dorcass Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 no własnie, czas oplaty za hotelik a konto Dzerusiowe puste, prosze o wplaty osob zdeklarowanych, bo inaczej czarno widze przyszlosc Dzerego dostal szanse i co teraz na bruk?? Quote
Ziutka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Renia i inne cioteczki...może mnie nie utłuczecie za tego offa :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/tylko-dla-ludzi-o-mocnych-nerwach-145575/ Quote
madcat1981 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Uzbierałam już część wpłat na bazarek, może wpłacę zanim nadejdzie reszta? Quote
dorcass Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 co jest dziewczyny do dziela!!! kto sie deklarowal prosze o wplaty i pomoc w rozsylaniu priv sama tego nie udziwigne, nie mam tez takich funduszy zeby utzrzymac dzeregow hoteliku, moze ktos nam pomoze? PROSZE, ja mu robie ogloszenia ALLEGRO GUMTREE I ALEGARTKE prosimy o ogloszenia, przeciez nie moze siedziec u Reni bez konca i prosimy i pomoc!!! Quote
madcat1981 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='madcat1981']Uzbierałam już część wpłat na bazarek, może wpłacę zanim nadejdzie reszta? http://www.dogomania.pl/forum/f99/dzieki-juz-rozliczam-bajkowy-bazarek-dla-dzerego-bajki-filmy-ksiazki-maskotki-143939/ Do tej pory wpłaciło mi 6 z 10 osób. Mam u siebie Dżerusiowe 168 zł, powinno być jeszcze ok. 90 zł. Jeżeli jest taka potrzeba, to wpłacę już dzis pierwszą transzę na rzecz fundacji. Reszta pieniedzy dojdzie pewnie w ciągu 2-3 dni, bo wszystko juz "w toku". Wolę jednak mieć waszą zgodę, szczególnie Dorcass, żeby potem nie było nieporozumień. Quote
dorcass Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Madcat wielkie dzieki, bardzo nam pomoglas, jesli chodzi o wplate to moze to byc i pozniej bo Luka i tak wpaca Reni pieniadze ok 10, tylko co zreszta deklaracji stalych, mysslam ze ta kasa bedzie na kolejny miesiac a tu chetnych nie ma, domku nie widac:( nie wiem co robic, prosze o pomoc... Quote
madcat1981 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ja w takim razie sie wstrzymam dopóki nie wpłyną wszystkie wpłaty. Dorcass, gdy mi się deklarujące osoby spóźniają z zapłatą, zwykle wystarczy przypomnienie na pw - wysyłałaś może? Quote
pokerowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Witam. Ja wczoraj przelałam 200 zł. Małe spóźnienie wynikło z powodu urlopu i wyjazdu. Quote
Lionees Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 dorcass napisał(a):Madcat wielkie dzieki, bardzo nam pomoglas, jesli chodzi o wplate to moze to byc i pozniej bo Luka i tak wpaca Reni pieniadze ok 10, ... Może mi wpłacić i na koniec miesiąca,spokojnie nic sie nie stanie.Dżerus z głodu nie zemrze:cool3: Quote
dorcass Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 dzieki Pokerowa życie nam ratujesz, Luka prosze popraw wplaty na Dzerego, jest tam wplata Poker(a to przeciez jest Pokerowa!!!) ja bym byla zla jakby ktos nieustannie wpisywal moj nick inaczej!!! i ostania wplata to tez Pokerowa ta na 200zl i tak warto wpisac:) Madcat przeleje tez pieniazki za bazarek, wiec Dzerus bedzie mial tez czesc kasy na pazdziernik, jedanl mam nadzije ze wczensiej znajdzie dom ,tylko jak go wyadoptowac? to cudowny pies z super charakterem, moze nie jest tak urodziwy ale co za osobowosc!!!! Quote
Lionees Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 dorcass napisał(a):, moze nie jest tak urodziwy Jest śliczny:loveu: Luka chono tu na wątek i powiedz wszystkim jaki Dżeruś jest piękny:smile: Luka widziała go na żywo wczoraj;) Quote
Ziutka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Renata5 napisał(a): Luka widziała go na żywo wczoraj;) A ja to nie widziałam ? :mad: Quote
luka1 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 ja go widziałam? Ja go znam od początku i wiem ile jest wart. Quote
Lionees Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ziutka napisał(a):A ja to nie widziałam ? :mad: A Ty to się tak trząchałaś(:-P) z zimna,że zaraz zwiałaś do samochodu:diabloti: ...:mad: No dawaj,dawaj ,nie wymachuj:lmaa::grins: Quote
Ziutka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Renata5 napisał(a):A Ty to się tak trząchałaś(:-P) z zimna,że zaraz zwiałaś do samochodu:diabloti: Bo mi było zizi :placz: Quote
Lionees Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 luka1 napisał(a):ja go widziałam? Ja go znam od początku i wiem ile jest wart. On jest wart wszystkie pieniądze,ten pies jest idealny i niesamowicie wierny i wdzięczny.Od niego miłość wręcz promieniuje.Jest niesamowity:loveu: Quote
madcat1981 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Przelałam dla Dżerego 263 zł z bazarku od Dorcass. Proszę o uwzględnienie w rozliczeniu:) Quote
Lionees Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 fizia napisał(a):A Dzery nie tęskni za Pikim? Na początku go szukał:-(,ale teraz ma nowego kolegę:-) madcat1981 napisał(a):Przelałam dla Dżerego 263 zł z bazarku od Dorcass. Dziękujemy bardzo:loveu: Dzisiejsze fotki z nowym kolegą-Łatkiem,który przyjechał w miejsce Pikusia:loveu: Quote
Lionees Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Tu z Tosią:loveu: A tu widok z "lotu ptaka":cool3: Quote
luka1 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 wysłałam przelew. Renatko jak nie dojdzie to dzwoń bo coś ostatnio ciężko mi sie myśli i mogę znowu coś pomieszać Quote
Lionees Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 luka1 napisał(a):wysłałam przelew. Renatko jak nie dojdzie to dzwoń bo coś ostatnio ciężko mi sie myśli i mogę znowu coś pomieszać Dobra,nie ma problemu:loveu: Quote
Recommended Posts