Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mielismy małą przygodę... Niuniusia próbował zaatakować york...:crazyeye:

Wyobrażacie sobie miny przypadkowych przechodniów (moją zresztą też) widząc warczącego yorka z kokarda na głowie pędzącego wprost na wyrośnietego asta?

Widok bezcenny.

Na szczęście dla wojowniczego yorczka jego pani złapała go szybciej niz Barsio :evil_lol:

Posted

mahtalie napisał(a):
Mielismy małą przygodę... Niuniusia próbował zaatakować york...:crazyeye:

Wyobrażacie sobie miny przypadkowych przechodniów (moją zresztą też) widząc warczącego yorka z kokarda na głowie pędzącego wprost na wyrośnietego asta?

Widok bezcenny.

Na szczęście dla wojowniczego yorczka jego pani złapała go szybciej niz Barsio :evil_lol:

HA HA HA !!!:lol: Tak to jest z tymi yorkami, wszak to teriery, więc myślą, że są ogromne i groźne, a te najmniejsze to już szczególnie. Widok musiał być przezabawny:evil_lol:. Biedny Barsio, na pewno leży teraz wystraszony – wszak nie wiedział co to go atakuje :crazyeye:– szczeka jak pies, ale ma coś dziwnego kolorowego na głowie, to może jednak nie pies ??? :cool1:
Z całym szacunkiek do yorków (pies jak pies;)) i ich właścicieli, ale w domu obok mnie jest takie małe cóś, warczące i szczekające prawie 24 godziny na dobę ... :angryy: Moja Sara poluje na niego od kiedy tylko się pojawił, ale robi to z ukrycia, obserwuje i czeka ...:razz::diabloti: A sąsiedzi mówią do mnie – niech się szczeniaczek Sarunia nie boi, nasz piesek nic jej nie zrobi ...:p, jak dorośnie (a Sara ma rok i waży 37 kg:eviltong:), to już nie będzie bać .... Ludzie ..... :roll:
Buziaczki dla kochanego Barsia od mojej Saruni (powiedziała mi na uszko, że straaasznie się jej podoba:loveu:) i mizianko od cioci Agnieszki. Barsio wyglądanie cudownie:loveu::loveu::loveu:, Mahtalie, jesteś wspaniała!!! :multi::multi::multi:

Posted

bo Boziu jak on juz pieknie wygląda :crazyeye: jestem zachwycona :multi:

piekna błyszcząca siersc i zeberka nie wystają :loveu:

super mahaltie! gratulacje dla Was :loveu:

Posted

Cóz za pełne wdzięku spojrzenie... :smile: Niuniusiowi napewno by się spodobało :smile:

a metamorfoza imponująca- prześledziłam już wcześniej i to kilkakrotnie (czekajac na Barsia spędziłam tydzień czytając wątki na forum:-D):smile:

Posted

W pewnym stopniu juz mozna powiedzieć, że im się udało-znalezli swoich ludzi, którzy ich pokochali:) maja domek i mnóstwo miłosci,
dalej wszystko zalezy od losu.

A historie są po prostu zadziwiajaco do siebie podobne...

Posted

Jak to cudnie, że niektorym Psiakom się tak dobrze ukłda..uwielbiam czytać takie posty przed snem i naprawdę ogarnia mnie fala szczęścia..
Przy okazji odwiedzin mam prosbę...
SZAKALKU.. WYBACZ, ZE NA TWOIM TERENIE będę żebrała, ale czas tu jest najwazniejszy..mam nadzieje, że mi wybaczysz..inaczej nie umiem jeszcze działac,a wpadłam dziś na nowy wątek i umarłam z wrażenia i przerażenia...

CIĘŻKI WYPADEK - zlituj sie nad kundelkiem...5zl (493867415) - Aukcje internetowe Allegro

BŁAGAM O POMOC!!!

Posted

na każdym kroku jakaś psia tragedia :-(

jak to dobrze, ze daliście Szakalkowi domek, pełną miske, duzo ciepła i miłości...i on juz nie marznie....nie jest bity....jest kochany :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Muszę powiedzieć, że z mojej bestyjki polującej na spacerach na wszystko co sie rusza zrobiła się całkiem łagodna "pierdoła"... to chyba pod wpływem tych buziaczków...

Mam obecnie pod opieką 4-tego kotka (jestem nianią). Psina zorientowała się dopiero po 30minutach ze to nowy kot w domu:evil_lol: a zalapal co i jak jak podstawilam mu kociaka pod nos i jak dostal od kociaka w nos:loveu:

Ogólnie zero jakichkolwiek przejawów agresji, Barsio na widok kogokolwiek reaguje machaniem ogonka :eviltong:

Z wątrobą chyba juz ok, może jeść wszystko, biegunki co prawda miewa ale to efekt naturalny jedzenia ryżu, który nie wpływa negatywnie na jego zdrowie (fragment wypowiedzi weta:))

Zdjęcia będą jak TZ mi je zgra z aparatu:P

Posted

Barsik cudeńko :loveu:
Bars podbił moje serce ogromną sympatią do człowieka i bystrością. Ledwo stojąca chudzinka która na leciutkie polecenie siada, podaje łapę, jedną, drugą i cały czas patrzy w oczy, macha ogonkiem... Cudeńko :loveu:
A ja nawet nie poprosiłam o dawanie łapy ;) Tylko tak sobie do niego gadałam :oops:
Słodzizna z ogonkiem ;)