Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

Posted

Renatko wybacz, że piszę u Dżerego, ale tu jest dużo osób z Sochaczewa
miałam przed chwilą telefon, że w Chodakowie na Parkowej od kilku dni błąka się piesek
może jest domowy i komuś się zgubił, bo sie dobija do mieszkań, wchodzi do klatek schodowych i piszczy :(
tam na Parkowej są jeszcze jakies dwa inne psy, ale wyglądają na takie, co już długo są na ulicy, trzymają się razem, latają gdzie chcą i sobie radzą
a ten bidulek jest podobno całkiem zagubiony w tej sytuacji
trzyma sie bloku Parkowa 2, bo Pani z tego bloku wynosi mu jedzenie, ale ona nie może go wziąść
pojechała do schroniska (zawoziła jakies ciepłe kołdry dla psów) i myslała, żeby go tam oddać, ale schronisko nie przyjmuje psów

pies jest mały, czarny z białą krawatką, krótkowłosy
bardzo chce się dostać do domu

co z tym fantem zrobić??

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Dżery,
do cholery,
gdzie twoje maniery?!
Daj ty żyć Renacie
i zamelduj się wreszcie, bracie,
w swojej własnej chacie.
P.S. Ulżysz też ciotce Agacie,
która podziękuje ci wdzięcznie
jednym buziakiem miesięcznie
Super wierszyk Agatko:loveu:,oby jak najszybciej słowo ciałem się stało:)
[quote name='madcat1981']Ja się zgłaszam na chętnego do finansów. Tylko czy mogłabym wziąć się za to od wieczora albo poniedziałku? Mam jeszcze do wyjaśnienia kilka spraw z innymi psiakami.
O Madcat,DZIĘKUJĘ BARDZO Kochana:loveu:

Ajula,ja jestem bardzo rzadko u mamy w Chodakowie.Jedyne pocieszenie,że te bezpańskie psiaki nie chodzą głodne,bo sporo ludzi ich karmi,w tym moja ciocia.Jest tam kilka karmicielek kotów i psów,także zwierzaki mają pełne brzuszki.Niestety ilość zwierzaków zwiększa się w każdą środę i sobotę,bo wtedy jest rynek i ludzie z wiosek przywożą do nas psy.Ja miałam kiedyś(jak jeszcze mieszkałam z rodzicami) 16 psów pod blokiem,przywiezionych przez "życzliwe osoby" właśnie w dni rynkowe:shake:

Posted

wkleiłam jeszcze wczoraj informację o tym psie na innym wątku i Luka napisała teraz, że pojechała tam dzisiaj :-o jestem pod wrażeniem, bo wiem, że ona ma ręce pełne roboty (i psów)
zresztą jak wy wszystkie
ale psa nie spotkała

wiem, że macie tam zatrzęsienie psów, sama zabrałam mojego Gacka wlasnie z Parkowej
a jak byłam w świeta na mszy w Chodakowie, to nawet w kościele był pies :crazyeye:

Posted

Nieco ogarnęłam temat finansów, dzięki pomocy Renaty :loveu: Stali deklarowicze mają już nowy numer konta. Jeżeli ktoś wpłacił jednorazowo i ujawnił się na dogomanii to dostanie ode mnie jeszcze informacje. Przepraszam jeśli kogoś wzięłam za deklarującego, ale czasami w rozliczeniu były podawane imiona, a czasami nicki i coś mi sie wydaje, ze kogos pomyliłam:oops: Nie wiem natomiast co się będzie działo z dotychczasowymi pieniędzmi Dżerego na koncie Fundacji - chyba zostaną przekazane Renacie? Podobne pytanie co do przyszłych wpłat dla Dżerego, które mogą się jeszcze przecież "trafić". I już ostatnia wiadomość - niestety w aukcjach allegro nie będę mogla podawać swojego numeru konta:roll: Obawiam sie, że przez to szanse na spontaniczne jednorazowe wpłaty zmaleją :sad:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Nieco ogarnęłam temat finansów, dzięki pomocy Renaty :loveu: Stali deklarowicze mają już nowy numer konta. Jeżeli ktoś wpłacił jednorazowo i ujawnił się na dogomanii to dostanie ode mnie jeszcze informacje. Przepraszam jeśli kogoś wzięłam za deklarującego, ale czasami w rozliczeniu były podawane imiona, a czasami nicki i coś mi sie wydaje, ze kogos pomyliłam:oops: Nie wiem natomiast co się będzie działo z dotychczasowymi pieniędzmi Dżerego na koncie Fundacji - chyba zostaną przekazane Renacie? Podobne pytanie co do przyszłych wpłat dla Dżerego, które mogą się jeszcze przecież "trafić". I już ostatnia wiadomość - niestety w aukcjach allegro nie będę mogla podawać swojego numeru konta:roll: Obawiam sie, że przez to szanse na spontaniczne jednorazowe wpłaty zmaleją :sad:

Ja już dostałam od Ciebie PW i wszystko się zgadza.

