rufusowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 dziekuje Andziu za wklejenie fotek Szakal przytył u TZ-ta 6 kg w tydzień jest kochany i ciezko go było oddać ale mam nadzieje, ze będzie szczęśliwy i dobrze się dogada z kotkami Quote
doddy Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mamy 2 kolejne dramaty... prosimy Was po raz kolejny o pomoc. LAGUNA - umierająca amstaffka w polu. http://www.dogomania.pl/forum/f28/umierajaca-astka-w-polu-z-glutem-z-kleszczami-nie-mogaca-wstac-z-wielkim-brzuchem-123993/ ARASH - zagłodzony amstaff, odebrany właścicielom. http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzony-amstaff-ofiara-okrucienstwa-ze-strony-wlasciciela-koszmar-123864/#post11171299 Quote
fioneczka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 poczytałam na niebieskim i ..... nasza chudzinka została "na próbę" w Płocku ... mylę się ? Quote
doddy Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Tak, został w Płocku. Zobaczymy co z tego wyjdzie... Jeśli Magda posłucha tego co wczoraj jej wkładaliśmy do głowy to naszym zdaniem nie będzie najmniejszych problemów z Szakalem i kotami. Pytanie tylko, czy Magda podoła. ;) My mamy wyczucie i po prostu biegiem lat doświadczenie w sytuacjach z psami. Magda widać wyczucia nie ma. Ma za to serce i ogrom miłości w sobie. Mam więc nadaje, że i cierpliwości jej wystarczy. Na razie bacznie obserwujemy całą sytuację. Quote
fioneczka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 no to pozostaje trzymać kciuki za naszego podtuczonego sucharka :loveu: ... mam nadzieję, że wszyscy razem się dogadają bo z tego co słyszę DOMEK idealny Quote
zuzlikowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 fioneczka napisał(a):no to pozostaje trzymać kciuki za naszego podtuczonego sucharka :loveu: ... mam nadzieję, że wszyscy razem się dogadają bo z tego co słyszę DOMEK idealny :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:Powodzenia słodziutki! Quote
agnieszka32 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [FONT=Times New Roman]Będę bardzo mocno trzymać za niego kciuki, no i za Magdę i jej trzy koty też, oczywiście. Musi im się udać:loveu:[/FONT] Quote
andzia69 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 syniko napisał(a):Dzisiaj przelałam 50zł za listopad. bardzo pięknie dziękujemy!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
fioneczka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jak tam nasz "upasiony" sucharek ... koty go nie pożarły :eviltong: a tak poważnie jakieś dobre wieści by się tu przydały mocno trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało Quote
doddy Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Najłatwiej śledzić wątek na astowym forum. Tam zawsze najwięcej nowości. ;) Quote
fioneczka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Doddy ja wiem ale nie wszyscy wiedzą :razz: widziałam zdjęcie Szakalka z kicią :crazyeye: ... robią postępy :multi: Quote
Diuna B. Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 doddy napisał(a):Najłatwiej śledzić wątek na astowym forum. Tam zawsze najwięcej nowości. ;) A można prosić o link do tego forum? Quote
andzia69 Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 wieści z nowego - próbnego domku:p "Mija dokładnie tydzień jak mamy Barsia (przyjechał do nas w niedzielę wieczorem). Kwestia ma się następująco: Bars wczoraj dostał pierwszy gotowany posiłek. Serca drobiowe na rosołku z marchewką i ryżem. Podaję mu hepatil. Efaderm-e dopiero niestety po wypłacie. Dzisiaj skończyliśmy też antybiotyk, ostatnia porcja cefaleksyny podaliśmy po śniadanku. Kagańca nie używamy, smycz wyłącznie na spacerze a klatka złożona stoi w rogu pokoju. Satelitę zakładamy jak zostaje na dłużej sam i nie mamy możliwości go obserwować. Egzamin pt. „Zwierzaki same w domu” został dziś zdany. Wszyscy żyją, rannych brak. A i nawet mieszkanie w stanie nienaruszonym. Barsio jest wyjątkowo kochanym psiakiem. Bardziej moim niż Tomka [IMG]http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif[/IMG] Chodzimy razem wszędzie gdzie tylko możemy, nawet do sklepu czy wyrzucić śmieci. Niestety niewiele razy byliśmy na naprawdę długim spacerze. Ogranicza nas głównie pogoda. O ile ja mogę się ciepło ubrać, tak nie chce by psina marzła zbyt długo- co by mi się psina nie zaziębiła [IMG]http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/images/smiles/icon_redface.gif[/IMG] Na spacerkach jest znośny, choć kilkakrotnie prawie lądowałam w krzakach jak coś go zainteresowało. [IMG]http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/images/smiles/icon_lol.gif[/IMG] Podsumowując: Pies zaaklimatyzowany, idealny bo drobne niedociągnięcia dodają mu tylko uroku czyniąc go absolutnie wyjątkowym. I cudownym. Jak woda z Lichenia... [IMG]http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif[/IMG] " Quote
fioneczka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 tylko skakać z radości :multi: jak się czyta takie wieści to się cieplej na serduchu robi Quote
dczn Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 kolejny psiak uratowany :) jestescie wielkie... cioteczki xD Quote
fioneczka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 spytam tak nieśmiało :oops: czy nasz sucharek na tysiąc % zostaje z kiciusiami ? Quote
arjuna Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='fioneczka']spytam tak nieśmiało :oops: czy nasz sucharek na tysiąc % zostaje z kiciusiami ?[/quote] ano zostaje, bo to pies idealny. Miło, że tak fajnie zakończyła się ta paskudna historia. Quote
fioneczka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: tylko tańczyć i śpiewać i płakać ze szczęścia i modlić się żeby wszystkie sierotki domki znalazły alllle .... jest sprawa :) były deklaracje ... może przekazujemy dalej ??? na inne sierotki - jak myślicie cioteczki :) Quote
doddy Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Jak jutro Magda będzie mieć chwilę czasu to pewnie pojedziemy do niej do Płocka i podpiszemy umowe adopcyjną. Wtedy Szakal będzie pełnoprawnym członkiem kocio - ludzkiej rodziny. Quote
rufusowa Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 bardzo się cieszę, ze Bars jest szczęśliwy w nowym domku i ma tak miłe kocie towarzystwo :)Zasługuje na najlepsze warunki! Quote
fioneczka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 a może by tak jakieś foteczki z nowego domciu ????? no i jedna koniecznie z kiciusiami :) Quote
doddy Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 My byliśmy dziś na żywo obejrzeć Barsa. Jeszcze przytył, wyładniał. Po ranach na łapach nie ma śladu. Andzia, możesz zmienić tytuł. Quote
andzia69 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='doddy']My byliśmy dziś na żywo obejrzeć Barsa. Jeszcze przytył, wyładniał. Po ranach na łapach nie ma śladu. Andzia, możesz zmienić tytuł.[/quote] no - czekałam kiedy to powiesz;):multi::multi::multi::multi: zadzieram kiece i lece! zmieniać tytuł:p Quote
Recommended Posts