Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tosia powinna mieć wyróżnioną,bo dałam kod Rybce.A Perełce chyba trzeba odnowić.Dzisiaj wyslę Rybce kod dla Perełki i niech zerknie czy Tosia jeszcze jest wyrózniona
Odebrałam po południu wyniki Perły-czysta jak łza,zdrowa jak ryba,mocna jak koń...no po prostu samo zdrowie.:loveu:

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Odebrałam po południu wyniki Perły-czysta jak łza,zdrowa jak ryba,mocna jak koń...no po prostu samo zdrowie.:loveu:

:mad::mad::mad:ale sie narozpisywalas! Myslisz,ze jak napisalas, ze Perla "zdrowa jak ryba" to juz wiecej wiesci o dziewczynach sie nie nalezy, tak???:crazyeye::mad::evil_lol: Zadnych zdjec, noo juz nic, kompletnie nic:angryy::evil_lol:

Posted

[quote name='ARKA']:mad::mad::mad:ale sie narozpisywalas! Myslisz,ze jak napisalas, ze Perla "zdrowa jak ryba" to juz wiecej wiesci o dziewczynach sie nie nalezy, tak???:crazyeye::mad::evil_lol: Zadnych zdjec, noo juz nic, kompletnie nic:angryy::evil_lol:

No co....:roll:;) U dziewczyn wszystko dobrze,o sterylce już dawno zapomniały,ganiają,głupieją,czyli wszystko po staremu:p
Zdjęcia jak zwykle dupowato wychodzą z komórki,no ale jak tak bardzo chcecie to macie:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

No i gdzie te domki dla moich dziewczyn,co:mad:
Zdrowe,piękne,grzeczne,ułożone,dobrze wychowane...nigdzie takich sie nie znajdzie!!!
Panny siedzą juz 4-ty miesiąc u mnie:shake:
Czy dziewczyny mają odnawiane allegro?

Posted

[quote name='ARKA']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo one juz widac sa Twoje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A powaznie, Pani z dziecmi z Kampinosu o Fele sie upomina, musze pojechac oblukac:roll:

Hmm....:roll:
No ale jedź kochana,jedź,może nie będzie tak źle...:roll:

Posted

Renata5 napisał(a):
Halo,halo...dlaczego nikt nie chce moich dziewczynek,co?:-x

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo one juz widac sa Twoje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A powaznie, Pani z dziecmi z Kampinosu o Fele sie upomina, musze pojechac oblukac:roll:

Posted

Ziutka napisał(a):
Ja chce z Tobą :placz: :placz: :placz:

;) no tak myslalam, zebysmy obie pojechaly a nawet wrecz Ciebie chcialam samą wyslac:roll: Wiesz moj obiektywizm moze byc "zaborczo-matczyny" i Felka u Renaty zostanie...do konca zycia:evil_lol:

Posted

ARKA napisał(a):
;) no tak myslalam, zebysmy obie pojechaly a nawet wrecz Ciebie chcialam samą wyslac:roll: Wiesz moj obiektywizm moze byc "zaborczo-matczyny" i Felka u Renaty zostanie...do konca zycia:evil_lol:

Nie ma mowy zebym jechała sama...potem powiesz, że mi nie ufasz :evil_lol:, że dobry dom :diabloti: i powiesz, że jednak sama musisz jechać...i znowu się to odwlecze i Felka naprawde zostanie u Reni :evil_lol:

Posted

[quote name='Ziutka']Nie ma mowy zebym jechała sama...potem powiesz, że mi nie ufasz :evil_lol:, że dobry dom :diabloti: i powiesz, że jednak sama musisz jechać...i znowu się to odwlecze i Felka naprawde zostanie u Reni :evil_lol:

Co to to nie:nono: Niech zmiatają wszystkie do swoich domków,bo jeszcze trochę,to ich nie oddaaaam:placz: