Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Arjuna - wkleiłam to, bo te naszywki są tańsze od tych co proponował ten top. coś tam;) ale poszukam jeszcze - ja niestety nie dysponuję takim sprzętem, zeby to samej zrobić - bo wtedy byłoby bez kosztów:shake: a jeśli trzeba to zamówić to obojętne czy to zrobię ja czy ktos inny - i tak zapłacic trzeba....ale jeszcze myślę:p

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fioneczka']bardzo się cieszę tylko martwi mnie jedna rzecz ... agnieszka32 nie odzywa się od dłuższego czasu .... czyli może być że deklarowanych wpłat nie będzie zbyt dużo .... czy wystarczy na opłacenie karmy i kontynuacji leczenia ?
jak tam nasza psina z funduszami ... bo chyba wydałyście już majątek
Witam wszystkich, nie odzywałam się długo, bo byłam na 2 tyg urlopie w Egipcie i wczoraj w nocy wróciłam :lol: Właśnie przeglądam wszystkie moje wątki, trochę się tego uzbierało ... Oczywiście, cały czas możecie na mnie liczyć finansowo, nie martwcie się. Jeśli będzie kasa potrzebna, dajcie tylko znać na PW, zrobię przelewy, tyle ile tylko będę mogła ;)

Posted

[quote name='arjuna']PILNIE POTRZEBUJE OSOBY, KTÓRA POTRAFI WYSZYWAĆ NAPISY.

interesuje mnie 5 sztuk napisów 5cmX20cm(na czarnym tle-pomarańczowy napis):"pomagam Fundacji AST"

bardzo proszę o pomoc.

czy o takie cuś chodziło?

jeszcze zrobiłam takie cuś:

poprosiłam o wycenę tych 2

Posted

Monia...patrzyłam ostatnio na rotkowe forum - oni zrobili smycze, obroze, szelki z takimi napisami:
SZUKAM DOMU .w w w . ROTTKA.pl,
ADOPTUJ .w w w .ROTTKA.pl,
POMAGAM .w w w .ROTTKA.pl,
POGłASKAJ .w w w.ROTTKA.pl)

może pomysleć coś w tym stylu?

jeszcze nie dostałam wycen....

Posted

to "pomagam" jest najbardziej chwytliwe:P

każdy czlowiek chce myśleć o sobie, że jest człowiekiem szlachetnym-tak wiec chętniej kupi towar z napisem, który utwierdzi i jego i ludzi dookoła, że jest czlowiekiem szlachetnym..

taki napis może być-jak najbardziej:)

Posted

jak mógłbym swoje trzy grosze wtrącić to użyłbym takiej czcionki jak na bannerku fundacji, z dopiskiem w lewym górnym rogu "pomagam" jakąś taka normalna czcionką

Posted

[quote name='osho']jak mógłbym swoje trzy grosze wtrącić to użyłbym takiej czcionki jak na bannerku fundacji, z dopiskiem w lewym górnym rogu "pomagam" jakąś taka normalna czcionką

Osho - to dawaj projekta:p tu jpg a mnie w cdr;) i wycenię też:lol:

Posted

[quote name='osho']w .cdr nie da rady :diabloti: linuksowy gimp nie zapisuje do .cdr :diabloti: wybierz sobie inny format

no to zrób w jpg a jak dojdzie co do czego to sie będę martwic jak to przetworzyc:p

Posted

fioneczka napisał(a):
w żadnym wypadku nie chciałam nikogo urazić ... ja tak z troski
ale chyba lepiej to ja już się odzywać nie będę

powodzenia malutki

[FONT=Times New Roman]Fioneczko, nie uraziłaś nikogo, a już na pewno nie mnie. Po prostu byłam na urlopie, i fakt, moje gapiostwo, mogłam to umieścić w podpisie, ale po prostu jestem na Dogo od niedawna i nie wiedziałam, że tak można. :oops: Wszystkie pieski, dla których zadeklarowałam pomoc finansową, mogą na mnie liczyć. Poza tym, Twoja troska jest wzruszająca :loveu: Miałaś prawo się niepokoić. Jesteś wspaniałą osobą. Pozdrawiam.;)[/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]A wszystkim Dogomaniakom oraz kochanemu Szakalkowi życzę spokojnej nocy i kolorowych snów. Z niecierpliwością oczekuję poniedziałku, trzymając mocno kciuki, bo coś niecoś wyczytałam na forum Amstaff-PitBull :cool3:[/FONT]
[/FONT]

Posted

fioneczka napisał(a):
nareszcie chwilka żeby napisać
dobre wieści na niebieskim a tu nikt słówka nie pisnął ... trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę

powodzenia sucharku malutki :loveu:

to wszystko po to, zeby nie zapeszyć:eviltong:

Posted

andzia69 napisał(a):
wizyta albo w toku albo jeszcze nie dojechała...doddy dostała telefon o suni astce rodzącej w polu....:-(

byla radosc 6 astow w jeden tydzien a teraz tyle tragedii i nowych bid :placz::placz::placz: