Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwestra przeżyliśmy,Tosia spała z teściami,a Felcia razem z Perełką w wanience.Facet niby konkretny,ale zobaczymy.Ma dzwonić i się umówić na sobotę.Jak będę wiedziała już na którą godzinę,to się odezwę Anielko i przyjedziesz do nas oblukać ludzi:razz:

Posted

[quote name='Renata5']Jak będę wiedziała już na którą godzinę,to się odezwę Anielko i przyjedziesz do nas oblukać ludzi:razz:
Tak ich oblukamy,ze u nas "poglowie psie zwrosnie", beda wyadoptowane, do kazdej z nas:evil_lol:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Ci ludzie chętni na Perełcie e-mailowali do mnie, bardzo mili się wydają i kulturalni.;)
No i to nie będzie ich pierwszy pies.;)
Trzymam kciuki!:multi:

Wow, to znaczy ze znalezli já z Twojego ogloszenia? Mówili z którego? Moze spytaj ich przy okazji, sama ciekawa jestem, co ludzie przegládajá w poszukiwaniu psa.

Posted

ARKA napisał(a):
Tak ich oblukamy,ze u nas "poglowie psie zwrosnie", beda wyadoptowane, do kazdej z nas:evil_lol:

No dokładnie...jedną dziewczynkę weźmiesz Ty,jedną Emilka,a jedna u mnie zostanie:p

Posted

emilia2280 napisał(a):
Wow, to znaczy ze znalezli já z Twojego ogloszenia? Mówili z którego? Moze spytaj ich przy okazji, sama ciekawa jestem, co ludzie przegládajá w poszukiwaniu psa.

No właśnie Rybko,z którego ogłoszenia?:razz:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Dobra, ja bioré Perelké,

:evil_lol: a gdzie Ty ja bierzesz, do siebie, do tej swoje kochanej "zołzy", to by sie dzialo:evil_lol:

Posted

:roll: albo Fela albo Nadia"pakuja walizki". Renatko spodziewaj sie telefonu :evil_lol:
Renatko czy wiadomo jaki jest stosunek Feli do kotow?

Mieszkalby w domu z ogrodem, w Konstancinie, z psinkiem 8-smio letnim dalmatem i 8 letnim kotem.:loveu:KIEDY sterylka czy wiadomo? Moglaby jechac i juz i sterylka w nowym domu;) albo tydzien po sterylce wyjazd?

Posted

ARKA napisał(a):
:roll: albo Fela albo Nadia"pakuja walizki". Renatko spodziewaj sie telefonu :evil_lol:

Ale numer, tak dzialajá te ogloszenia? Kolejne suczunie do domów :loveu:

A jak z goscmi Perelki, wiadomo o której jutro?

Posted

emilia2280 napisał(a):
Ale numer, tak dzialajá te ogloszenia? Kolejne suczunie do domów :loveu:

A jak z goscmi Perelki, wiadomo o której jutro?

9-11-nasta.
achaa i nowa Pani suczki-nie wiem ktorej jeszcze, ma na imie.....EMILKA!:loveu:
Pytali nawet o Tosie i ja nie wiem czy to nie jest wlasnie dom najbardziej dla TOSI!

Posted

Siedzę jak na szpilkach,bo to dziś jest ten Wielki dzień;)
Perełka i Fela z kotem żyje ok,natomiast Tosia sadzi się na kota:shake:
Oprócz telefonu od tego pana co ma jutro przyjechać,nikt więcej nie dzwonił:roll:
Kurcze,wolałabym,żeby Tosia poszła,im szybciej znajdzie domek,tym dla niej lepiej,ona jest bardzo wrażliwa i im dłużej u nas będzie,tym gorzej dla niej,bo ciężko jej będzie się rozstać.Dziewczyny lepiej zniosą rozstanie.Zresztą Anielko przyjedź jutro KONIECZNIE-zobaczysz jakie fajne z nich kobitki sie zrobiły...zdjęcia tego nie oddadzą:loveu::cool3:

Posted

Renata5 napisał(a):
Perełka i Fela z kotem żyje ok,natomiast Tosia sadzi się na kota:shake:
Oprócz telefonu od tego pana co ma jutro przyjechać,nikt więcej nie dzwonił:roll:

No jutro beda dzwonic, do mnie dwonili o 23-ciej, przeprosili ze tak pozno..a gadalismy do 23.30...:evil_lol:
To szkoda,ze Toska tak z kotami:shake:

To o ktorej Ci ludzie maja jutro byc? Oni tylko mają zobaczyc Perelke, poznac tak?

Posted

Renata5 napisał(a):
A sterylka Felci szykowana jest na ten tydzień co się zacznie,czyli od 5 stycznia.Dzień jest jeszcze do ustalenia

cholerka,posty przeskakują:shake: