Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiejsza sesja zdjęciowa Dżerusia:)
Dopóki młodszy syn nie przyszedł ze szkoły,to Dżeruś raczył nas bardzo poważną i zadumaną miną:wink:

Tu z Niuńkiem,nawet są podobni z tych mordeczek :)

Posted

Po pokazaniu nam jaki to On jest poważny i dostojny,przyszedł czas na ukazanie prawdziwego oblicza naszego Dżerusia,czyli pełen luz i uśmiech na gębie:):cool3:

Oj nudy,nie ma co robić,no to trzeba sobie poziewać:p

Posted

A teraz trzeba grzecznie poczekać,bo ulubieniec Dżerusia poszedł zmienić koszulkę na domową...ale spodni to już nie zmienił:mad:;)
tak nasz Dżeruś grzecznie czeka...kochane,spokojne,dobre psisko:loveu:

Tu chłopaki patrzą się na jakieś filmidło:razz:

Mówię Wam,jaki fajny ten film :)

Oj,chyba jednak nudny,spać się chce...

Posted

Jakby jakieś zdjęcia pasowały,to podmieńcie je na świeże w allegro,tylko pliss,nie te co jest twarz Krystiana,chyba,że będzie zamazana
Buziaczki i pozdrowienia dla wszystkich fanów Dżerusia:loveu:

Posted

dostalam zapytanie z allgero:
"Treść wiadomości:
ile by kosztował transport do strużyny woj.dolnośląskie kolo strzelina pytam powarznie mama kazala mi się dowiedziec "

poprosilam o kontakt i napisalam ze ja zaplace za transport psiaka, zobaczymy co dalej, moze w koncu ktos sie zainteresuje... bo allegro wyroznione caly czas ma oczywsice

Posted

dorcass napisał(a):
"Treść wiadomości:
ile by kosztował transport do strużyny woj.dolnośląskie kolo strzelina pytam powarznie mama kazala mi się dowiedziec "

poprosilam o kontakt i napisalam ze ja zaplace za transport psiaka, zobaczymy co dalej, moze w koncu ktos sie zainteresuje... bo allegro wyroznione caly czas ma oczywsice

Ale by było cudnie:loveu:
Dorcass,kochana spytaj się przy okazji,czy Dżeruś będzie domowym psem,bo do budy ja bym go raczej nie oddała.On jest tak grzeczny w domu,tak spokojny,tak kochany i tak pragnący człowieka,że grzechem byłoby go wywalać z domu do budy:-(

Posted

dorcass napisał(a):
"Treść wiadomości:

Dorcass,nie zaprzątaj sobie głowy tym mailem.Ci ludzie nie wiedzą czego chcą:angryy:
Na innym wątku znalazłam podobne zapytanie od tej samej osoby:mad:
http://www.dogomania.pl/threads/172812-Rodek-piesek-o-niezwykA-ej-urodzie-z-schroniska-w-Zabrzu-tak-bardzo-potrzebuje-do/page11 post 101 :mad:

• 2 weeks later...