Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

Posted

chciałam uzupełnić wpłaty ale nie wiem jak to się teraz robi wpłynęły przekazy od:
27.10 Katarzyna M. ..................................5,-
03.11 Teresa B. ....................................200,-
05.11 Katarzyna M. ...............................55,25
09.11. Bolesław M. ..................................20,-
12.11 zrobiłam przelew dla Renaty .....................300,-

Razem:na koncie na dzień 12.11.2009 pozostało 143,25

Przeniosę to gdy zgadnę jak to zrobić

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w piatek dostalam odpowiedz z allegro o Dzerusia, ze jest nim ktos zainteresowany, ale takie dziwne to , maila na zasadzie: jestem zainteresowany (i tyle) odpisalaam z prosba o kontakt do was, podalam namiary z ogloszenia albo zeby ewentulanie pan podal swoj telefon, ale cisza, zero odzewu... szkoda.....i wszystkim dziekuje za pomoc w imieniu naszego pieszczocha, chociaz on jest nie bezimienny.....

Posted

[quote name='Asiaczek']Czyli nadal cisza... szkoda...

Pzdr.
Oj szkoda,szkoda:-(
Ale mam nowe foty:multi:.Może jak Dorcass podmienisz je w allegro,to wreszcie ktoś się zakocha w naszym przystojniaku?Zobaczcie,jaki on piękny i jaki grzeczny:loveu:
Lukuś dzięki za sesję:-)

Posted

[quote name='pokerowa']Jak wyglądają finanse Dżerego za grudzień?[/QUOTE]
Ja dostałam za grudzień pieniążki,o resztę pytajcie Lukę.
Do domku poszła Tosia i Perełka i Dżerusiowi smutno,bo nie ma juz koleżanek:sad:

Posted

Renata5, zmień sobie bannerek bo ten co masz w podpisie już nie odsyła na wątek Dżerusia; luka może przekopiuj ten poprwiony do 1go postu

[url=http://www.dogomania.pl/threads/120987-Sochaczew-DA-ery-jest-DT-nie-ma-kasy-Prosze-o-szansAE-dla-niego][img]http://img35.imageshack.us/img35/8485/dzery.jpg[/img][/url]

Posted

asiamm napisał(a):
Renata5, zmień sobie bannerek bo ten co masz w podpisie już nie odsyła na wątek Dżerusia; luka może przekopiuj ten poprwiony do 1go postu

Dzięki serdeczne,już zmieniam,bo sama nie umiem podlinkować...

Posted

Nareszcie do ciebie dotarłam, Dżeruniu! Ty wciąż u Renatki! Ja ci się nie dziwię, że chcesz u niej zostać, ale proszę, rusz dupsko i zmykaj na własną kanapę!

Kaskę wysłałam w sobotę.

Posted

agata51 napisał(a):
Nareszcie do ciebie dotarłam, Dżeruniu! Ty wciąż u Renatki! Ja ci się nie dziwię, że chcesz u niej zostać, ale proszę, rusz dupsko i zmykaj na własną kanapę!

Kaskę wysłałam w sobotę.

Proszę o potwierdzenie i uzupełnienie 1 postu, bo nie wiem, czy mam Pocztę Polską molestować.

Dżery, mizianko

Posted

Renata5 napisał(a):
Ja dostałam za grudzień pieniążki,o resztę pytajcie Lukę.
Do domku poszła Tosia i Perełka i Dżerusiowi smutno,bo nie ma juz koleżanek:sad:

Z jednej strony - to super, że aż 2 psiaki poszły "na swoje". Może w takim razie dac Dżeremu jakies nowe koleżanki?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Z jednej strony - to super, że aż 2 psiaki poszły "na swoje". Może w takim razie dac Dżeremu jakies nowe koleżanki?

pzdr.
Moja teściowa juz kończy przyjmowanie psiaków do domu:sad:.Nie ma już siły i zdrowia.Wyadoptujemy jeszcze chłopaków i finito.
A jutro porobię chłopakom zdjęcia jak głupieją na śniegu.Dzisiaj nie miałam czasu,bo czekam na ślepaczka Edusia z mojego podpisu.
Przed chwilą chłopaki przyszli z dworu z teściową.Aby się szybko wysikali i biegiem do domu,bo w dupska zimno.Matko,a w tych schronach tyle psiaków marznie:-(

Posted

ojej , nikt sie nie interesuje Dzerusiem, dziewczyny wyadoptowane chociaz tosia ponad rok czasu u Reni siedziala, dziewczny czy moge prosic o bazarek dla Dzerusia, kto by pmogl i jakies fanty , bo ja juz nie mam za bardzo co wyprzedac,
Dzerus ma allegro non- stop allegro wyroznione i mam nadzieje ze i do niego sie szczescie usmiechnie bo Pokerowa zbankrutuje:(