fioneczka Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 słodziaczek :loveu: ... a u Babci jest zawsze najlepiej ;) Quote
mahtalie Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Myślę, że nie jest żle. Wspólnych zabaw i wygłupów co prawda nie ma ale to tez ze wzgledu na fakt, ze sunia ma juz pare lat, kilka kilo za duzo i problemy ze stawami (chociaz odkad jest Nianius zrobila sie o wiele zywsza). Ogólnie jest ok:) Znają się już od roku, więc zdązyly się zaakceptować, nawet nie są o siebie az tak mocno zazdrosne:) Generalnie myślę ze psiaki lepiej się czują we dwójkę: jak to się mówi, zawsze rażniej:loveu: Quote
mahtalie Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Wraz z Barsiem i resztą zwierzyńca życzymy wszystkim Wesołych Świąt:) Quote
doddy Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Dziękujemy za pamięć :) I Wam także Wesołych Świąt. Quote
zuzlikowa Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Dawno mnie tu nie było,ale z przyjemnością wróciłam i poczytałam nowe wieści ...przyłączam się do życzeń- wszystkiego dobrego... Quote
andzia69 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 i ja również życzę Wam wszystkiego dobrego:):) Quote
fioneczka Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 dlaczego nie ma zdjęcia Szakalka w czapce mikołaja ? wszystkiego co najpiękniejsze Wam życzymy i zdrówka Quote
fioneczka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 widzę że u Was dużo śniegu napadało ... w pokoju też ;) hehe Quote
mahtalie Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='doddy']Pies morderca! Pluszaków :)[/QUOTE] Dla wyjaśnienia dodam, że to pokój mojej mamy i jej dywan: kazała dać pieskowi misia zeby się pobawił. No i się pobawił:evil_lol: Quote
fioneczka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 hehe "babcia" pozwala na wszystko ;) nasza Fioneczka [*] mogła u babci w pokoju robić wszystko ... Quote
doddy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Wychodzi na to, że babcie nie są takie złe jak w kawałach :) Quote
zuzlikowa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='mahtalie']Dla wyjaśnienia dodam, że to pokój mojej mamy i jej dywan: kazała dać pieskowi misia zeby się pobawił. No i się pobawił:evil_lol:[/QUOTE] No i się pobawił! Jak miło widzieć go takim szczęśliwym! Quote
mahtalie Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='zuzlikowa']No i się pobawił! Jak miło widzieć go takim szczęśliwym![/QUOTE] Moja mam nie była zbytnio zachwycona tym widokiem:evil_lol: Quote
bbgm Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Na dwóch pierwszych zdjęciach Szakal jakiś taki niepodobny:evil_lol::lol:. Quote
Recommended Posts