Becia66 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Śruba wypiękniała w tej obróżce, a jeśli chodzi o tymczas...hmmm...czyżby na pewno tymczas ? :diabloti: Quote
majuska Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Tymczas Beciu tymczas...Justynka prawie, że płakała, musiałam choć odrobinkę im ulżyć, mam "osprzęt koci" to jakoś wytrzymamy, pomoc w ogłozeniach sie przyda, jakies foty jutro może już porobię.... Nie wiem czy nie ściągnę tej czarnej cholernicy tej obróżki bo dzwoni jak pokręcona...Rogaś ( tzn Rudzielec ) też ma dzwoneczek na swojej ale jego wogóle nie słychać Quote
Florentynka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Żeby to przynajmniej działało tak, że kotu przeszkadza to dzwonienie więc siedzi spokojnie na tyłku, żeby nie dzwonić! Quote
majuska Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Nasz tymczasik : Heban Śruba sie trochę gniewa i w związku z tym zajęła się zmywaniem: Ale klapy to mi nie zamykać! Quote
Becia66 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 To Śruba niezainteresowana małym wcale ? nie podchodzi, nie liże, nie zaczepia ? Quote
majuska Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Nie, Śruba pogniewana jest i na razie z daleka go obserwuje...daje im jeszcze góra 2 dni:diabloti: Reszta: Rogaś olewa kompletnie wszystko, Maja napiera ale delikatnie, Poldziu kompletnie nie zauważa Hebana ( jak zwykle jest wpatrzony tylko i wylącznie w swoją pańcię :) ) Quote
UBOCZE Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Najlepsze Życzenia wspaniałej opiekunce Poldzia i całej jego kompanii przesyłają obadwa Uboczowie!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Dzika_Figa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 No proszę, jak to Ubocza sprytnie wywęszyły... Kochana Majusko! Wszystkiego naj, naj, naj, wspaniałych domów dla wszystkich zwierzaków, których losem się przejmujesz, samych happy endów i życia usłanego różami. Także od Pani Matki. Quote
karolciasz28 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 O jakie sprytne Ciotki i Wujkowie. :);););) Majusko wszystkiego co najlepsze, wspaniałych domków dla bezdomniaków którymi się opiekujesz. Wszystkieco naj... I dużo zdrowia, abyś miała żelazne nerwy wytrzymywać tu z nami:evil_lol: Kochana STO LAT!!!!!! :D:drinka::beerchug::knajpa::chlup::drinking::pepsi::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: Quote
kasiulisiusia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 No a więc Mamciu wszystkiego najlepszego, nie umiem dodać zdjęcia :D:BIG::new-bday::bday::tort::laola::drinka::drink1::beerchug: Quote
karolciasz28 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 O kurna a moje kwiatki taakie wielkie:-o:roll: lecę po jakieś mniejsze. ;-) Quote
Florentynka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Majusko, to my też, my też!!!! Życzymy Ci czego tam sobie sama życzysz - oby się spełniło. Mocno ściskamy i całujemy urodzinowo i machamy wszystkimi ogonami! Quote
majuska Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 O matko, ale się wzruszyłam, niezłą niespodziankę mi tu przygotowaliście. Bardzo, bardzo Wam dziękuję:loveu: I zapraszam na malutką lampeczkę;) Quote
karolciasz28 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='majuska']O matko, ale się wzruszyłam, niezłą niespodziankę mi tu przygotowaliście. Bardzo, bardzo Wam dziękuję:loveu: I zapraszam na malutką lampeczkę;) A ja też mogę???:diabloti::razz::razz::razz: Majuska wie co postawić. Same JESZCZE:evil_lol::evil_lol: zabronione rzeczy. ;-):mad::diabloti: Quote
majuska Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Karolciu , jęzorek tylko umocz ;) i truskaweczkę przekąś :) P.S. Miałam dziś telefon od jednego pana o Hebana, ponoc jest na 100% zdecydowany tylko bedzie mógł go za kilka dni dopiero wziąć, ma jeszcze dzwonić, zobaczymy:roll: Quote
karolciasz28 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 majuska napisał(a):Karolciu , jęzorek tylko umocz ;) i truskaweczkę przekąś :) P.S. Miałam dziś telefon od jednego pana o Hebana, ponoc jest na 100% zdecydowany tylko bedzie mógł go za kilka dni dopiero wziąć, ma jeszcze dzwonić, zobaczymy:roll: No dobra..., ale truskawki to ja uwielbiam!:lol::lol: A na jakim portalu znalazł pan Hebana? Trzymam kciuki. Quote
majuska Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 karolciasz28 napisał(a):No dobra..., ale truskawki to ja uwielbiam!:lol::lol: A na jakim portalu znalazł pan Hebana? Trzymam kciuki. Nie wiem , ale pan jest z Rzeszowa. Quote
karolciasz28 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 majuska napisał(a):Nie wiem , ale pan jest z Rzeszowa. Acha, ciekawe czy oddzwoni.. a tak przez tel, to się dobrze zapowiada?? Quote
majuska Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 W sumie to chyba tak...ale dopóki nie leży na kanapie w nowym domku to wiecie o co chodzi....;) Quote
Dzika_Figa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Jak Pan zadzwonił w Twoje urodziny to nie ma prawa się rozmyślić! Ma zabrać małego Hebana do nowego, kochającego domu i już. Quote
rita60 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Wszystkiego naj............ Chyba zdazyłam jeszcze na lampke wina:razz: Quote
figa33 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 i ja spóźniona... wszystkiego najpiękniejszego:tort: Quote
Recommended Posts