andzia69 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Arjuna - wkleiłam to, bo te naszywki są tańsze od tych co proponował ten top. coś tam;) ale poszukam jeszcze - ja niestety nie dysponuję takim sprzętem, zeby to samej zrobić - bo wtedy byłoby bez kosztów:shake: a jeśli trzeba to zamówić to obojętne czy to zrobię ja czy ktos inny - i tak zapłacic trzeba....ale jeszcze myślę:p Quote
doddy Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Organizujemy akcję pomocową dla bullowatych w Łodzi. Jest to nowatorska akcja, ale mamy nadzieję na sukces. Tylko potrzebna jest Wasza pomoc. Zwracamy się z prośbą o przeczytanie apelu i dołączenie do nas. http://www.dogomania.pl/forum/f98/fundacja-ast-pomaga-bezdomnym-bullowatym-w-lodzi-przylacz-sie-do-akcji-123780/ Quote
agnieszka32 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='fioneczka']bardzo się cieszę tylko martwi mnie jedna rzecz ... agnieszka32 nie odzywa się od dłuższego czasu .... czyli może być że deklarowanych wpłat nie będzie zbyt dużo .... czy wystarczy na opłacenie karmy i kontynuacji leczenia ? jak tam nasza psina z funduszami ... bo chyba wydałyście już majątek Witam wszystkich, nie odzywałam się długo, bo byłam na 2 tyg urlopie w Egipcie i wczoraj w nocy wróciłam :lol: Właśnie przeglądam wszystkie moje wątki, trochę się tego uzbierało ... Oczywiście, cały czas możecie na mnie liczyć finansowo, nie martwcie się. Jeśli będzie kasa potrzebna, dajcie tylko znać na PW, zrobię przelewy, tyle ile tylko będę mogła ;) Quote
andzia69 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='arjuna']PILNIE POTRZEBUJE OSOBY, KTÓRA POTRAFI WYSZYWAĆ NAPISY. interesuje mnie 5 sztuk napisów 5cmX20cm(na czarnym tle-pomarańczowy napis):"pomagam Fundacji AST" bardzo proszę o pomoc. czy o takie cuś chodziło? jeszcze zrobiłam takie cuś: poprosiłam o wycenę tych 2 Quote
arjuna Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 BOSKIE! z takimi naszywkami zrewolucjonizuję rynek miłośników psów:P nikt się nie oprze;) Quote
andzia69 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Monia...patrzyłam ostatnio na rotkowe forum - oni zrobili smycze, obroze, szelki z takimi napisami: [B]SZUKAM DOMU .[url=http://www.ROTTKA.pl]Pomorska Fundacja Rottka Quote
andzia69 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Monia...patrzyłam ostatnio na rotkowe forum - oni zrobili smycze, obroze, szelki z takimi napisami: SZUKAM DOMU .w w w . ROTTKA.pl, ADOPTUJ .w w w .ROTTKA.pl, POMAGAM .w w w .ROTTKA.pl, POGłASKAJ .w w w.ROTTKA.pl) może pomysleć coś w tym stylu? jeszcze nie dostałam wycen.... Quote
arjuna Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 to "pomagam" jest najbardziej chwytliwe:P każdy czlowiek chce myśleć o sobie, że jest człowiekiem szlachetnym-tak wiec chętniej kupi towar z napisem, który utwierdzi i jego i ludzi dookoła, że jest czlowiekiem szlachetnym.. taki napis może być-jak najbardziej:) Quote
osho Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 jak mógłbym swoje trzy grosze wtrącić to użyłbym takiej czcionki jak na bannerku fundacji, z dopiskiem w lewym górnym rogu "pomagam" jakąś taka normalna czcionką Quote
andzia69 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='osho']jak mógłbym swoje trzy grosze wtrącić to użyłbym takiej czcionki jak na bannerku fundacji, z dopiskiem w lewym górnym rogu "pomagam" jakąś taka normalna czcionką Osho - to dawaj projekta:p tu jpg a mnie w cdr;) i wycenię też:lol: Quote
osho Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 w .cdr nie da rady :diabloti: linuksowy gimp nie zapisuje do .cdr :diabloti: wybierz sobie inny format Quote
andzia69 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='osho']w .cdr nie da rady :diabloti: linuksowy gimp nie zapisuje do .cdr :diabloti: wybierz sobie inny format no to zrób w jpg a jak dojdzie co do czego to sie będę martwic jak to przetworzyc:p Quote
andzia69 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='osho']coś w tym stylu? pewnie:lol: no to niech inni sie jeszcze wypowiedzą - a ja czekam na wycenę;) Quote
osho Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 heh, niech doddy pozwoli na użycie logo :diabloti: może ci jako bitmapę wysłać? Quote
doddy Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Doddy dziś miła jest to zezwala. Ale za karę macie pomóc w akcji z Łodzią :loveu: Quote
agnieszka32 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 fioneczka napisał(a):w żadnym wypadku nie chciałam nikogo urazić ... ja tak z troski ale chyba lepiej to ja już się odzywać nie będę powodzenia malutki [FONT=Times New Roman]Fioneczko, nie uraziłaś nikogo, a już na pewno nie mnie. Po prostu byłam na urlopie, i fakt, moje gapiostwo, mogłam to umieścić w podpisie, ale po prostu jestem na Dogo od niedawna i nie wiedziałam, że tak można. :oops: Wszystkie pieski, dla których zadeklarowałam pomoc finansową, mogą na mnie liczyć. Poza tym, Twoja troska jest wzruszająca :loveu: Miałaś prawo się niepokoić. Jesteś wspaniałą osobą. Pozdrawiam.;)[/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]A wszystkim Dogomaniakom oraz kochanemu Szakalkowi życzę spokojnej nocy i kolorowych snów. Z niecierpliwością oczekuję poniedziałku, trzymając mocno kciuki, bo coś niecoś wyczytałam na forum Amstaff-PitBull :cool3:[/FONT] [/FONT] Quote
fioneczka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 nareszcie chwilka żeby napisać dobre wieści na niebieskim a tu nikt słówka nie pisnął ... trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę powodzenia sucharku malutki :loveu: Quote
eliza_sk Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 PILNEEEEEEEEEEEEEEEEEE - błagam WROCŁAWIAN o pomoc - pies uciekł z DS: WROCŁAW-POMOCY!!! uciekł psiak z DS, terier mix - ul. ZATORSKA !!!!!!!!!!!!!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
andzia69 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 fioneczka napisał(a):nareszcie chwilka żeby napisać dobre wieści na niebieskim a tu nikt słówka nie pisnął ... trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę powodzenia sucharku malutki :loveu: to wszystko po to, zeby nie zapeszyć:eviltong: Quote
andzia69 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 wizyta albo w toku albo jeszcze nie dojechała...doddy dostała telefon o suni astce rodzącej w polu....:-( Quote
Tengusia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 andzia69 napisał(a):wizyta albo w toku albo jeszcze nie dojechała...doddy dostała telefon o suni astce rodzącej w polu....:-( byla radosc 6 astow w jeden tydzien a teraz tyle tragedii i nowych bid :placz::placz::placz: Quote
andzia69 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Szakal wreszcie zaczyna wyglądać jak pies!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Yana Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 pięknie wygląda :loveu: i pomyśleć, że wet w schronisku, twierdził, że łapa do amputacji :cool3: Quote
agnieszka32 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Taaak, jest cudowny .... Nabiera właściwych kształtów, ale nie ma się co dziwić, ma teraz najlepszych opiekunów :loveu:, a szykuje się następny, może już na stałe :razz: Quote
Recommended Posts