Maruda666 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Bo to jest Szakalik, taka słodka hienka pręgowana:evil_lol:. Z tego co zrozumiałam, to psiak przebywa nadal w lecznicy? Dalsze plany to hotelik? Co do kosztów, to pewnie jeszcze nic nie wiadomo? Quote
andzia69 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 dzisiaj pewnie wiesci żadnych nie będzie - ciotka doddy nianczyła dzisiaj Doggerka po zabiegu, pojechała do Łodzi po szczylka, którego trzeba było przejąć...no więc wiem, ze do W-wy wróci dopiero ok. 21 - 22... Quote
doddy Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Tak jak Andzia pisze. Ja niestety wracam ostatnio w nocy do domu. Wczoraj po 23... Jeżeli ktoś może odwiedzać Szakala w lecznicy - zapraszamy. Adres już podawałam wcześniej ul. Strzeleckiego. Megi3, jak tylko dojdą do Ciebie kubeczki, to oznacza że wpłata wpłynęła. ;) Niestety mamy ze wszystkim straszne opóźnienie bo doba jest za krótka. Mamy 13 psów pod opieką i non stop ciągle gdzieś jeździmy. W między czasie zarabiamy na własne życie. Quote
fioneczka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 a co to ? dlaczego nikt nie zagląda do naszego szkielecika ? maluszku kochany pospałeś, pojadłeś też już pewnie, na spacerek pewnie cioteczka jakaś twoją dupinkę zabierze .... no to już jak na spacerku będziesz to hopaj wysoko i jeszcze raz .... może cię bidulko DOMEK zobaczy :-( Quote
dczn Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Tu go chyba domek nie zobaczy :(... chociaz moze.... w koncu cuda sie zdarzaja ..... Ale pamietamy o tobie Szakaluniu. Buziaki w pyziola ;*** Quote
fioneczka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Szakalku słoneczko nasze byłeś na spacerku ? a hopałeś wysoko ? DOMKU gdzie jesteś :-( Szakalek hopa i hopa i nic :-( qrcze co robić, gdzie szukać DOMKU ona na taki ciepły i kochający zasługuje....tyle już przeżył Quote
mysza 1 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Moze do gazet go powysyłać? metro, inne, zawsze z tego jest mnóstwo telefonów. Quote
andzia69 Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 mysza 1 napisał(a):Moze do gazet go powysyłać? metro, inne, zawsze z tego jest mnóstwo telefonów. jeśli ktoś ma możliwość to bardzo Szakalek prosi!:loveu::loveu::loveu: Quote
Megi3 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 doddy napisał(a):Megi3, jak tylko dojdą do Ciebie kubeczki, to oznacza że wpłata wpłynęła. ;) Niestety mamy ze wszystkim straszne opóźnienie bo doba jest za krótka. Mamy 13 psów pod opieką i non stop ciągle gdzieś jeździmy. W między czasie zarabiamy na własne życie. Ja rozumiem tą sytuację jak najbardziej, natomiast obawiam się,że ludzie, którzy robią zakupy na allegro i otrzymują przesyłki na drugi, a najpóźniej na trzeci dzień od wpłynięcia pieniążków na konto mogą się zniechęcić:oops:. Quote
Pit-R6 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Megi3 napisał(a):Ja rozumiem tą sytuację jak najbardziej, natomiast obawiam się,że ludzie, którzy robią zakupy na allegro i otrzymują przesyłki na drugi, a najpóźniej na trzeci dzień od wpłynięcia pieniążków na konto mogą się zniechęcić:oops:. Póki co Allegro fundacyjne ma niemal 200 pozytywnych komentarzy, żadnego neutralnego, żadnego negatywnego - więc nie martw się, będzie dobrze :p Quote
fioneczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Megi3 napisał(a):Ja rozumiem tą sytuację jak najbardziej, natomiast obawiam się,że ludzie, którzy robią zakupy na allegro i otrzymują przesyłki na drugi, a najpóźniej na trzeci dzień od wpłynięcia pieniążków na konto mogą się zniechęcić:oops:. ja wogóle podziwiam dziewczyny ... jak one dają radę z tym wszystkim ..... własne rodziny, psiaki, praca a jeszcze na fundacyjne czasu tyle znajdują i fora i allegro........ jesteście WIELKIE i chyba macie dobre układy tam .... "na górze" maluszku hopamy .... wysoko po DOMEK Quote
doddy Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Szakal jest po kastracji. Wszystko obeszło się bez komplikacji. Quote
fioneczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 czyli dzisiaj miał zabieg biedulka nasza :-( Quote
Megi3 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 fioneczka- ja również nisko chylę głowę przed dziewczynami i ma wielki szacunek, tylko pamiętaj ,że takich jak my jest niewiele, bo gdyby było inaczej nie byłoby tylu problemów z psiakami. pozdrawiam serdecznie Quote
Megi3 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Pit-R6 napisał(a):Póki co Allegro fundacyjne ma niemal 200 pozytywnych komentarzy, żadnego neutralnego, żadnego negatywnego - więc nie martw się, będzie dobrze :p jestem uspokojona ;), a osobiście będę niezmiernie wdzięczna jeśli do mnie dotrą do listopada, mają być na prezent, to taki nasz pomysł rodzinny na reklamę fundacji:eviltong:. Pozdrawiam Quote
doddy Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Byliśmy dziś w odwiedzinach u Szakalka. Jest coraz żywszy. Wolę nie wiedzieć jaki będzie za miesiąc :diabloti: Łapaliśmy kupkę bo Szakal miał ślady krwi w kale. Quote
doddy Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Tylko 3 zdjęcia, bo byliśmy zajęci obserwacją kupek. Ziewać umi: Quote
fioneczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 doddy napisał(a): Łapaliśmy kupkę bo Szakal miał ślady krwi w kale. co mogło to spowodować ? qrcze niedobrze :-( jaki on śliczny :) Quote
andzia69 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 a on dalej suchy jak sucharek:-( Quote
doddy Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 fioneczka napisał(a):co mogło to spowodować ? qrcze niedobrze :-( jaki on śliczny :) Np. robaczki, stąd badanie. Quote
fioneczka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 andzia69 napisał(a):a on dalej suchy jak sucharek:-( wiesz andzia może i sucharek ale i tak jest o niebo lepiej i to widać kochana mordeczka tyle w życiu wycierpiał że zasługuje na super domek....wieści o nim rozsyłam gdzie tylko mogę ale niestety :-(:-(:-( cisza zdrowiej kochany maluszku Quote
fioneczka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 a ja wpadłam żeby się przywitać z naszym sucharkiem :loveu: Quote
KrystynaS Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Czy podane w 1 poście konto jest aktualne do przelewu dla Szakala ???? Czy może wpłacić pieniądze na konto prywatne???? Jakie???? Poproszę o PW. Quote
fioneczka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='KrystynaS']Czy podane w 1 poście konto jest aktualne do przelewu dla Szakala ???? Czy może wpłacić pieniądze na konto prywatne???? Jakie???? Poproszę o PW. AST - Fundacja na Rzecz Zwierzat Niechcianych nr konta: 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463 z dopiskiem SZAKAL Quote
Isadora7 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Szakalku zgubiłam twój wątek, nareszcie znalazłam, ale ... troche innych wieści się spodziewałam. Quote
Recommended Posts