Lu_Gosiak Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ale super wieści :multi::multi::multi: a cielaczek Fela jest boska:loveu::loveu::loveu: Quote
emilia2280 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ale numer- Perla ma dom, prawie :loveu: Czyli ze mozna já sciágnác z ogloszen i zastápic innym psem? A Fela to gruuubasss :evil_lol: Quote
Lionees Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 emilia2280 napisał(a): A Fela to gruuubasss :evil_lol: Anielka kazała upaść,to upaślim:roll: Zresztą dziewczynki nie mają wydzielonego jedzenia,jedzą tyle,aż się najedzą,a że Fela ma tendencję do tycia(tak jak ja:p),to i wygląda okazale(tak jak ja:p).No ale po sterylce i po usuwaniu ząbków,Felci się pewnie schudnie-chociaż będzie miała z czego:diabloti: Quote
ARKA Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale Felka grubas:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No nie, Renatko, trzeba jej ograniczyc jedzenie,serio!! Wyglada jak grubafela a nie Fela:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Psom nie mozna dawac jesc tyle ile chca a szczegolnie juz tym w typie labka;) Acha, czyli rozumiem,ze Fela zostaje u Ciebie skoro pies ma byc podobny do panci:multi::multi::multi: Dzwonilam dzis do tych ludzi-zastanawiaj sie jeszcze, odnosnie Feli..szkoda... Dowiedz sie co z tą sterylka, ok? Jedna Fela:evil_lol: Druga Fela:loveu: :mad:Renatko Nasza Fela juz jest zagruba, moja to ma wciecie w pasie, naprawde:eviltong: i wazy 32 kg.:evil_lol: No moze teraz to i nawet 30, troszke szczuplejsza jest. I moja jest po sterylce a Fela nasza PRZED!!! Quote
Lionees Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Nasza Fela waży 30kg...hmm "nie daj jej jeść,tyle ile chce"-Anielko,no weź i jej nie daj,jak ona wywali te oczęta,uśmiechnie się tymi kikutkami...:shake: No ale faktycznie teściowa musi ukrócić Felci jedzonko,bo sama wiem,że tłusty pies,to ani zdrowia nie ma,ani wyglądu...jak człowiek:cool1: W sprawie sterylki mają zadzwonić po niedzieli Quote
ARKA Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Renata5']Nasza Fela waży 30kg...hmm "nie daj jej jeść,tyle ile chce"-Anielko,no weź i jej nie daj,jak ona wywali te oczęta,uśmiechnie się tymi kikutkami...:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kochana szczerbula. Moja to lezy caly czas w progu kuchni, przejsc sie da. Ciagle, Fela wyjdz..wyjdzie, odwracasz sie a Fela lezy z maslanymi oczyma znow w progu i.....slina jej kapie!!!! Dostaja rano malutkie sniadanie(no tak garsc) i podwieczor kolacja i to wsio....czasami Felka dostaje owoce, ona wszystko zjada..chlopaki i owoce, fuj.... Fils tylko za slodycze zycie by oddal;) sobote i srode dostaj surowe mieso,wolowe. Fela chudziutkie, chlopaki z tluszczem.;) Quote
Ziutka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='ARKA'] Druga Fela:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: sorkie :eviltong: ale nie mogłam się powstrzymać...Anielko wiesz jak ja kocham Twoją Felkę :loveu: Quote
Lionees Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Nasza Fela to samo..kuchnia to jej królestwo.Byle garnek śtuknie,puknie,to Fela juz sie uśmiecha:p.Dzisiaj goście przyniesli przysmaki Pedigree i dali Perełce(na początku nie chciała wziąźć od obcych,potem delikatnie pomemłała),Tosi(ta też nieufnie brała) i Feli-zjadłaby rekę z papierkiem:shake:.Aż mi głupio było:roll:Ale Fela leci z paszczą do wszystkiego co brzęczy(garnki,szklanki),bo może coś skapnie...albo na odgłos papierka,bo może jakaś dobra rzecz wpadnie do dzioba?A jak się ją wygania z kuchni,to udaje,że nie słyszy:roll:A jak się woła "Fela masz"to nie zdążę skończyć wołać,a Fela już jest.Taki to jest pies:cool3: A Twoja Fela jest cudna:loveu: Quote
ARKA Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Renata5']Nasza Fela to samo..kuchnia to jej królestwo.Byle garnek śtuknie,puknie,to Fela juz sie uśmiecha:p.Dzisiaj goście przyniesli przysmaki Pedigree i dali Perełce(na początku nie chciała wziąźć od obcych,potem delikatnie pomemłała),Tosi(ta też nieufnie brała) i Feli-zjadłaby rekę z papierkiem:shake:.Aż mi głupio było:roll:Ale Fela leci z paszczą do wszystkiego co brzęczy(garnki,szklanki),bo może coś skapnie...albo na odgłos papierka,bo może jakaś dobra rzecz wpadnie do dzioba?A jak się ją wygania z kuchni,to udaje,że nie słyszy:roll:A jak się woła "Fela masz"to nie zdążę skończyć wołać,a Fela już jest.Taki to jest pies:cool3: A Twoja Fela jest cudna:loveu: Ona tak wszystko pozera,ze nawet ten swoj niedobry preparat na noge(smierdzi jakos dziwnie) wypija jak smietanke. I iwe,ze jak wroci ze spaceru wieczornego to ten 'deser' dostaje:evil_lol: I nie ma przebacz, jak ja nwet nie pamietam to ona przychodzi do mnie i za reke ciagnie-serio!!! Jak fela za reke ciagnie-przeciez to pies przewodnik-to wiadomo,ze cos chce ze cos nie tak i prowadzi:crazyeye: Ostatnio przyszla i kwiczy i za reke..ide..a ona chcial mi pokazac ze Fiona siedzi za drzwiami tarasu i trza drzwi otworzyc, zimno! A tu dwie sympatie Ziutki:evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='ARKA'] No miód na serce :loveu: hi hi hi :laugh2_2::laugh2_2: Renia...ja nie wiem jak Ty sobie dasz radę kiedy będziesz oddawała do adopcji Księżniczki - zapłaczesz się :roll: One takie kochaniutkie i traktują Cię jak mamcię :placz: Quote
