Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo to jest Szakalik, taka słodka hienka pręgowana:evil_lol:. Z tego co zrozumiałam, to psiak przebywa nadal w lecznicy? Dalsze plany to hotelik? Co do kosztów, to pewnie jeszcze nic nie wiadomo?

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj pewnie wiesci żadnych nie będzie - ciotka doddy nianczyła dzisiaj Doggerka po zabiegu, pojechała do Łodzi po szczylka, którego trzeba było przejąć...no więc wiem, ze do W-wy wróci dopiero ok. 21 - 22...

Posted

Tak jak Andzia pisze. Ja niestety wracam ostatnio w nocy do domu. Wczoraj po 23...

Jeżeli ktoś może odwiedzać Szakala w lecznicy - zapraszamy. Adres już podawałam wcześniej ul. Strzeleckiego.

Megi3, jak tylko dojdą do Ciebie kubeczki, to oznacza że wpłata wpłynęła. ;)
Niestety mamy ze wszystkim straszne opóźnienie bo doba jest za krótka. Mamy 13 psów pod opieką i non stop ciągle gdzieś jeździmy. W między czasie zarabiamy na własne życie.

Posted

a co to ? dlaczego nikt nie zagląda do naszego szkielecika ?
maluszku kochany pospałeś, pojadłeś też już pewnie, na spacerek pewnie cioteczka jakaś twoją dupinkę zabierze .... no to już jak na spacerku będziesz to hopaj wysoko i jeszcze raz .... może cię bidulko DOMEK zobaczy :-(

Posted

Szakalku słoneczko nasze byłeś na spacerku ? a hopałeś wysoko ?
DOMKU gdzie jesteś :-( Szakalek hopa i hopa i nic :-(

qrcze co robić, gdzie szukać DOMKU
ona na taki ciepły i kochający zasługuje....tyle już przeżył

Posted

mysza 1 napisał(a):
Moze do gazet go powysyłać? metro, inne, zawsze z tego jest mnóstwo telefonów.

jeśli ktoś ma możliwość to bardzo Szakalek prosi!:loveu::loveu::loveu:

Posted

doddy napisał(a):
Megi3, jak tylko dojdą do Ciebie kubeczki, to oznacza że wpłata wpłynęła. ;)
Niestety mamy ze wszystkim straszne opóźnienie bo doba jest za krótka. Mamy 13 psów pod opieką i non stop ciągle gdzieś jeździmy. W między czasie zarabiamy na własne życie.

Ja rozumiem tą sytuację jak najbardziej, natomiast obawiam się,że ludzie, którzy robią zakupy na allegro i otrzymują przesyłki na drugi, a najpóźniej na trzeci dzień od wpłynięcia pieniążków na konto mogą się zniechęcić:oops:.

Posted

Megi3 napisał(a):
Ja rozumiem tą sytuację jak najbardziej, natomiast obawiam się,że ludzie, którzy robią zakupy na allegro i otrzymują przesyłki na drugi, a najpóźniej na trzeci dzień od wpłynięcia pieniążków na konto mogą się zniechęcić:oops:.

Póki co Allegro fundacyjne ma niemal 200 pozytywnych komentarzy, żadnego neutralnego, żadnego negatywnego - więc nie martw się, będzie dobrze :p

Posted

Megi3 napisał(a):

ja wogóle podziwiam dziewczyny ... jak one dają radę z tym wszystkim ..... własne rodziny, psiaki, praca a jeszcze na fundacyjne czasu tyle znajdują i fora i allegro........
jesteście WIELKIE i chyba macie dobre układy tam .... "na górze"

maluszku hopamy .... wysoko po DOMEK

Posted

fioneczka- ja również nisko chylę głowę przed dziewczynami i ma wielki szacunek, tylko pamiętaj ,że takich jak my jest niewiele, bo gdyby było inaczej nie byłoby tylu problemów z psiakami. pozdrawiam serdecznie

Posted

Pit-R6 napisał(a):
Póki co Allegro fundacyjne ma niemal 200 pozytywnych komentarzy, żadnego neutralnego, żadnego negatywnego - więc nie martw się, będzie dobrze :p

jestem uspokojona ;), a osobiście będę niezmiernie wdzięczna jeśli do mnie dotrą do listopada, mają być na prezent, to taki nasz pomysł rodzinny na reklamę fundacji:eviltong:. Pozdrawiam

Posted

Byliśmy dziś w odwiedzinach u Szakalka.
Jest coraz żywszy. Wolę nie wiedzieć jaki będzie za miesiąc :diabloti:

Łapaliśmy kupkę bo Szakal miał ślady krwi w kale.

Posted

andzia69 napisał(a):
a on dalej suchy jak sucharek:-(

wiesz andzia może i sucharek ale i tak jest o niebo lepiej i to widać
kochana mordeczka tyle w życiu wycierpiał że zasługuje na super domek....wieści o nim rozsyłam gdzie tylko mogę ale niestety :-(:-(:-( cisza

zdrowiej kochany maluszku

Posted

[quote name='KrystynaS']Czy podane w 1 poście konto jest aktualne do przelewu dla Szakala ????
Czy może wpłacić pieniądze na konto prywatne???? Jakie???? Poproszę o PW.

AST - Fundacja na Rzecz Zwierzat Niechcianych
nr konta: 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463

z dopiskiem SZAKAL