Klaudus__ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Powolutku powolutku i przystojiak dojdzie do super formy - dzięki Cioteczką które tak o Niego dbają ;] Quote
andzia69 Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 KrystynaS napisał(a):Czy podane w 1 poście konto jest aktualne do przelewu dla Szakala ???? Czy może wpłacić pieniądze na konto prywatne???? Jakie???? Poproszę o PW. Krysiu - dziękuję:loveu: To są pieniążki Lizuni....ale jej nie będą już potrzebne:-(:-( Quote
Megi3 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Isadora7 napisał(a):Szakalku zgubiłam twój wątek, nareszcie znalazłam, ale ... troche innych wieści się spodziewałam. cieszę się bardzo widząc moją idolkę:evil_lol: na wątku u mojego ulubionego chłopczyka. pozdrawiam Quote
fioneczka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 jak się ma dzisiaj najcudowniejszy szkielecik świata :loveu: jak tam jajcolki ... znaczy wydmuszki ... dobrze się goją ? Quote
andzia69 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 uuuu...tyle ciotek było na poczatku....a teraz jakoś odjechał w zapomnienie nasz Szakalek:-(:-(:-( Quote
fioneczka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 wcale nie bo ja tu kilka razy dziennie jestem i wypatruję wieści o naszym sucharku :loveu: Quote
doddy Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to Szakal na razie trafi na DT do narzeczonego Rufusowej. Bardzo prosimy o ogłaszanie Szakalka! Quote
fioneczka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 doddy napisał(a):Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to Szakal na razie trafi na DT do narzeczonego Rufusowej. Bardzo prosimy o ogłaszanie Szakalka! bardzo się cieszę tylko martwi mnie jedna rzecz ... agnieszka32 nie odzywa się od dłuższego czasu .... czyli może być że deklarowanych wpłat nie będzie zbyt dużo .... czy wystarczy na opłacenie karmy i kontynuacji leczenia ? jak tam nasza psina z funduszami ... bo chyba wydałyście już majątek Quote
Megi3 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 doddy napisał(a):Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to Szakal na razie trafi na DT do narzeczonego Rufusowej. Bardzo prosimy o ogłaszanie Szakalka! byłoby cudownie :multi:. Quote
doddy Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Agnieszka, dotąd nigdy nas nie zawiodła, a jest Wirtualną Opiekunką 2 naszych suczek. Co do kosztów - musimy dać radę. Jak psiak znalazł się pod naszą opieką to staniemy na rzęsach by miał wszystko co mu potrzebne. :loveu: Quote
fioneczka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 w żadnym wypadku nie chciałam nikogo urazić ... ja tak z troski ale chyba lepiej to ja już się odzywać nie będę powodzenia malutki Quote
ab-agnieszka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Witam chudzinke juz fajniej wyglada. Super jesli udaloby sie z narzyczonym cioteczki rufusowej:lol: Quote
fioneczka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 co u naszego przystojniaczka ... zdrowieje nasz sucharek a domek się nie odzywa :-( Quote
Maruda666 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Szakaliku, do góry!! Wyszczekaj wszystkim, że chcesz do domu!! Quote
KrystynaS Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Zrobiłam przelew na konto Fundacji ATS dla Szakala. Pieniądze przekazuję w imieniu Darczyńców Lizy http://www.dogomania.pl/forum/f78/liza-juz-nie-cierpi-nie-zazna-zla-czlowieka-za-tm-jej-zycie-bedzie-jak-w-bajce-120402/. Pozdrawiam Opiekunów i Przyjaciół Szakalka Quote
andzia69 Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Bardzo dziękujemy Krysiu:loveu::loveu::loveu: Quote
doddy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 fioneczka napisał(a):w żadnym wypadku nie chciałam nikogo urazić ... ja tak z troski ale chyba lepiej to ja już się odzywać nie będę powodzenia malutki Fioneczko, nikogo nie uraziłaś. Mój post został jak najbardziej napisany w dobrej wierze. Nie miał na celu urazić Ciebie, czy kogokolwiek innego. Szakal już u narzeczonego Rufusowej. Dziękuję za pomoc dla Szakala i wpłatę na niego. Z pewnością fundusze mu się przydadzą. :loveu: Quote
fioneczka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 hej sucharku kochany ... co u ciebie serduszko Quote
doddy Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Kopiuję wypowiedź Rufusowej z niebieskiego forum. Ponadto zmieniliśmy opis Szakala u nas na stronie na bardziej czytelny. Z tym tekstem można nam pomagać w ogłaszaniu. "rufusowa" napisał(a):"andzia69" napisał(a):"Keiti" napisał(a):Szakal od wczoraj mieszka u narzeczonego naszej Rufusowej w domu tymczasowym ;) i jak? wszyscy żyją? żyją, żyją i mają sie świetnie :lol: Szakali jest super :D to pies ideał...normalnie gdyby sie do mnie przybłąkał i nie mialabym Rufusa to bym go wzięła :D Szakal ma dwie wady jesli juz ktos sie czepia: 1. nakręca sie w zabawie z patyczkiem i ze sznurem, wtedy szczeka i powarkuje ale bez agresji - dla zabawy raczej 2. jak sie uśmiecha, to pokazuje ząbki, co na początku mrozi krew w żyłach ale już za drugim razem wygląda zabawnie...ja sie przyzwyczaiłam momentalnie i traktuje to w ten sposób ze jak pokazuje ząbki to wiem ze jest bardzo szczęśliwy :lol: Poza tym (o ile ktos traktuje powyższe punkty za wady), Szakal jest kochany :) spokojny, grzeczny, na spacerze idzie na luźniej smyczy, nie zaczepia psów...potrafi sie przywitac z innym samcem :shock: Idzie sobie i macha ogonkiem :) nastawia się do miziania.... pies kanapowy :wink: Kotka widział raz i kompletnie olał ale jeszcze poobserwujemy, bo z kolei na wiewiorke chciał zapolować ale jak powiedziałam zostaw, nie wolno to wyluzował i poszlismy dalej :) Na szczęście nosi abażur, bo inaczej spojrzenia ludzkie by nas zabiły ;) byliśmy w parku gdzie było sporo ludzi i psów i Szakal zachowywał się wzorowo - nie boi się hałasu, szumu z ulicy, wystrzałów (fajerwerków) i tłumu...jest bardzo spokojny i wyciszony :) kochana mordeczka :oops: Quote
rufusowa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 o właśnie - tak to wygląda :grins: Szakalek jest cudowny :loveu: Quote
Fasolka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Hehehehe, ten usmiech jest naprawdę niezły ;) To bardzo radosny pies, cały czas by się przytulał, cały czas macha ogonem :crazyeye: I jest zdycyplinowany na spacerze - idzie jak po sznurku... Kochany :loveu: Cieszę się, że jest już w DT :loveu: On pewnie też ;) Chociaz to taki wielbiciel ludzi, że zaprzyjaźnił się ze wszystkim w lecznicy i chyba zaczął traktować ją jak dom - jedna z opiekunek powiedziała mi, że od jakiegoś czasu zaczął bronić 'swojego' terytorium czyli pomieszczenia gdzie są klatki przed intruzami :crazyeye: czyli innym psem ;) Quote
rufusowa Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Fasolka napisał(a):Hehehehe, ten usmiech jest naprawdę niezły ;) To bardzo radosny pies, cały czas by się przytulał, cały czas macha ogonem :crazyeye: I jest zdycyplinowany na spacerze - idzie jak po sznurku... Kochany :loveu: Cieszę się, że jest już w DT :loveu: On pewnie też ;) Chociaz to taki wielbiciel ludzi, że zaprzyjaźnił się ze wszystkim w lecznicy i chyba zaczął traktować ją jak dom - jedna z opiekunek powiedziała mi, że od jakiegoś czasu zaczął bronić 'swojego' terytorium czyli pomieszczenia gdzie są klatki przed intruzami :crazyeye: czyli innym psem ;) dokładnie - w lecznicy rozglądał sie po wszystkich pokoikach i czuł jak u siebie ;) co do pilnowania, to jest czujny - oszczekał ludzi na klatce (w nocy bo w dzień chodzenie po klatce schodowej nie jest podejrzane;)) i kolesi ktorzy przchodzili pod oknem śpiewając "rezerwę" (tak, tak tymczas jest w Warszawie;)) Quote
fioneczka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 buziaki w fąfle od ciotki aśki i drapanko za uszkiem chudzinko nasza :loveu: Quote
Recommended Posts