agata51 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 madcat1981 napisał(a):Podpowiedziały mi dziewczyny na wątku Gabi. Do tej pory nie wiedziałam nawet, że moderator moze takie cuda robić i wklejać "wstecz" dodatkowe posty. Przydatna rzecz, prawda? :cool3: Kasiu, chyba jestem głupia. Ta tabelka to niby co? Quote
madcat1981 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 To jest rozliczenie finansów od czasu gdy je przejęłąm od fundacji Nero (a dokładnie luki1). Quote
madcat1981 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 O, to może jeszcze dodam, że właśnie dotarło 20 zł od Agaty51 i dorzucam 5 zł od siebie. W wolnej chwili wkleję nową tabelkę na początek. Quote
dorcass Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 http://allegro.pl/item970597779_dzery_dalej_bez_domu_nikt_go_nie_chce.html tak wyglada allegro Dzerego zmieniam co jakis czas zdjecia i tytul aukcji ale jakos nic sie nie dzieje tylko ten facet co wtedy ale nie odpisal:( Quote
madcat1981 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ładne to allegro :) Jedna z dogomanaiczek zwróciła kiedyś uwagę, że na allegro ważny jest tytuł aukcji - powinny być słowa kluczowe, takie jak pies, dom, adopcja, itd. Wtedy aukcja wyskakuje częściej wśród ludzi, którzy szukają poprzez wyszukiwarkę. Moze przyda się ta porada:) Quote
agata51 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='madcat1981']Ładne to allegro :) Jedna z dogomanaiczek zwróciła kiedyś uwagę, że na allegro ważny jest tytuł aukcji - powinny być słowa kluczowe, takie jak pies, dom, adopcja, itd. Wtedy aukcja wyskakuje częściej wśród ludzi, którzy szukają poprzez wyszukiwarkę. Moze przyda się ta porada:) Tytuł ważna rzecz, nie tylko na allegro. Musi zaskakiwać, szokować. zachęcać. Nie jestem specjalistką, ale zmieniłabym ten negatywny przekaz "wciąż bez domu", "nikt mnie nie chce" na bardziej pozytywny. Coś jak - pójdę na całość - "czekam tylko na ciebie", "pokocham cię od zaraz", "jestem rewelacyjny". To tak ad hoc, trzeba by pomyśleć. Ale allegro piękne. A Dżery to normalnie powalający jest. Kasiu, jak wpiszesz moją marcową wpłatę, pokocham tę tabelkę. I specjalnie dla ciebie: "Księgowa, księgowa, księgowa nie cieszy, nie cieszy, gdy jest, lecz kiedy jej ni ma, bezradnyś jak pies!" Quote
madcat1981 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ojej Agata51:loveu::loveu::loveu: Nigdy jeszcze nikt dla mnie wiersza nie napisał :D:lol: Tabelkę mogę zmienić dopiero jutro w pracy :oops: Quote
Lionees Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Życzę Wszystkim Zdrowych,Spokojnych Świąt Wielkanocnych Quote
madcat1981 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 W podziękowaniu dla Tych, którzy uratowali i codziennie ratują Dżerego: Quote
dorcass Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 przelalam 100zl na Dżerusia i zmienilam tytul aukcji http://allegro.pl/item989600353_bardzo_potrzebuje_domku_przygarnij_go.html Quote
Lionees Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='madcat1981']Baaaaardzo dziękuję Ja i Dżeruś również dziękujemy Czy ktoś w końcu zauważy i pokocha naszego kawalera?W maju będzie rok jak Dżeruś jest u mnie.Chyba starczy tego wylegiwania się w hoteliku.Najwyższy czas,żeby poszedł do własnego domku,bo inne psiaki czekają w schronach.Łatuś tez nam się zasiedział:roll:.Takie fajne,mądre,wychowane psiaki,a tak długo czekają:-( Madcat,czy Dżeruś ma zapas pieniążków na kropelki p/kleszczowe i odrobaczenie?Potrzeba mi 20zł na krople i 10 na odrobaczenie.Bo kleszczy ci u nas dostatek:shake:.Do tej pory miałam zapas kropelek wyżebranych z dogo.I tabletki na odrobaczanie tez wyżebrałam od osób,które oddawały różne leki,ale zapasy już mi się pokończyły,a warto byłoby Dzerusia odrobaczyć też,bo niby co 4 miesiące powinno się to robić.Super są obroże preventic na kleszcze,ale na razie wycofali je ze sprzedaży i nie wiadomo kiedy będą,a to byłaby najlepsza opcja,bo kosztuje około 40-45zł i uczciwie zabezpiecza przed kleszczami na 4 miesiące.No ale w tej chwili nie ma obróżek,więc pozostają krople Quote
