Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']No i nadal nic...?

pzdr.[/QUOTE]
Póki co-nic:shake:.Gdyby ktos się odezwał,to Luka mi przekaże,bo na Nią są chyba namiary w sprawie adopcji Dzerusia
Jutro powrzucam fotki,bo zrobiłam,ale tel mam w naprawie,bo mi spadł i teraz mam taki awaryjny.Mam nadzieję,że foty nie wsiąkną po naprawie,jak wsiąkna,to zrobimy inne.Obiecałam Łqatkowi nakręcić filmik,dzeruniowi tez nakręce.Jakośc będzie do du**,ale zawsze coś tam uwidzicie;)To do jutra:)Dzeruś juz się nie drapie,nie gryzie,ładnie zarasta.Jest grzeczny,kochany,posłuszny,wrazliwy...same naj,więc dlaczego już PONAD ROK nie ma domu?:-(

Posted

O, to już drugi "roczniak", któremu kibicuję na dogo:sad: Jakoś kiedyś psy szły szybciej do domu, może nie błyskawicznie i nie bez kłopotów, ale coś się działo. Czasami wydaje mi się, że sporo z aktywnych wtedy osób z czasem się z dogomanii "wykruszyło" - powodów mogło być wiele, jak choćby pamiętna rewolucja, gdy trzeba było obsługi uczyć się na nowo:roll: . Mam nadzieję, że mimo wszystko te osoby jakoś pomagają psom w inny sposób... a my cóż, pozostaliśmy na dogo jako najcierpliwsi i najwierniejsi weterani :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Teraz to sezon urlopowy + powodzie. Myslę, że te dwie przyczyny powaznie osłabiły szybkość adopcji...

Pzdr.
Pewnie to ma bardzo duże znaczenie,ale Dżeronimo siedzi juz ponad rok u mnie...

A teraz obiecane fotki:)
Dżerus wczoraj coś nie miał humoru do pozowania do fotek,chyba ten deszcz nastroił go tak melancholijnie,bo ogólnie to wesołe psisko i bardzo,bardzo kochane:)

Tu to wygryzione miejsce,które się juz zgoiło i ładnie porasta sierścią:)

Posted

Taki to jest właśnie kochany pies....:loveu:

A teraz filmik...jakoś kijowa,ale cos tam troszkę widać;)
[video=youtube;kFFL_HWwthA]http://www.youtube.com/watch?v=kFFL_HWwthA[/video]

Posted

no wlasnie co tu taka cisza???? poszly pieniadze na Dzeroslawa:)
nikt sie po naszego biedaka nie zglasza? zero odzewu?? to sie zasiedzial Dzerus u Reni jak Tosia i Perla wczesniej.....

Posted

No a gdzie mu tak dobrze będzie :cool3::lol: Pieniądze doszły:loveu: i już wysłałam opłatę do Renaty. Jeszcze tylko potrzebuję chwili by porozliczać, ale jest OK, na plusie jak najbardziej:)

• 2 weeks later...
Posted

No co Wy, laski:oops::oops::oops::oops: :lol: Dzięĸuję, ale słowa uznania należą się tym, które wykonują prawdziwą robotę i do tych, które nie żałują nigdy grosza... a ja jak mam co liczyć, to liczę...:cool1: żaden problem, a wręcz przyjemność wielka :)