ARKA Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Ziutka napisał(a):No miód na serce :loveu: hi hi hi :laugh2_2::laugh2_2: Renia...ja nie wiem jak Ty sobie dasz radę kiedy będziesz oddawała do adopcji Księżniczki - zapłaczesz się :roll: One takie kochaniutkie i traktują Cię jak mamcię :placz: :shake: kurna, ja tez nie wiem, juz Renacie mowilam. Mysle,ze z Perla nie bedzie problmow bo domek fajny wydaje sie, nawet zby fajny. Troche nad wyraz przewrazliwiony ale my to juz chyba mamy zboczenie i smierc smiercia naszego przyjaciela, kazdy to gleboko przezywa ale wie, ze zycie sie toczy dalej i nastepne czekają na ratunek...A nie da sie uniknac chorob, sa takie co przychodza, niespodziewanie, nagle, i z wiekiem:shake: Quote
osho Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 no, dobre wieści :diabloti:, perła - kulaj się dzielnie dalej! Quote
emilia2280 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 No to jednak panstwo zrezygnowali z Perelki... Quote
osho Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 ?? zrezygnowali? przecież było "ma mur" zaklepane? Quote
osho Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 to ja trzymam kciuki... za perłę, tak aby dla psa było dobrze Quote
Maszaberla Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 emilia2280 napisał(a):No to jednak panstwo zrezygnowali z Perelki... Nikt z nikogo/niczego nie zrezygnowal - sprawa nie do konca dograna, moze uda sie dojsc do porozumienia:confused: Nie jestem przewrazliwiona, ani nie robie z ludzi idiotow - jesli cos ustalam to sie tego trzymam I nie lubie tez jak sie cos komentuje na moj temat Pani Renatko - sciskam Pania serdecznie, za mile slowa rowniez, az sie zawstydzilam:oops: Quote
Maszaberla Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Renata5 napisał(a):Ludzie niesamowici,Pani Perełki ma na imię Agatka,jest baaaardzo ciepłą osobą,bardzo wrażliwą i Perełka dostanie gwiazdkę z nieba,jeżeli tylko będzie chciała;).Dziewczyny od razu obsiadły p.Agatkę i tuliły się do p.Krzysia.Myślałam,że będą bardziej na dystans,bo nie są za ufne do obcych,szczególnie Tosia.A tu miłe rozczarowanie,nawet nieśmiała i bojąca Tosia prosiła gości o głaski.Jestem bardzo pozytywnie nastawiona na tą adopcję,oby wiecej takich kochających domków sie znajdywało dla psiaków:loveu:Perełka jest już "zaklepana na amen" i pójdzie do swojego domku po sterylce.Dziewczynki dostały od państwa smakołyki i torbę suchego,a moja teściowa kwiaty:razz: Pani Renatko - mimo wszystko mam nadzieje, ze bedziemy w kontakcie, telefony mamy w razie czego, pozdrawiam:lol: Quote
emilia2280 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Maszaberla napisał(a):Nikt z nikogo/niczego nie zrezygnowal - sprawa nie do konca dograna, moze uda sie dojsc do porozumienia:confused: Nie jestem przewrazliwiona, ani nie robie z ludzi idiotow - jesli cos ustalam to sie tego trzymam I nie lubie tez jak sie cos komentuje na moj temat Pani Renatko - sciskam Pania serdecznie, za mile slowa rowniez, az sie zawstydzilam:oops: oo. witam serdecznie. Perelka to "moje" wirtualne dziecko, ale nie tylko- sama pojechalam z Arká i to malenstwo wskoczylo mi w ramiona w stodole w Krézelu. Prosze nas zle nie zrozumiec, mamy najlepsze intencje i z chéciá oddamy Perelké do dobrego domu. dzien kiedy já wyciágnélam przysiéglam to sobie, stád to nasze "latanie" kolo sprawy. nie mozemy sobie pozwolic na zadne niedopatrzenia, ale to mozna odebrac jako dobrá karté z naszej strony- Perla jest pod najlepszá mozliwá opieká i wlos juz jej z glówki nie spadnie. Jedyne czego teraz potrzebuje, to taki sam domek staly. Renatka to malenstwo wypielégnowala i rozpiescila i tak juz musi miec Malutka zawsze. Jesli Ranatka rekomenduje Panstwa jako taki wlasnie dom dla Perelki, myslé ze jak najbardziej mozemy dojsc do porozumienia w zwiázku z Panstwa i naszymi oczekiwaniami- wszystko co najlepsze dla Perelki :loveu: Quote
Recommended Posts