madcat1981 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Renata5'] Madcat,czy Dżeruś ma zapas pieniążków na kropelki p/kleszczowe i odrobaczenie?Potrzeba mi 20zł na krople i 10 na odrobaczenie.Bo kleszczy ci u nas dostatek:shake:.Do tej pory miałam zapas kropelek wyżebranych z dogo.I tabletki na odrobaczanie tez wyżebrałam od osób,które oddawały różne leki,ale zapasy już mi się pokończyły,a warto byłoby Dzerusia odrobaczyć też,bo niby co 4 miesiące powinno się to robić.Super są obroże preventic na kleszcze,ale na razie wycofali je ze sprzedaży i nie wiadomo kiedy będą,a to byłaby najlepsza opcja,bo kosztuje około 40-45zł i uczciwie zabezpiecza przed kleszczami na 4 miesiące.No ale w tej chwili nie ma obróżek,więc pozostają krople Przekleiłam tabelkę z drugiego postu. Jak widac Dzeruś nie tylko nie ma oszczędności, ale ma też braki. Powiadomiłam kogo trzeba, ale niestey wygląda to jak wygląda. Muszę się rozliczyć najpóźniej już jutro, - wyznaczyliśmy sobie termin na okolice 10. dnia miesiąca. No i co tu zrobić:niewiem: Ze swojej strony mogę zaproponować jedynie tyle, że założę tą brakującą sumę i odbiorę ją sobie z kolejnych wpływających deklaracji. edit. Oj, dorcass, nie zaznaczyłam "IV" przy miesiącach wpływów. Oczywiście wpłata jest już ujęta, tylko tego "IV" poniżej zabrakło. Quote
madcat1981 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Po uzgodnieniach z Renatą zrobiłam przelew na 300 zł za DT (powinno być 310 zł, bo to długi miesiąc, ale ze względu na sytuację Renata zrezygnowała z 10 zł) i 20 zł na krople. W tej chwili Dżery ma u mnie dług 51,75 zł i tak jak pisałam, niestety nie mogę sobie pozwolić na "podarowanie" mu takiej kwoty - pobiorę z kolejnych wpłat. Proszę o zmianę tytułu w pierwszym poście, że brakuje funduszy. I jeśli ktoś ma "pozadogomaniacki" kontakt do Pokerowej, to bardzo bym prosiła o udostępnienie na pw, bo ja kiedyś zbierałam dane ale puściłam je z dymem kasując sobie piknie cała skrzyneczkę pw...:oops: Quote
Lionees Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dzięki Madcat,jak pieniążki dojdą,to się odezwę.Wszystkie podawane kropelki,tabletki Dzeruś będzie miał juz wpisywane w książeczkę zdrowia,bo do tej pory wszystko szło z moich zasobów,więc w książeczce nie ma wpisów.Jak tylko znowu uda mi sie coś pożytecznego wyżebrać na dogo to dam znać:) Quote
dorcass Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 niedobrze... Pokerowa sie nie odzywa? co sie dzieje? wplacilam brakujaca kwote, ale sama nie jestem w stanie utzrymac Dżerego w hoteliku, jak sie nie znajda sponsorzy to obawiam sie Dzery bedzie musial wrocic do schronu... allegro caly czas, ale te koszty mnie przewyzszaja w pojedynke:( Quote
Ziutka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ranatko, odezwij się pilnie do Jagody, dzwoniła Pani z Warszawy o Dżerusia, chce go poznać :) i być może Dżeruś będzie miał domek... Dziewczyny a może któraś z was ma aktualny telefon do Renaty ? Quote
madcat1981 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ja mam i chyba jest aktualny, prześlę na pw. Ojej, chyba zaraz połamię kciuki od zaciskania:) Same widzicie, że sytuacja nie jest łatwa... Pokerowa od końca marca jest niedostępna na dogomanii, a ja niemam do niej innego kontaktu :sad: Quote
Ziutka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dzięki za numer telefonu, już dzwonię do Reni :) Quote
Lionees Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ziutka napisał(a):Dzięki za numer telefonu, już dzwonię do Reni :) No i nie zadzwoniła:eviltong: Ale już rozmawiałam z Panią chętną na Dżerusia-jutro wizyta zapoznawcza,a może coś więcej?:cool3: Quote
Lionees Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='dorcass']niedobrze... Pokerowa sie nie odzywa? co sie dzieje? wplacilam brakujaca kwote, ale sama nie jestem w stanie utzrymac Dżerego w hoteliku, jak sie nie znajda sponsorzy to obawiam sie Dzery bedzie musial wrocic do schronu... allegro caly czas, ale te koszty mnie przewyzszaja w pojedynke:( Dorcass,nawet tak nie myśl:-o,przecież nie oddałabym Dzerego do schronu:shake: Quote
madcat1981 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Nie dodzwoniła się, bo się okazało, ze mam nieaktualny nr. :oops: Plissss prześlij nowy na pw, jak widać telefony czasami bardzo się przydają... Quote
Ziutka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 madcat1981 napisał(a):Nie dodzwoniła się, bo się okazało, ze mam nieaktualny nr. :oops: Plissss prześlij nowy na pw, jak widać telefony czasami bardzo się przydają... Dobry numer mi podałaś, taki sam numer mi podała Luka ale ciągle jest wyłączony telefon, Luka dzwoniła - wyłączony, ja dzwoniłam - wyłączony i doopa....czemu tak Reniu ? Zasięgu nie masz w domu czy jak ? Quote
Recommended Posts