andzia69 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='fioneczka']a na wątku Ogryzia Poker też deklaruje swoją wpłatę na Szakala :multi::multi::multi:, jak już Ogryzek do DOMECZKU pojedzie i syniko też :multi::multi::multi: andzia uzupełniaj listę :) Fioneczka - ale Poker i Syniko to chyba jednorazowo wspomogą Szakalka (i dzięki im wielkie!!!)...a tu wpisuję osoby chcące co miesiąc dołożyć się do bidusia, zebyśmy wiedziały na jakie rozpusty można sobie pozwolić:evil_lol: Quote
syniko Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 andzia69 napisał(a):Fioneczka - ale Poker i Syniko to chyba jednorazowo wspomogą Szakalka (i dzięki im wielkie!!!)...a tu wpisuję osoby chcące co miesiąc dołożyć się do bidusia, zebyśmy wiedziały na jakie rozpusty można sobie pozwolić:evil_lol: Witam! Na ogryzka na początku wpłaciłam 60 zł ,w sobotę zrobiłam drugi przelew na 50 zł,oraz zadeklarowałam comiesięczne wpłaty po 50 zł(po 10) Quote
andzia69 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 syniko napisał(a):Witam! Na ogryzka na początku wpłaciłam 60 zł ,w sobotę zrobiłam drugi przelew na 50 zł,oraz zadeklarowałam comiesięczne wpłaty po 50 zł(po 10) ojej:loveu::loveu::loveu::loveu: to juz pędzę uzupełnić!:p Quote
fioneczka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jak się dzisiaj miewasz chudzinko może jakieś nowe zdjęcia dziś będą żeby można było zobaczyć jak piękniejesz Quote
Yana Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 doddy napisał(a):Bardzo Wam dziękujemy za pomoc dla psiaków. Cuda jednak się jeszcze zdarzają i są osoby, którym rasa, którą ratujemy nie straszna. Oby zawsze naszymi tematami interesowały się takie konkretne osoby jak Wy! Szakal dziękuje wszystkim wirtualnie! Bez Was nie dał by sobie rady! Oby tylko jeszcze znalazł cudowny dom! astowane mają niestety często pecha i trafiają w ręce ludzi nieopowiedzialnych, stąd tragedie mocno nagłaśniane w mediach. Ja wiem, że odpowiednio wychowane to cudowne psiaki. Miałam kiedyś sąsiada, który miał asta. To był cudowny, wesoły pies, przyjaciel wszystkich ludzi i psiaków z podwórka :lol: Quote
Fasolka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No właśnie to jest taki psiun! Wczoraj wieczorem w lecznicy była kolejka pacjentów i jacyś państwo zapytali mnie w jakim on jest wieku, chyba młodziutki, bo taki radosny, cały czas macha ogonem ;):loveu: Wiem na pewno, dużych psów się boi i unika :crazyeye: Taki z niego pies bojowy ;) I tylko żal wpychać go do tego ciasnego boksu... Sam już nie chce tam zostawać :shake: Quote
fioneczka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Fasolka']No właśnie to jest taki psiun! Wczoraj wieczorem w lecznicy była kolejka pacjentów i jacyś państwo zapytali mnie w jakim on jest wieku, chyba młodziutki, bo taki radosny, cały czas macha ogonem ;):loveu: Wiem na pewno, dużych psów się boi i unika :crazyeye: Taki z niego pies bojowy ;) I tylko żal wpychać go do tego ciasnego boksu... Sam już nie chce tam zostawać :shake: ale miejmy nadzieję że już niedługo poczuje się lepiej i wtedy zanim DOMEK go znajdzie to na tymczas trafi do jakiejś super-cioteczki albo hoteliku z ogrzewanym boksem ... chyba deklarowanej kasiorki na to wystarczy a bulowate tak samo jak rotki typowe psy do zjadania dzieci ludzie się ich boją przez media, bo w mediach nagłaśnia się że pies uciekł z kojca i ugryzł dziecko, ale nikt nie mówi że np przez dwa lata pies siedział w kojcu a dziecko waliło czymś o pręty kojca, rzucało kamieniami, drażniło ..... poza tym ludzie powinni zrozumieć że i rotki i bulowate nie nadają się do kojców czy na łańcuch, to typowe psy do towarzystwa no i kanapowce pospolite :) Quote