Pzdr.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Nie wiem natomiast co się będzie działo z dotychczasowymi pieniędzmi Dżerego na koncie Fundacji - chyba zostaną przekazane Renacie? Podobne pytanie co do przyszłych wpłat dla Dżerego, które mogą się jeszcze przecież "trafić".:sad:

Dokonujący wpłaty nie zawsze podawali nik i dlatego pisałam imie i kwotę oraz date przelewu - łatwiej wtedy wpłacającemu sprawdzić czy wpłata doszła
Wszystkie dotychczasowe pieniądze zostały przelane na konto Renaty5. Ewentualne wpłaty dotyczące Dżerego będą przekazywane Renatce. Może to i nie jest prawidłowe z punktu widzenia US ale zwrcając je na konto darczyńcy mogą już do Dzerego nie dotrzeć.

Posted

[quote name='luka1']Dokonujący wpłaty nie zawsze podawali nik i dlatego pisałam imie i kwotę oraz date przelewu - łatwiej wtedy wpłacającemu sprawdzić czy wpłata doszła
Wszystkie dotychczasowe pieniądze zostały przelane na konto Renaty5. Ewentualne wpłaty dotyczące Dżerego będą przekazywane Renatce. Może to i nie jest prawidłowe z punktu widzenia US ale zwrcając je na konto darczyńcy mogą już do Dzerego nie dotrzeć.
Potwierdzam,dzisiaj wpłynęły do mnie pieniążki od Fundacji-393,25zł
Czyli za styczeń pobieram 310zł,na luty zostaje 83,25zł.
Luty ma 28 dni,więc będzie wpłata 280zł

Posted

[quote name='Renata5']Potwierdzam,dzisiaj wpłynęły do mnie pieniążki od Fundacji-393,25zł
Czyli za styczeń pobieram 310zł,na luty zostaje 83,25zł.
Luty ma 28 dni,więc będzie wpłata 280zł

O, dziękuję za dobre wiadomości:)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Na pewno jeszcze kiedyś trochę wspomogę Dżerusia ;)

Bardzo,bardzo wszystkim dziękujemy:loveu:
A DZeruś jak to Dzerus-grzeczny,kochany,spokojny...ale jak ktoś idzie po schodach to szczeka:smile:Broni chałupy,bo myśli,że to jego:-(

Posted

zaraz marzec łudze sie ze Dzerus w koncu ruszy tyleczek... marzec to jak pamietam z ostatniego roku dobry miesiac adopcyjny, serio bo nie wiem co zrobic zeby go wyadoptowac, jakos nikt sie im nie interesuje:( moze go przefarbowac???? allegro caly czas ma oczywsice:)

Posted

Zaraz marzec,a po marcu aby mig i jest maj i rok zleci jak Dżeruś jest u mnie...
Mam kupę roboty u siebie na górze,bo i niewidomy Antos chory:-( i mam zupełnie awaryjnego nowego ślepaczka...ale na dniach porobię fotki,to wrzucę

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Renata5']Zaraz marzec,a po marcu aby mig i jest maj i rok zleci jak Dżeruś jest u mnie...
Mam kupę roboty u siebie na górze,bo i niewidomy Antos chory:-( i mam zupełnie awaryjnego nowego ślepaczka...ale na dniach porobię fotki,to wrzucę
Antoś już za TM

• ,boszsze....:-(
    http://www.dogomania.pl/threads/128612-Mielecki-ANTOA-przekroczyA-TAE-czowy-Most-w-najwspanialszym-domu-na-A-wiecie-u-Renata5/page209

• Posted

Zrobiłam przelew do Renaty na sumę 206 zł 75 gr. Ta kwoata pokryje hotelik do marca. Koeljne rozliczenie 10.03. Aktualnie na koncie dżerusiowym jest 118 zł i 25 gr. Mam pytanie do Luki1 jako osoby prowadzącej wątek - czy przygotowywać rozliczenia do wklejenia w 1. post czy wolisz zrobić to sama by kontrolować lepiej sytuację?