Lionees Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='rita60']Ja tez odnawiam mu ogłoszenia i pewnie nic:shake: Ech,Dżeronimo,co z Tobą będzie bracie...Czemu nikt nie chce takiego wspaniałego psa?:-( Mam dzisiejsze fotki,ale kiepskie,bo Dzeruś na śniegu wygląda jak czarna plama,a i na dworze też nie chciał być,bo łapki marzły i co chwila podnosił to jedną,to drugą,bo zimno mu było i ciągnął do domku.No nic,będziemy fotki cykać w domu:-) Quote
agata51 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Reńka, to znaczy, że już cieplutkim, rodzinnym DT nie będziesz? Pora umierać. Quote
Lionees Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 agata51 napisał(a):Reńka, to znaczy, że już cieplutkim, rodzinnym DT nie będziesz? Pora umierać. Nie umieraj Kochana:calus:. No niestety na dole już nie będzie psiaków i ja tez nad tym ubolewam,no ale nie mam wpływu.Praktycznie nie pomagam teściowej,bo mam swoją gromadkę na górze.A u mnie na górze jest dt,ale tylko dla sierotek takich jak Eduś.A jak wiemy,takie psiaczki nie są rozchwytywane przez ludzi,więc rotacja u mnie jest znikoma... Quote
Lionees Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nikt nie podziwia Dzerusia,no...:placz::mad: Quote
Talia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Witam pięknego Dzerunie :) Chyba mu się śnieżek podoba :) Quote
rita60 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Renata5 napisał(a):Nikt nie podziwia Dzerusia,no...:placz::mad: No jak nie,jak tak:lol: Quote
Asiaczek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Teraz to wogóle mało ruchu z adopcjami... pzdr. Quote
rita60 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Pieseczku z okazji Swiat zycze ci domku stalego,a dla Twojej opiekunki Zdrowych,ciepłych,pelnych milosci Swiat:tree1: Quote
madcat1981 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Super te obrazki :loveu: Jaki z niego szczęśliwy pycholek :loveu: Wpłaciłam symboliczne :oops: 5 zl na Dżerusia... Quote
madcat1981 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Dzięĸujemy:) Dżeruńku ty to chyba ekstra bibę będziesz miał dzisiaj ?:cool3: Quote
Lionees Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='madcat1981']Dzięĸujemy:) Dżeruńku ty to chyba ekstra bibę będziesz miał dzisiaj ?:cool3: No,miał bibę...pogryzł się z Łatkiem dzień wcześniej:shake: Ale na szczęście żadnych ran nie odnieśli,bo rozdzieliłam kawalerów.To było jak byliśmy na spacerze.Nagle ni z tego ni z owego złapali sie za łby.Nawet mam fotkę,bo akurat chciałam zrobić zdjęcie,nacisnęłam pstryczek i akurat się złapali. Tu sobie łażą... A tu się capnęli... Złapałam obydwu za obroże i oddzieliłam.No i opieprzyłam równo,aż głowy ze wstydu pospuszczali:p. Na razie jest spokój,mam nadzieję,że będą już grzeczni:roll: Quote
madcat1981 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ładne rzeczy!:mad: Wstydźcie się panowie:shake: Quote
dorcass Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 o kurcze nie ladnie wplace 100 zl dzerusia tylko nie wiem czy nie w przyszlym tyg dziekujemy sponsorom Dzerus allegro ma, ale zainteresowanie jak widac slabe:( Quote
Lionees Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dziewczynki,czy któraś mogłaby zbierać pieniążki dla Dżerusia na swoje konto i potem całość mi przesyłać? Proszę... Lukuś już nie zbiera pieniążków na swoje konto.Następne wpłaty będą musiały iść do innej osoby... [SIZE=4]I bardzo proszę o milion ogłoszeń,bo Dzeronimo siedzi już u mnie 8 miesiąc!!! Quote
agata51 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Renata5 napisał(a): I bardzo proszę o milion ogłoszeń,bo Dzeronimo siedzi już u mnie 8 miesiąc!!! Toż to prawdziwe szczęście, Renatko! Taki cudowny psiak! Quote
luka1 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 DLA Dżerego to szczęście ale pewnie Renatka wolałaby dla niego większego Quote
dorcass Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 o kurcze, ja mam ograniczony dostep do neta ostatnio, jedynie co odnawiam allegro, nie mam jak prowadzic jego konta, prosze niech sie ktos zglosi, bo jak nie bedzie chetnych to Dzery....:( Quote
madcat1981 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No i co, nikt się nie podejmie zadania? Nie jest to aż taka żmudna praca. Quote
Izabela124. Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Gdybym była częściej w domu to bym podjęła się zbierania pieniędzy na swoje konto, ale w domu jestem tylko na weekendy... Quote
Lionees Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='agata51']Toż to prawdziwe szczęście, Renatko! Taki cudowny psiak! Oj tak,Dzeruś jest taki jak Tosia była.Słodki,grzeczny,kochany i niesamowicie wdzięczny.Nowy domek Tosi po prostu kocha Tosię po uszy.Mam nadzieję,że Dzerusiowi tez trafi sie taki domek.To na prawdę idealny psiak. [quote name='luka1']DLA Dżerego to szczęście ale pewnie Renatka wolałaby dla niego większego Bardzo chciałabym,żeby Dzeruś znalazł wreszcie ten swój jedyny domek,żeby ludzie kochali go tak jak my,a on odpłaci się stokrotnie za tą miłość [quote name='dorcass']o kurcze, ja mam ograniczony dostep do neta ostatnio, jedynie co odnawiam allegro, nie mam jak prowadzic jego konta, prosze niech sie ktos zglosi, bo jak nie bedzie chetnych to Dzery....:( Jak nie będzie chętnych,to będę musiała ja sie tym zająć,ale wolałabym ten czas poświęcić psiakom,albo po prostu odpoczynkowi.No ale mało tu osób zagląda,nawet nie ma kogo poprosić... Quote
agata51 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Dżery, do cholery, gdzie twoje maniery?! Daj ty żyć Renacie i zamelduj się wreszcie, bracie, w swojej własnej chacie. P.S. Ulżysz też ciotce Agacie, która podziękuje ci wdzięcznie jednym buziakiem miesięcznie Quote
madcat1981 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ja się zgłaszam na chętnego do finansów. Tylko czy mogłabym wziąć się za to od wieczora albo poniedziałku? Mam jeszcze do wyjaśnienia kilka spraw z innymi psiakami. Quote
Recommended Posts