pokerowa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Dziewczyny zajrzyjcie, proszę http://www.dogomania.pl/threads/187955-KA%C5%BBDA-POMOC-NA-WAG%C4%98-Z%C5%81OTA!-quot-Urlopowa-quot-tr%C3%B3jka-szuka-dom%C3%B3w... Quote
Lionees Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Asiaczek']No i nadal nic...? pzdr.[/QUOTE] Póki co-nic:shake:.Gdyby ktos się odezwał,to Luka mi przekaże,bo na Nią są chyba namiary w sprawie adopcji Dzerusia Jutro powrzucam fotki,bo zrobiłam,ale tel mam w naprawie,bo mi spadł i teraz mam taki awaryjny.Mam nadzieję,że foty nie wsiąkną po naprawie,jak wsiąkna,to zrobimy inne.Obiecałam Łqatkowi nakręcić filmik,dzeruniowi tez nakręce.Jakośc będzie do du**,ale zawsze coś tam uwidzicie;)To do jutra:)Dzeruś juz się nie drapie,nie gryzie,ładnie zarasta.Jest grzeczny,kochany,posłuszny,wrazliwy...same naj,więc dlaczego już PONAD ROK nie ma domu?:-( Quote
madcat1981 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 O, to już drugi "roczniak", któremu kibicuję na dogo:sad: Jakoś kiedyś psy szły szybciej do domu, może nie błyskawicznie i nie bez kłopotów, ale coś się działo. Czasami wydaje mi się, że sporo z aktywnych wtedy osób z czasem się z dogomanii "wykruszyło" - powodów mogło być wiele, jak choćby pamiętna rewolucja, gdy trzeba było obsługi uczyć się na nowo:roll: . Mam nadzieję, że mimo wszystko te osoby jakoś pomagają psom w inny sposób... a my cóż, pozostaliśmy na dogo jako najcierpliwsi i najwierniejsi weterani :) Quote
Asiaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Teraz to sezon urlopowy + powodzie. Myslę, że te dwie przyczyny powaznie osłabiły szybkość adopcji... Pzdr. Quote
Lionees Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Asiaczek']Teraz to sezon urlopowy + powodzie. Myslę, że te dwie przyczyny powaznie osłabiły szybkość adopcji... Pzdr. Pewnie to ma bardzo duże znaczenie,ale Dżeronimo siedzi juz ponad rok u mnie... A teraz obiecane fotki:) Dżerus wczoraj coś nie miał humoru do pozowania do fotek,chyba ten deszcz nastroił go tak melancholijnie,bo ogólnie to wesołe psisko i bardzo,bardzo kochane:) Tu to wygryzione miejsce,które się juz zgoiło i ładnie porasta sierścią:) Quote
Lionees Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Taki to jest właśnie kochany pies....:loveu: A teraz filmik...jakoś kijowa,ale cos tam troszkę widać;) [video=youtube;kFFL_HWwthA]http://www.youtube.com/watch?v=kFFL_HWwthA[/video] Quote
Asiaczek Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Na fotkach to Dżery sprawia wrażenie takiego puchatego psiaka:) pzdr. Quote
madcat1981 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Bardzo fajny filmik :) Na początku Dżery "olewający" ("podlewający:diabloti:) ale od połowy to już słodzinek taki... tylko kochać :) Quote
Izabela124. Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 http://img408.imageshack.us/img408/1755/pakamera692.jpg proszę go ucałować ode mnie Quote
Asiaczek Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Hej, a co to? Nikt nie spacerował a Dżerym...? Pzdr. Quote
dorcass Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 no wlasnie co tu taka cisza???? poszly pieniadze na Dzeroslawa:) nikt sie po naszego biedaka nie zglasza? zero odzewu?? to sie zasiedzial Dzerus u Reni jak Tosia i Perla wczesniej..... Quote
madcat1981 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 No a gdzie mu tak dobrze będzie :cool3::lol: Pieniądze doszły:loveu: i już wysłałam opłatę do Renaty. Jeszcze tylko potrzebuję chwili by porozliczać, ale jest OK, na plusie jak najbardziej:) Quote
agata51 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='dorcass']dzieki wielkie madcat jestes nieoceniona:) Nic dodać, nic ująć. Zginęlibyśmy bez Kasi :loveu: A dla Dżery'ego buziaki. Quote
madcat1981 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 No co Wy, laski:oops::oops::oops::oops: :lol: Dzięĸuję, ale słowa uznania należą się tym, które wykonują prawdziwą robotę i do tych, które nie żałują nigdy grosza... a ja jak mam co liczyć, to liczę...:cool1: żaden problem, a wręcz przyjemność wielka :) Quote
agata51 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 A ty co tak wcześnie się zrywasz? Nie powinnaś więcej spać? Quote
agata51 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 madcat1981 napisał(a):Ze mnie zawsze taki ranny ptaszek;) To tak jak ja - rzadko kładę się spać przed świtem :evil_lol: Kaska lipcowa jeszcze nie doszła? Quote
madcat1981 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Doszła 30 lipca tylko jeszcze nie rozliczona :oops: Quote
Recommended Posts