dczn Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ogloszenie na Trojmiejskim jest. Czekamy na druga Ize ;)))) Ktos sie trafic przeciez musi!!! Szakalku! trzymaj sieeeeeee!!!! http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/szakal-potrzebny-domek-ratujcie-go-ogl1345192.html Pozdrawiam Quote
ab-agnieszka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Szakalku nasz kochany czekamy na super domek teraz dla Ciebie. Bidulko nasza kochana Quote
fioneczka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 chudzinko nasza zdrowiej szybciutko !!! Fasolka może by tak jakąś "dokumentację fotograficzną" dla nas zrobić .... prosimy DOMKU a gdzie ty gdzie jesteś ? .... Szakalek czeka :-( Quote
rufusowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 tak jest Fasolko moze Ci sie uda probić fotki chłopakowi? :cool3: Fioneczka super ten nowy avatarek :p Quote
zuzlikowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 fioneczka napisał(a):chudzinko nasza zdrowiej szybciutko !!! Fasolka może by tak jakąś "dokumentację fotograficzną" dla nas zrobić .... prosimy DOMKU a gdzie ty gdzie jesteś ? .... Szakalek czeka :-( To stara foteczka, ale widać ile chłopina ma...wiary i jak intensywnie czeka! Czy ktoś może wziąść go za agresywnego psa????:shake::shake::shake: Quote
zuzlikowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='zuzlikowa']To stara foteczka, ale widać ile chłopina ma...wiary i jak intensywnie czeka! Czy ktoś może wziąść go za agresywnego psa????:shake::shake::shake: Tak mnie zauroczyła-ta psia pysia!, że zapomniałam ją wkleić;) Poprawiam się Quote
andzia69 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 psia pysia:lol: Szakalek czeka na swego człowieka..... Fasolka poróbze te zdjecia - chcem obaczyć czy aby nie jest z nim gorzej!:mad::p Quote
Fasolka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 :evil_lol::evil_lol:andzia69 napisał(a):psia pysia:lol: Szakalek czeka na swego człowieka..... Fasolka poróbze te zdjecia - chcem obaczyć czy aby nie jest z nim gorzej!:mad::p Nie jest gorzej, hehehe zapewniam :lol: Zaczyna chłopak ciągnąć jak parowóz :evil_lol: ale tylko jak wybiegnie z lecznicy. Po załatwieniu tego i owego ;) idzie juz spokojnie, chyba, że go coś zainteresuje. Jest bardziej ruchliwy, zabawowy, interesuje się tym co się dzieje dookoła :lol: Zrobiłam kilka zdjęć w ubiegły weekend ale miałam jakis problem z fotosikiem i nie udało mi się tam ich wrzucic, nie są one też idealne bo model ruchliwy :evil_lol: a nie wzięłam akurat wtedy smaczków, więc nie jestem z nich zadowolona... Prawdę mówiąc ponieważ codziennie przychodzę do niego po pracy, kiedy jest już ciemno to jak go zobaczyłam za dnia to byłam zaszokowana stanem jego skóry! Tzn widać że się juz goi, zasychają te ranki ale widać, że łapy były całe w ranach, łyse i strasznie biedne!!! :shake: Postaram się zawalczyć dziś wieczoren z fotosikiem i wrzucić to co mam (z ubiegłej niedzieli). Może coś na nich wypatrzycie. Ogólnie chłopak ma się lepiej, w każdym razie humor ma coraz lepszy ;) Quote
rufusowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 no i wez tu teraz czekaj do wieczora :mdleje: :diabloti: jego pysiek jest super - wiele osób uważa, ze on ma bardzo łagodne oczy :loveu: Quote
