luka1 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 chciałam uzupełnić wpłaty ale nie wiem jak to się teraz robi wpłynęły przekazy od: 27.10 Katarzyna M. ..................................5,- 03.11 Teresa B. ....................................200,- 05.11 Katarzyna M. ...............................55,25 09.11. Bolesław M. ..................................20,- 12.11 zrobiłam przelew dla Renaty .....................300,- Razem:na koncie na dzień 12.11.2009 pozostało 143,25 Przeniosę to gdy zgadnę jak to zrobić Quote
madcat1981 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ta Katarzyna M. to ja :D Deklaracja i bazarek. Dzięki, mogę zakończyć:) Quote
dorcass Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 w piatek dostalam odpowiedz z allegro o Dzerusia, ze jest nim ktos zainteresowany, ale takie dziwne to , maila na zasadzie: jestem zainteresowany (i tyle) odpisalaam z prosba o kontakt do was, podalam namiary z ogloszenia albo zeby ewentulanie pan podal swoj telefon, ale cisza, zero odzewu... szkoda.....i wszystkim dziekuje za pomoc w imieniu naszego pieszczocha, chociaz on jest nie bezimienny..... Quote
Asiaczek Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Czyli nadal cisza... szkoda... Pzdr. Quote
Lionees Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Czyli nadal cisza... szkoda... Pzdr. Oj szkoda,szkoda:-( Ale mam nowe foty:multi:.Może jak Dorcass podmienisz je w allegro,to wreszcie ktoś się zakocha w naszym przystojniaku?Zobaczcie,jaki on piękny i jaki grzeczny:loveu: Lukuś dzięki za sesję:-) Quote
madcat1981 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wpłaciłam grosik dla naszego canis canapus :loveu: Quote
Lionees Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 UWAGA !!!!! Kryza zaginęła przedwczoraj !!!! Bardzo prosimy wszystkich z okolicy Sochaczewa o pomoc w poszukiwaniach. SYTUACJA AWARYJNA!!!! ZAGINĄŁ PIES !!!!!!!! Reaguje na imię NANA Jej wątek Sochaczew UWAGA- Kryza wyszła z domu i nie wróciła. Prosimy o pomoc Quote
Lionees Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Kryza/Nana wróciła do domu,alarm odwołany Quote
Asiaczek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Uffff....... Sama wróciła czy została odprowadzona przez Życzliwych Ludzi? Pzdr. Quote
rita60 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Przypomnij sie mały,ze szukasz domku......... Quote
pokerowa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Jak wyglądają finanse Dżerego za grudzień? Quote
Lionees Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='pokerowa']Jak wyglądają finanse Dżerego za grudzień?[/QUOTE] Ja dostałam za grudzień pieniążki,o resztę pytajcie Lukę. Do domku poszła Tosia i Perełka i Dżerusiowi smutno,bo nie ma juz koleżanek:sad: Quote
luka1 Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Już uzupełniłam pierwszą stronę. Jeśli coś przeoczyłam - troszę o alarm. Na koncie Dzerego na dzień dzisiejszy jest [B][U]48,25[/U][/B] Quote
asiamm Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Renata5, zmień sobie bannerek bo ten co masz w podpisie już nie odsyła na wątek Dżerusia; luka może przekopiuj ten poprwiony do 1go postu [url=http://www.dogomania.pl/threads/120987-Sochaczew-DA-ery-jest-DT-nie-ma-kasy-Prosze-o-szansAE-dla-niego][img]http://img35.imageshack.us/img35/8485/dzery.jpg[/img][/url] Quote
Lionees Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 asiamm napisał(a):Renata5, zmień sobie bannerek bo ten co masz w podpisie już nie odsyła na wątek Dżerusia; luka może przekopiuj ten poprwiony do 1go postu Dzięki serdeczne,już zmieniam,bo sama nie umiem podlinkować... Quote
agata51 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Nareszcie do ciebie dotarłam, Dżeruniu! Ty wciąż u Renatki! Ja ci się nie dziwię, że chcesz u niej zostać, ale proszę, rusz dupsko i zmykaj na własną kanapę! Kaskę wysłałam w sobotę. Quote
agata51 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 agata51 napisał(a):Nareszcie do ciebie dotarłam, Dżeruniu! Ty wciąż u Renatki! Ja ci się nie dziwię, że chcesz u niej zostać, ale proszę, rusz dupsko i zmykaj na własną kanapę! Kaskę wysłałam w sobotę. Proszę o potwierdzenie i uzupełnienie 1 postu, bo nie wiem, czy mam Pocztę Polską molestować. Dżery, mizianko Quote
Asiaczek Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Renata5 napisał(a):Ja dostałam za grudzień pieniążki,o resztę pytajcie Lukę. Do domku poszła Tosia i Perełka i Dżerusiowi smutno,bo nie ma juz koleżanek:sad: Z jednej strony - to super, że aż 2 psiaki poszły "na swoje". Może w takim razie dac Dżeremu jakies nowe koleżanki? pzdr. Quote
Lionees Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Z jednej strony - to super, że aż 2 psiaki poszły "na swoje". Może w takim razie dac Dżeremu jakies nowe koleżanki? pzdr. Moja teściowa juz kończy przyjmowanie psiaków do domu:sad:.Nie ma już siły i zdrowia.Wyadoptujemy jeszcze chłopaków i finito. A jutro porobię chłopakom zdjęcia jak głupieją na śniegu.Dzisiaj nie miałam czasu,bo czekam na ślepaczka Edusia z mojego podpisu. Przed chwilą chłopaki przyszli z dworu z teściową.Aby się szybko wysikali i biegiem do domu,bo w dupska zimno.Matko,a w tych schronach tyle psiaków marznie:-( Quote
dorcass Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ojej , nikt sie nie interesuje Dzerusiem, dziewczyny wyadoptowane chociaz tosia ponad rok czasu u Reni siedziala, dziewczny czy moge prosic o bazarek dla Dzerusia, kto by pmogl i jakies fanty , bo ja juz nie mam za bardzo co wyprzedac, Dzerus ma allegro non- stop allegro wyroznione i mam nadzieje ze i do niego sie szczescie usmiechnie bo Pokerowa zbankrutuje:( Quote
rita60 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ja tez odnawiam mu ogłoszenia i pewnie nic:shake: Quote
Recommended Posts