Lionees Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Tosia powinna mieć wyróżnioną,bo dałam kod Rybce.A Perełce chyba trzeba odnowić.Dzisiaj wyslę Rybce kod dla Perełki i niech zerknie czy Tosia jeszcze jest wyrózniona Odebrałam po południu wyniki Perły-czysta jak łza,zdrowa jak ryba,mocna jak koń...no po prostu samo zdrowie.:loveu: Quote
ARKA Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Renata5 napisał(a):Odebrałam po południu wyniki Perły-czysta jak łza,zdrowa jak ryba,mocna jak koń...no po prostu samo zdrowie.:loveu: :mad::mad::mad:ale sie narozpisywalas! Myslisz,ze jak napisalas, ze Perla "zdrowa jak ryba" to juz wiecej wiesci o dziewczynach sie nie nalezy, tak???:crazyeye::mad::evil_lol: Zadnych zdjec, noo juz nic, kompletnie nic:angryy::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nie pisałam ale wszystkie sunie mają wyróżnione gratki Quote
Lionees Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='ARKA']:mad::mad::mad:ale sie narozpisywalas! Myslisz,ze jak napisalas, ze Perla "zdrowa jak ryba" to juz wiecej wiesci o dziewczynach sie nie nalezy, tak???:crazyeye::mad::evil_lol: Zadnych zdjec, noo juz nic, kompletnie nic:angryy::evil_lol: No co....:roll:;) U dziewczyn wszystko dobrze,o sterylce już dawno zapomniały,ganiają,głupieją,czyli wszystko po staremu:p Zdjęcia jak zwykle dupowato wychodzą z komórki,no ale jak tak bardzo chcecie to macie:cool3: Quote
Lionees Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Tosia w pełni zdrowa,nie wyrosła jej piąta noga-to Perełka tam stoi;) Quote
Lionees Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 No i gdzie te domki dla moich dziewczyn,co:mad: Zdrowe,piękne,grzeczne,ułożone,dobrze wychowane...nigdzie takich sie nie znajdzie!!! Panny siedzą juz 4-ty miesiąc u mnie:shake: Czy dziewczyny mają odnawiane allegro? Quote
Rybka_39 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Alegratki się skończyły- znaczy wyróżnienie... Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Tu dziewczynki i mój niuniek:razz: A tu Felcia z moim niuńkiem:cool3: Quote
Lionees Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 No i Tosieńka z sopelkami na mordusi:) Quote
Lionees Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Halo,halo...dlaczego nikt nie chce moich dziewczynek,co?:-x Quote
Lionees Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ziutka napisał(a):Też się nad tym zastanawiam :mad: O Ziutka,kochana!:loveu: A może Ty chcesz jedną...poniewaz jesteś pierwsza,to masz prawo wyboru;) Quote
Lionees Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='ARKA']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo one juz widac sa Twoje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A powaznie, Pani z dziecmi z Kampinosu o Fele sie upomina, musze pojechac oblukac:roll: Hmm....:roll: No ale jedź kochana,jedź,może nie będzie tak źle...:roll: Quote
Ziutka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Renata5 napisał(a):Halo,halo...dlaczego nikt nie chce moich dziewczynek,co?:-x Też się nad tym zastanawiam :mad: Quote
ARKA Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Renata5 napisał(a):Halo,halo...dlaczego nikt nie chce moich dziewczynek,co?:-x :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo one juz widac sa Twoje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A powaznie, Pani z dziecmi z Kampinosu o Fele sie upomina, musze pojechac oblukac:roll: Quote
Ziutka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ARKA napisał(a):Pani z dziecmi z Kampinosu o Fele sie upomina, musze pojechac oblukac:roll: Ja chce z Tobą :placz: :placz: :placz: Quote
emilia2280 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Renatko, wysylaj proszé moje wyróznienia do Rybki. Zaplacé razem z miesiécznym pobytem po 1-szym. Quote
ARKA Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Ziutka napisał(a):Ja chce z Tobą :placz: :placz: :placz: ;) no tak myslalam, zebysmy obie pojechaly a nawet wrecz Ciebie chcialam samą wyslac:roll: Wiesz moj obiektywizm moze byc "zaborczo-matczyny" i Felka u Renaty zostanie...do konca zycia:evil_lol: Quote
Ziutka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ARKA napisał(a):;) no tak myslalam, zebysmy obie pojechaly a nawet wrecz Ciebie chcialam samą wyslac:roll: Wiesz moj obiektywizm moze byc "zaborczo-matczyny" i Felka u Renaty zostanie...do konca zycia:evil_lol: Nie ma mowy zebym jechała sama...potem powiesz, że mi nie ufasz :evil_lol:, że dobry dom :diabloti: i powiesz, że jednak sama musisz jechać...i znowu się to odwlecze i Felka naprawde zostanie u Reni :evil_lol: Quote
Lionees Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Ziutka']Nie ma mowy zebym jechała sama...potem powiesz, że mi nie ufasz :evil_lol:, że dobry dom :diabloti: i powiesz, że jednak sama musisz jechać...i znowu się to odwlecze i Felka naprawde zostanie u Reni :evil_lol: Co to to nie:nono: Niech zmiatają wszystkie do swoich domków,bo jeszcze trochę,to ich nie oddaaaam:placz: Quote
Lionees Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Kody wysłane,dziewczynki będą dzisiaj wyróznione;) Quote
Lionees Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Kochana Rybka wyrózniła wszystkie dziewczyny...czekamy teraz na domki:thumbs: Quote
emilia2280 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Super. Dziéki Renatko. Dziéki Rybko. Quote
Recommended Posts