Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

Posted

[quote name='rita60']Ja tez odnawiam mu ogłoszenia i pewnie nic:shake:
Ech,Dżeronimo,co z Tobą będzie bracie...Czemu nikt nie chce takiego wspaniałego psa?:-(

Mam dzisiejsze fotki,ale kiepskie,bo Dzeruś na śniegu wygląda jak czarna plama,a i na dworze też nie chciał być,bo łapki marzły i co chwila podnosił to jedną,to drugą,bo zimno mu było i ciągnął do domku.No nic,będziemy fotki cykać w domu:-)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Reńka, to znaczy, że już cieplutkim, rodzinnym DT nie będziesz? Pora umierać.

Nie umieraj Kochana:calus:.
No niestety na dole już nie będzie psiaków i ja tez nad tym ubolewam,no ale nie mam wpływu.Praktycznie nie pomagam teściowej,bo mam swoją gromadkę na górze.A u mnie na górze jest dt,ale tylko dla sierotek takich jak Eduś.A jak wiemy,takie psiaczki nie są rozchwytywane przez ludzi,więc rotacja u mnie jest znikoma...

Posted

[quote name='madcat1981']Dzięĸujemy:) Dżeruńku ty to chyba ekstra bibę będziesz miał dzisiaj ?:cool3:
No,miał bibę...pogryzł się z Łatkiem dzień wcześniej:shake:
Ale na szczęście żadnych ran nie odnieśli,bo rozdzieliłam kawalerów.To było jak byliśmy na spacerze.Nagle ni z tego ni z owego złapali sie za łby.Nawet mam fotkę,bo akurat chciałam zrobić zdjęcie,nacisnęłam pstryczek i akurat się złapali.
Tu sobie łażą...

A tu się capnęli...

Złapałam obydwu za obroże i oddzieliłam.No i opieprzyłam równo,aż głowy ze wstydu pospuszczali:p.
Na razie jest spokój,mam nadzieję,że będą już grzeczni:roll:

Posted

Dziewczynki,czy któraś mogłaby zbierać pieniążki dla Dżerusia na swoje konto i potem całość mi przesyłać? Proszę...
Lukuś już nie zbiera pieniążków na swoje konto.Następne wpłaty będą musiały iść do innej osoby...

[SIZE=4]I bardzo proszę o milion ogłoszeń,bo Dzeronimo siedzi już u mnie 8 miesiąc!!!

Posted

o kurcze, ja mam ograniczony dostep do neta ostatnio, jedynie co odnawiam allegro, nie mam jak prowadzic jego konta, prosze niech sie ktos zglosi, bo jak nie bedzie chetnych to Dzery....:(

Posted

[quote name='agata51']Toż to prawdziwe szczęście, Renatko! Taki cudowny psiak!
Oj tak,Dzeruś jest taki jak Tosia była.Słodki,grzeczny,kochany i niesamowicie wdzięczny.Nowy domek Tosi po prostu kocha Tosię po uszy.Mam nadzieję,że Dzerusiowi tez trafi sie taki domek.To na prawdę idealny psiak.
[quote name='luka1']DLA Dżerego to szczęście ale pewnie Renatka wolałaby dla niego większego
Bardzo chciałabym,żeby Dzeruś znalazł wreszcie ten swój jedyny domek,żeby ludzie kochali go tak jak my,a on odpłaci się stokrotnie za tą miłość
[quote name='dorcass']o kurcze, ja mam ograniczony dostep do neta ostatnio, jedynie co odnawiam allegro, nie mam jak prowadzic jego konta, prosze niech sie ktos zglosi, bo jak nie bedzie chetnych to Dzery....:(
Jak nie będzie chętnych,to będę musiała ja sie tym zająć,ale wolałabym ten czas poświęcić psiakom,albo po prostu odpoczynkowi.No ale mało tu osób zagląda,nawet nie ma kogo poprosić...

Posted

Dżery,
do cholery,
gdzie twoje maniery?!
Daj ty żyć Renacie
i zamelduj się wreszcie, bracie,
w swojej własnej chacie.
P.S. Ulżysz też ciotce Agacie,
która podziękuje ci wdzięcznie
jednym buziakiem miesięcznie