Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Dziękuję Wam jeszcze raz bardzo, bardzo , bardzo.....zwłaszcza za te kotki ;) :mad:
Jutro przyjeżdżają Państwo z Głogowa po Hebana :)

Super!
To co? Bierzesz następnego? Do piątku jeszcze chwilka, TŻ nawet nie będzie wiedział...

Posted

Na razie jest tymczasem :) Dzwonili ludzie w jego sprawie z Sanoka i niby w czwartek mam tam trasę i mogłabym go zawieźć , jesteśmy umówieni w środę na telefon co do szczegółów spotkania...zobaczymy...
Orzech bo ma takiego koloru oczy :)

Posted

majuska napisał(a):
Na razie jest tymczasem :) Dzwonili ludzie w jego sprawie z Sanoka i niby w czwartek mam tam trasę i mogłabym go zawieźć , jesteśmy umówieni w środę na telefon co do szczegółów spotkania...zobaczymy...
Orzech bo ma takiego koloru oczy :)

oj, to Śruba niepocieszona będzie...

Posted

Nie wiem jak ona ich odróżniła, ale Orzech jest odważniejszy i bardziej łobuzuje, dziś go nawet karmiła...normalnie myślałam, że umrę, mleka nie ma oczywiście, ale cycki jeszcze po ciąży trochę powiększone i se Orzech possał, jeszcze go wymyła...a na koniec dostał wpiernicz :)

Posted

majuska napisał(a):
Nie wiem jak ona ich odróżniła, ale Orzech jest odważniejszy i bardziej łobuzuje, dziś go nawet karmiła...normalnie myślałam, że umrę, mleka nie ma oczywiście, ale cycki jeszcze po ciąży trochę powiększone i se Orzech possał, jeszcze go wymyła...a na koniec dostał wpiernicz :)

No jak matka, jak matka...

Posted

Chyba na razie nie, bo tamte 3 jeszcze są na butelce, i chyba już zostaną u Magdy bo sobie z nimi jakoś radzi, tylko za jakieś 2 tygodnie poogłaszamy :)
Pora sie zabrać za zmasowane ogłaszanie naszych kundli boguchwalskich bo po prostu to jest granda, żeby tak cichoo było:shake:

Posted

Cosik się Poldusiowi porobiło z mózgownicą ostatnio i mi siura w domu:mad: Podejrzewam, że chodzi o to, że ostatnio parę razy Maja się podkradała do jego miski i mu kradła niedojedzone chrupki ( mając u siebie w misce takie same ) kilka minut potem obok miski jest kałuża:angryy: Po za tym bez przerwy ktoreś zwierzę zajmuje jego kocyk, Śruba robi to wyjatkowo perfidnie...a mój dziadzio jedyne na co wpadnie to po prostu stanąć i się z nerwów zsiurać:mad:

A Śrubeczka w środe jest umówiona na zabieg wyciągania śrub i drutów, będę ją tam musiała w lecznicy zostawić samą, nie wiem jak my damy radę się rozstać:placz:

Posted

...I żeby wszystko było jasne...

Kocyk jest teraz mój:

[IMG]http://img839.imageshack.us/img839/6916/boguchwaa409013.jpg[/IMG]

I koniec z klikaniem!

[IMG]http://img831.imageshack.us/img831/3437/boguchwaa409073.jpg[/IMG]

To mówiłam ja - Śruba