fioneczka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Fasolka']:evil_lol::evil_lol: Nie jest gorzej, hehehe zapewniam :lol: Zaczyna chłopak ciągnąć jak parowóz :evil_lol: ale tylko jak wybiegnie z lecznicy. Po załatwieniu tego i owego ;) idzie juz spokojnie, chyba, że go coś zainteresuje. Jest bardziej ruchliwy, zabawowy, interesuje się tym co się dzieje dookoła :lol: Zrobiłam kilka zdjęć w ubiegły weekend ale miałam jakis problem z fotosikiem i nie udało mi się tam ich wrzucic, nie są one też idealne bo model ruchliwy :evil_lol: a nie wzięłam akurat wtedy smaczków, więc nie jestem z nich zadowolona... Prawdę mówiąc ponieważ codziennie przychodzę do niego po pracy, kiedy jest już ciemno to jak go zobaczyłam za dnia to byłam zaszokowana stanem jego skóry! Tzn widać że się juz goi, zasychają te ranki ale widać, że łapy były całe w ranach, łyse i strasznie biedne!!! :shake: Postaram się zawalczyć dziś wieczoren z fotosikiem i wrzucić to co mam (z ubiegłej niedzieli). Może coś na nich wypatrzycie. Ogólnie chłopak ma się lepiej, w każdym razie humor ma coraz lepszy ;) no tak ..... one mają to do siebie że dwóch minut nie usiedzą na d.... my też biegamy z aparatem i czasem tylko ogon albo ucho da się ufocić :) no i rufusowa ma rację .... czekać, czekać, tylko czekać :mad: a tak już i teraz to się nie dało :razz: no ale jak mus to mus ... zaczekamy :) Quote
fioneczka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 maluszku....nowy dzień....łepetynka w górę DOMKU gdzie jesteś ? Szakalek zdrowieje i czeka na ciebie, a ciebie nie ma:shake::-( czy nikt nie potrzebuje przyjaciela ??? ... takiego prawdziwego Quote
doddy Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Bardzo prosimy zaglądających o ogłaszanie Szakala, że szuka domu. Lecznicę na dniach mógłby już opuścić. Wykastrujemy go tylko przed adopcją. Quote
zuzlikowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Szakal potrzebuje pilnie domku!!!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pozdrowionka miluchu! Quote
fioneczka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 doddy napisał(a):Bardzo prosimy zaglądających o ogłaszanie Szakala, że szuka domu. Lecznicę na dniach mógłby już opuścić. Wykastrujemy go tylko przed adopcją. kastracja ... opuszczenie lecznicy i póki nie znajdzie się domek co dalej ? DT czy hotelik ... jest już jakiś plan ? Quote
doddy Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jeszcze nie wiem, dlatego najbardziej prosiłabym o ogłaszanie go. Może znajdzie się dom docelowy i nie będzie konieczności kombinowania. Quote
agawa9 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ja już wrzuciłam chłopaczka na swoje nk / Logowanie do nasza-klasa.pl / a czy starczyłoby funduszy, żeby umieścić Go po wyjściu z kliniki w hoteliku ?? no żeby tylko nie wrócił do schronu?? Quote
fioneczka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='agawa9']ja już wrzuciłam chłopaczka na swoje nk / Logowanie do nasza-klasa.pl / a czy starczyłoby funduszy, żeby umieścić Go po wyjściu z kliniki w hoteliku ?? no żeby tylko nie wrócił do schronu?? do schronu nie wróci ... z deklarowanych wpłat jest 600 zł i taka suma będzie co miesiąc czyli na hotelik i karmę wystarczy ... żeby tylko nam nie chorował ale ja myślę że jak już się Szakalek pozbiera to hopnie tak wysoko że DOMEK go zobaczy i pieniążki przeznaczymy na inną bidulkę Quote
Recommended Posts