Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KrystynaS napisał(a):
Czy podane w 1 poście konto jest aktualne do przelewu dla Szakala ????
Czy może wpłacić pieniądze na konto prywatne???? Jakie???? Poproszę o PW.

Krysiu - dziękuję:loveu:

To są pieniążki Lizuni....ale jej nie będą już potrzebne:-(:-(

Posted

Isadora7 napisał(a):
Szakalku zgubiłam twój wątek, nareszcie znalazłam, ale ... troche innych wieści się spodziewałam.

cieszę się bardzo widząc moją idolkę:evil_lol: na wątku u mojego ulubionego chłopczyka. pozdrawiam

Posted

doddy napisał(a):
Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to Szakal na razie trafi na DT do narzeczonego Rufusowej.

Bardzo prosimy o ogłaszanie Szakalka!

bardzo się cieszę tylko martwi mnie jedna rzecz ... agnieszka32 nie odzywa się od dłuższego czasu .... czyli może być że deklarowanych wpłat nie będzie zbyt dużo .... czy wystarczy na opłacenie karmy i kontynuacji leczenia ?
jak tam nasza psina z funduszami ... bo chyba wydałyście już majątek

Posted

doddy napisał(a):
Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to Szakal na razie trafi na DT do narzeczonego Rufusowej.

Bardzo prosimy o ogłaszanie Szakalka!

byłoby cudownie :multi:.

Posted

Agnieszka, dotąd nigdy nas nie zawiodła, a jest Wirtualną Opiekunką 2 naszych suczek.

Co do kosztów - musimy dać radę. Jak psiak znalazł się pod naszą opieką to staniemy na rzęsach by miał wszystko co mu potrzebne. :loveu:

Posted

fioneczka napisał(a):
w żadnym wypadku nie chciałam nikogo urazić ... ja tak z troski
ale chyba lepiej to ja już się odzywać nie będę

powodzenia malutki

Fioneczko, nikogo nie uraziłaś. Mój post został jak najbardziej napisany w dobrej wierze. Nie miał na celu urazić Ciebie, czy kogokolwiek innego.

Szakal już u narzeczonego Rufusowej.

Dziękuję za pomoc dla Szakala i wpłatę na niego. Z pewnością fundusze mu się przydadzą. :loveu:

Posted

Kopiuję wypowiedź Rufusowej z niebieskiego forum. Ponadto zmieniliśmy opis Szakala u nas na stronie na bardziej czytelny. Z tym tekstem można nam pomagać w ogłaszaniu.

"rufusowa" napisał(a):
"andzia69" napisał(a):
"Keiti" napisał(a):
Szakal od wczoraj mieszka u narzeczonego naszej Rufusowej w domu tymczasowym ;)

i jak? wszyscy żyją?

żyją, żyją i mają sie świetnie :lol:

Szakali jest super :D to pies ideał...normalnie gdyby sie do mnie przybłąkał i nie mialabym Rufusa to bym go wzięła :D

Szakal ma dwie wady jesli juz ktos sie czepia:
1. nakręca sie w zabawie z patyczkiem i ze sznurem, wtedy szczeka i powarkuje ale bez agresji - dla zabawy raczej
2. jak sie uśmiecha, to pokazuje ząbki, co na początku mrozi krew w żyłach ale już za drugim razem wygląda zabawnie...ja sie przyzwyczaiłam momentalnie i traktuje to w ten sposób ze jak pokazuje ząbki to wiem ze jest bardzo szczęśliwy :lol:

Poza tym (o ile ktos traktuje powyższe punkty za wady), Szakal jest kochany :) spokojny, grzeczny, na spacerze idzie na luźniej smyczy, nie zaczepia psów...potrafi sie przywitac z innym samcem :shock:
Idzie sobie i macha ogonkiem :) nastawia się do miziania....
pies kanapowy :wink:

Kotka widział raz i kompletnie olał ale jeszcze poobserwujemy, bo z kolei na wiewiorke chciał zapolować ale jak powiedziałam zostaw, nie wolno to wyluzował i poszlismy dalej :)

Na szczęście nosi abażur, bo inaczej spojrzenia ludzkie by nas zabiły ;) byliśmy w parku gdzie było sporo ludzi i psów i Szakal zachowywał się wzorowo - nie boi się hałasu, szumu z ulicy, wystrzałów (fajerwerków) i tłumu...jest bardzo spokojny i wyciszony :)
kochana mordeczka :oops:

Posted

Hehehehe, ten usmiech jest naprawdę niezły ;) To bardzo radosny pies, cały czas by się przytulał, cały czas macha ogonem :crazyeye: I jest zdycyplinowany na spacerze - idzie jak po sznurku... Kochany :loveu: Cieszę się, że jest już w DT :loveu: On pewnie też ;) Chociaz to taki wielbiciel ludzi, że zaprzyjaźnił się ze wszystkim w lecznicy i chyba zaczął traktować ją jak dom - jedna z opiekunek powiedziała mi, że od jakiegoś czasu zaczął bronić 'swojego' terytorium czyli pomieszczenia gdzie są klatki przed intruzami :crazyeye: czyli innym psem ;)

Posted

Fasolka napisał(a):
Hehehehe, ten usmiech jest naprawdę niezły ;) To bardzo radosny pies, cały czas by się przytulał, cały czas macha ogonem :crazyeye: I jest zdycyplinowany na spacerze - idzie jak po sznurku... Kochany :loveu: Cieszę się, że jest już w DT :loveu: On pewnie też ;) Chociaz to taki wielbiciel ludzi, że zaprzyjaźnił się ze wszystkim w lecznicy i chyba zaczął traktować ją jak dom - jedna z opiekunek powiedziała mi, że od jakiegoś czasu zaczął bronić 'swojego' terytorium czyli pomieszczenia gdzie są klatki przed intruzami :crazyeye: czyli innym psem ;)

dokładnie - w lecznicy rozglądał sie po wszystkich pokoikach i czuł jak u siebie ;)

co do pilnowania, to jest czujny - oszczekał ludzi na klatce (w nocy bo w dzień chodzenie po klatce schodowej nie jest podejrzane;)) i kolesi ktorzy przchodzili pod oknem śpiewając "rezerwę" (tak, tak tymczas jest w Warszawie;))