Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tymczas Beciu tymczas...Justynka prawie, że płakała, musiałam choć odrobinkę im ulżyć, mam "osprzęt koci" to jakoś wytrzymamy, pomoc w ogłozeniach sie przyda, jakies foty jutro może już porobię....
Nie wiem czy nie ściągnę tej czarnej cholernicy tej obróżki bo dzwoni jak pokręcona...Rogaś ( tzn Rudzielec ) też ma dzwoneczek na swojej ale jego wogóle nie słychać

Posted

Nie, Śruba pogniewana jest i na razie z daleka go obserwuje...daje im jeszcze góra 2 dni:diabloti:
Reszta: Rogaś olewa kompletnie wszystko, Maja napiera ale delikatnie, Poldziu kompletnie nie zauważa Hebana ( jak zwykle jest wpatrzony tylko i wylącznie w swoją pańcię :) )

Posted

No proszę, jak to Ubocza sprytnie wywęszyły...
Kochana Majusko!
Wszystkiego naj, naj, naj, wspaniałych domów dla wszystkich zwierzaków, których losem się przejmujesz, samych happy endów i życia usłanego różami. Także od Pani Matki.

Posted

O jakie sprytne Ciotki i Wujkowie. :);););)

Majusko wszystkiego co najlepsze, wspaniałych domków dla bezdomniaków którymi się opiekujesz. Wszystkieco naj... I dużo zdrowia, abyś miała żelazne nerwy wytrzymywać tu z nami:evil_lol:
Kochana STO LAT!!!!!! :D:drinka::beerchug::knajpa::chlup::drinking::pepsi::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:

Posted

[quote name='majuska']O matko, ale się wzruszyłam, niezłą niespodziankę mi tu przygotowaliście.
Bardzo, bardzo Wam dziękuję:loveu:

I zapraszam na malutką lampeczkę;)

A ja też mogę???:diabloti::razz::razz::razz: Majuska wie co postawić. Same JESZCZE:evil_lol::evil_lol: zabronione rzeczy. ;-):mad::diabloti:

Posted

Karolciu , jęzorek tylko umocz ;) i truskaweczkę przekąś :)

P.S. Miałam dziś telefon od jednego pana o Hebana, ponoc jest na 100% zdecydowany tylko bedzie mógł go za kilka dni dopiero wziąć, ma jeszcze dzwonić, zobaczymy:roll:

Posted

majuska napisał(a):
Karolciu , jęzorek tylko umocz ;) i truskaweczkę przekąś :)

P.S. Miałam dziś telefon od jednego pana o Hebana, ponoc jest na 100% zdecydowany tylko bedzie mógł go za kilka dni dopiero wziąć, ma jeszcze dzwonić, zobaczymy:roll:

No dobra..., ale truskawki to ja uwielbiam!:lol::lol:

A na jakim portalu znalazł pan Hebana? Trzymam kciuki.