Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z siatką u sąsiadów są dwie suki oczywiście niewysterylizowane i chyba niedługo będą miały cieczkę,bo Dżeruś zaczyna szaleć i robi podkopy pod siatką:shake:.Dlatego też jest wielce nieszczęśliwy,bo wychodzi na spacer na smyczy.No ale jakby Dżeruś poszedł w tango do "sąsiadek",to by mnie mój sąsiad chyba udusił:roll:

Posted

dzięki Pokerowa jak zwykle ratujesz nam życie:) trzeba pomyslec o bazarku, o fantach na Dżerusia ja moge wyskrobac jeszcze jakies ksiazki dla dzieci, ale za duzo tez nie mam:(
Dżery ogloszenia ma ale niestety nikt go nie cche, mysle ze przydalby sie zdjecia takie ktore by go nie postarzaly, jakas ekstra sesja Luka czy moglabym Cie prosic?

Posted

[quote name='dorcass']dzięki Pokerowa jak zwykle ratujesz nam życie:) trzeba pomyslec o bazarku, o fantach na Dżerusia ja moge wyskrobac jeszcze jakies ksiazki dla dzieci, ale za duzo tez nie mam:(
Dżery ogloszenia ma ale niestety nikt go nie cche, mysle ze przydalby sie zdjecia takie ktore by go nie postarzaly, jakas ekstra sesja Luka czy moglabym Cie prosic?
Nie wiem,czy Luka zagląda do Dzerusia,bo ma pod opieką chyba z milion psów,nie tylko wirtualnie ale tez realnie,rzadko jest na dogo,bo czas dzieli między interwencjami,wetem,a psiakami,które już są bezpieczne w kojcach fundacyjnych.Jest tam ich chyba około 20 sztuk w tych kojcach:shake:
Ale pogadam z luką może znajdzie chwilkę na sesję z Dzerusiem:roll:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Mam nadzieję, że i Dżery nie zasiedzi się tak jak Tosia.:shake:

Te czarne psy nie są jakoś za bardzo rozchwytywane:roll:
Luka przyjdzie w sobotę,to zrobimy sesję zdjęciową taką profesjonalną,może tymi fotkami kogoś Dżeruś zauroczy?...

Posted

[quote name='madcat1981']KOniec bazarku. Dokupie sama te maskotki, żeby sie więcej kasy uzbierało. No i moja piątka właśnie poszła dla Dżerego również.[/QUOTE]
Dzięki kochana:loveu:
Fotki były,Dzeruś to na prawdę kochane psisko...grzeczny,miły ,mądry,po prostu idealny.
Czekam cały czas na fotki;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Dżeruś, już czas byś do domku poszedł![/QUOTE]
No...czas najwyższy,już 5-ty miesiąc mija jak Dżeruś u nas siedzi:roll:.Zaraz będzie pół roku:shake:.
Lukuś czekam na fotki;)