ARKA Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 :cool3: Renatko przezyliscie Sylwestra, Tosienka tez? Czy Perla juz sie pakuje?;) Quote
Lionees Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Sylwestra przeżyliśmy,Tosia spała z teściami,a Felcia razem z Perełką w wanience.Facet niby konkretny,ale zobaczymy.Ma dzwonić i się umówić na sobotę.Jak będę wiedziała już na którą godzinę,to się odezwę Anielko i przyjedziesz do nas oblukać ludzi:razz: Quote
ARKA Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 [quote name='Renata5']Jak będę wiedziała już na którą godzinę,to się odezwę Anielko i przyjedziesz do nas oblukać ludzi:razz: Tak ich oblukamy,ze u nas "poglowie psie zwrosnie", beda wyadoptowane, do kazdej z nas:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ci ludzie chętni na Perełcie e-mailowali do mnie, bardzo mili się wydają i kulturalni.;) No i to nie będzie ich pierwszy pies.;) Trzymam kciuki!:multi: Quote
emilia2280 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Rybka_39 napisał(a):Ci ludzie chętni na Perełcie e-mailowali do mnie, bardzo mili się wydają i kulturalni.;) No i to nie będzie ich pierwszy pies.;) Trzymam kciuki!:multi: Wow, to znaczy ze znalezli já z Twojego ogloszenia? Mówili z którego? Moze spytaj ich przy okazji, sama ciekawa jestem, co ludzie przegládajá w poszukiwaniu psa. Quote
Lionees Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Kurcze facet jeszcze nie dzwonił,no nic czekamy:cool1: Quote
Lionees Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ARKA napisał(a):Tak ich oblukamy,ze u nas "poglowie psie zwrosnie", beda wyadoptowane, do kazdej z nas:evil_lol: No dokładnie...jedną dziewczynkę weźmiesz Ty,jedną Emilka,a jedna u mnie zostanie:p Quote
Lionees Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 emilia2280 napisał(a):Wow, to znaczy ze znalezli já z Twojego ogloszenia? Mówili z którego? Moze spytaj ich przy okazji, sama ciekawa jestem, co ludzie przegládajá w poszukiwaniu psa. No właśnie Rybko,z którego ogłoszenia?:razz: Quote
emilia2280 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Renata5 napisał(a):No dokładnie...jedną dziewczynkę weźmiesz Ty,jedną Emilka,a jedna u mnie zostanie:p Dobra, ja bioré Perelké, tesciowa Tosié a Arka ma Felé :razz: Quote
Rybka_39 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Alegratka;)- to na niej wypatrzono Perełkę.;) Quote
ARKA Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 emilia2280 napisał(a):Dobra, ja bioré Perelké, :evil_lol: a gdzie Ty ja bierzesz, do siebie, do tej swoje kochanej "zołzy", to by sie dzialo:evil_lol: Quote
ARKA Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 :roll: albo Fela albo Nadia"pakuja walizki". Renatko spodziewaj sie telefonu :evil_lol: Renatko czy wiadomo jaki jest stosunek Feli do kotow? Mieszkalby w domu z ogrodem, w Konstancinie, z psinkiem 8-smio letnim dalmatem i 8 letnim kotem.:loveu:KIEDY sterylka czy wiadomo? Moglaby jechac i juz i sterylka w nowym domu;) albo tydzien po sterylce wyjazd? Quote
emilia2280 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ARKA napisał(a)::roll: albo Fela albo Nadia"pakuja walizki". Renatko spodziewaj sie telefonu :evil_lol: Ale numer, tak dzialajá te ogloszenia? Kolejne suczunie do domów :loveu: A jak z goscmi Perelki, wiadomo o której jutro? Quote
ARKA Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 emilia2280 napisał(a):Ale numer, tak dzialajá te ogloszenia? Kolejne suczunie do domów :loveu: A jak z goscmi Perelki, wiadomo o której jutro? 9-11-nasta. achaa i nowa Pani suczki-nie wiem ktorej jeszcze, ma na imie.....EMILKA!:loveu: Pytali nawet o Tosie i ja nie wiem czy to nie jest wlasnie dom najbardziej dla TOSI! Quote
Lionees Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Siedzę jak na szpilkach,bo to dziś jest ten Wielki dzień;) Perełka i Fela z kotem żyje ok,natomiast Tosia sadzi się na kota:shake: Oprócz telefonu od tego pana co ma jutro przyjechać,nikt więcej nie dzwonił:roll: Kurcze,wolałabym,żeby Tosia poszła,im szybciej znajdzie domek,tym dla niej lepiej,ona jest bardzo wrażliwa i im dłużej u nas będzie,tym gorzej dla niej,bo ciężko jej będzie się rozstać.Dziewczyny lepiej zniosą rozstanie.Zresztą Anielko przyjedź jutro KONIECZNIE-zobaczysz jakie fajne z nich kobitki sie zrobiły...zdjęcia tego nie oddadzą:loveu::cool3: Quote
Lionees Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Pan mówił,że będą tak 10-11,ale raczej bliżej 11 Quote
Lionees Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 A sterylka Felci szykowana jest na ten tydzień co się zacznie,czyli od 5 stycznia.Dzień jest jeszcze do ustalenia Quote
ARKA Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Renata5 napisał(a):Perełka i Fela z kotem żyje ok,natomiast Tosia sadzi się na kota:shake: Oprócz telefonu od tego pana co ma jutro przyjechać,nikt więcej nie dzwonił:roll: No jutro beda dzwonic, do mnie dwonili o 23-ciej, przeprosili ze tak pozno..a gadalismy do 23.30...:evil_lol: To szkoda,ze Toska tak z kotami:shake: To o ktorej Ci ludzie maja jutro byc? Oni tylko mają zobaczyc Perelke, poznac tak? Quote
Lionees Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Renata5 napisał(a):A sterylka Felci szykowana jest na ten tydzień co się zacznie,czyli od 5 stycznia.Dzień jest jeszcze do ustalenia cholerka,posty przeskakują:shake: Quote
Lionees Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ludzie maja być 10-11,oni chcą narazie zobaczyć Perełkę:roll: Quote
Rybka_39 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 No, ale może by się przyzwyczaila do kota? Jakby w pierwszych dniach kot był w klatce? Tośka świniaku:placz:...tak to bys miała domek:loveu: Quote
MyszkaMiki Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ehh jak miło się czyta, że ktoś będzie miał domek :multi: Quote
Recommended Posts