madcat1981 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Wpłynęło 20 zł od agata51, więc mamy w Dżerusiowej skarpetce 138 zł 25 gr. Quote
dorcass Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Reniu on sie juz nie meczy, zeby kazdy mial takie warunki do umierania.... Quote
madcat1981 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dorzucam do Dżerusiowej skarpetki 5 zł swojej deklaracji. Mamy więc 143,25 zł. Zachęcam do wpłat, będziemy się rozliczać z Renatą w okolicach 10. dnia miesiąca. Quote
madcat1981 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dziękuję w imieniu psiaka za wpłatę od Pokerowej - 200 zł.:loveu: Quote
Lionees Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Dzisiejsza sesja zdjęciowa Dżerusia:) Dopóki młodszy syn nie przyszedł ze szkoły,to Dżeruś raczył nas bardzo poważną i zadumaną miną:wink: Tu z Niuńkiem,nawet są podobni z tych mordeczek :) Quote
Lionees Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Po pokazaniu nam jaki to On jest poważny i dostojny,przyszedł czas na ukazanie prawdziwego oblicza naszego Dżerusia,czyli pełen luz i uśmiech na gębie:):cool3: Oj nudy,nie ma co robić,no to trzeba sobie poziewać:p Quote
Lionees Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Nudyyy... No i Dzerus wreszcie sie doczekał na swojego ulubionego domownika,aż ten przyszedł ze szkoły:) Quote
Lionees Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 A teraz trzeba grzecznie poczekać,bo ulubieniec Dżerusia poszedł zmienić koszulkę na domową...ale spodni to już nie zmienił:mad:;) tak nasz Dżeruś grzecznie czeka...kochane,spokojne,dobre psisko:loveu: Tu chłopaki patrzą się na jakieś filmidło:razz: Mówię Wam,jaki fajny ten film :) Oj,chyba jednak nudny,spać się chce... Quote
Lionees Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jakby jakieś zdjęcia pasowały,to podmieńcie je na świeże w allegro,tylko pliss,nie te co jest twarz Krystiana,chyba,że będzie zamazana Buziaczki i pozdrowienia dla wszystkich fanów Dżerusia:loveu: Quote
rita60 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 madcat1981 napisał(a):Ale on jest śliczny :-) Widać, że mu dobrze :) Oj dobrze:lol:i jakiego fajnego przyjaciela ma,razem ogladaja filmy:p Quote
Asiaczek Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Oj, dobrze mu! Tyle pieszczot, ciepła... http://img30.imageshack.us/img30/9325/zdjcie3952.jpg Pzdr. Quote
madcat1981 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 A ja przesłałam przelew 300 zł Renatce :) Aktualnie Dżery ma więc "u mnie" 43,25 zł. Przygotuję niedługo rozliczenie. Quote
madcat1981 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='dorcass']hey wplacilam 100zl na dzeroslawa:)[/QUOTE] ...i pieniążki właśnie doszły :) Dziękuję :) Quote
dorcass Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 dostalam zapytanie z allgero: "Treść wiadomości: ile by kosztował transport do strużyny woj.dolnośląskie kolo strzelina pytam powarznie mama kazala mi się dowiedziec " poprosilam o kontakt i napisalam ze ja zaplace za transport psiaka, zobaczymy co dalej, moze w koncu ktos sie zainteresuje... bo allegro wyroznione caly czas ma oczywsice Quote
Lionees Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 dorcass napisał(a):dostalam zapytanie z allgero: "Treść wiadomości: ile by kosztował transport do strużyny woj.dolnośląskie kolo strzelina pytam powarznie mama kazala mi się dowiedziec " poprosilam o kontakt i napisalam ze ja zaplace za transport psiaka, zobaczymy co dalej, moze w koncu ktos sie zainteresuje... bo allegro wyroznione caly czas ma oczywsice Ale by było cudnie:loveu: Dorcass,kochana spytaj się przy okazji,czy Dżeruś będzie domowym psem,bo do budy ja bym go raczej nie oddała.On jest tak grzeczny w domu,tak spokojny,tak kochany i tak pragnący człowieka,że grzechem byłoby go wywalać z domu do budy:-( Quote
Lionees Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 dorcass napisał(a):dostalam zapytanie z allgero: "Treść wiadomości: ile by kosztował transport do strużyny woj.dolnośląskie kolo strzelina pytam powarznie mama kazala mi się dowiedziec " poprosilam o kontakt i napisalam ze ja zaplace za transport psiaka, zobaczymy co dalej, moze w koncu ktos sie zainteresuje... bo allegro wyroznione caly czas ma oczywsice Dorcass,nie zaprzątaj sobie głowy tym mailem.Ci ludzie nie wiedzą czego chcą:angryy: Na innym wątku znalazłam podobne zapytanie od tej samej osoby:mad: http://www.dogomania.pl/threads/172812-Rodek-piesek-o-niezwykA-ej-urodzie-z-schroniska-w-Zabrzu-tak-bardzo-potrzebuje-do/page11 post 101 :mad: Quote
madcat1981 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Witaj Dżereńku, ciotka szukała powodów by cie dowiedzić, więc pokusiła się o przygotowanie takiego małego sprawozdanka finansowego :cool3: Pozdrawiam cioteńki :) Quote
madcat1981 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dzięki moderatorom uzyskałam dodatkowy (drugi) post na wątku, więc aktualne rozliczenia będa zamieszczane właśnie tam. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Nie wiem, kto pierwszy zaczął pisac rozliczenie w II poscie na danym wątku, ale to naprawdę dobry pomysł!:) pzdr. Quote
madcat1981 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Podpowiedziały mi dziewczyny na wątku Gabi. Do tej pory nie wiedziałam nawet, że moderator moze takie cuda robić i wklejać "wstecz" dodatkowe posty. Przydatna rzecz, prawda? :cool3: Quote
Recommended Posts