madcat1981 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Mam małe problemy techniczne, dlatego wyjątkowo tutaj wpisuję kolejne wpłaty, które dotarły dla Dżerego. Zrobiłam też już przelew dla Renaty5 za hotelikowanie. Stan na 29.IV.2010 r. = 260 zł 30.IV. Agata51 20 zł 06.V. Dorcass 100 zł 07.V. opłata do Renata5 -300 zł Stan na 07.V.2010 r. = 80 zł Quote
madcat1981 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Izabela124. napisał(a):Zrobiłam przelew na Dżekusia na 20zł Już zaksięgowane. Chłopak ma na koncie 100 zł. Quote
dorcass Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Dziekuje wszystkim darczyncom, agacie, madcat, pokerowej a takze dziekujemy za jednorazowe wplaty, dzieki wam dzery ma szczesliwe zycie, choc mam nadzieje ze niedlugo znajdzie tez swojego pana na zawsze..... Quote
agata51 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dżery, nie zaglądam do ciebie - tyle odwiedzin, a noc coraz krótsza - ale pamiętam - pamiętaj. Quote
Lionees Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Dzery znowu się wygryzł,ale w innym miejscu,tamte łyse placki juz ładnie zarastają.Kurcze,co mu jest?Dzisiaj lecę do wetki Quote
Lionees Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Izabela124. napisał(a):Czekamy na info co wetka powiedziała Dostał zastrzyk p/świądowy i p/zapalny.Bez testów nic tak na prawdę nie wiemy i się nie dowiemy.Poczekamy,aż różne trawy przestana pylić i jak będzie sie jeszcze wygryzał,to bedziemy myśleć co dalej.Może jedzenie trzeba zmienić...nie wiem:shake:Do tej pory pies był jak złoto,w tą wiosnę zaczęły sie problemy:-(Był u chłopa na łańcuchu-nic mu nie było.Był w schronisku-nic mu nie było.Człowiek chucha i dmucha i zaraz jakieś swiństwo sie przyplątało nie wiadomo skąd i po co:watpliwy: Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 A jak dzisiaj wygląda to wygryzione miejsce? Dżery nadal się gryzie? Pzdr. Quote
Lionees Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Asiaczek napisał(a):A jak dzisiaj wygląda to wygryzione miejsce? Dżery nadal się gryzie? Pzdr. Po zastrzyku Dzeruś sie nie gryzie,w ogóle dowiedziałam się,że w schronisku tez miał problemy ze skórą,czyli jednak to dawna sprawa,tylko niestety nie leczona.No nic,obserwujemy dalej kawalera,póki co świąd przeszedł.Była u nas Luka1 kilka dni temu,Dzerus ładnie sie przywitał i tyle go widziałyśmy-poleciał szukac szczęścia na działkę:evil_lol: Quote
rita60 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ładnie z jego strony,ze sie chociaz przywitał,dobrze wychowany piesek:p Quote
luka1 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Renata5 napisał(a):Po zastrzyku Dzeruś sie nie gryzie,w ogóle dowiedziałam się,że w schronisku tez miał problemy ze skórą,czyli jednak to dawna sprawa,tylko niestety nie leczona.No nic,obserwujemy dalej kawalera,póki co świąd przeszedł.Była u nas Luka1 kilka dni temu,Dzerus ładnie sie przywitał i tyle go widziałyśmy-poleciał szukac szczęścia na działkę:evil_lol: Faktycznie, kiedyś bardzo się cieszył jak mnie zobaczył. Machał ogonem i widać było że mnie poznaje. Teraz chyba ma mnie w nosie - widać mu u Renaty dobrze. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ale to chyba Cię aż tak bardzo nie martwi, co?;) pzdr. Quote
luka1 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Asiaczek napisał(a):Ale to chyba Cię aż tak bardzo nie martwi, co?;) pzdr. Wiesz co? jakoś nie :evil_lol: Quote
madcat1981 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Witam Dźerusiową gromadkę :) Powyżej ( i w drugim poście wątku) podsumowanie skarpety. Do dnia rozliczenia bliziutko, przypomnę się jeszcze Pokerowej. Ile kosztował zastrzyk? Czy mamy jeszcze jakieś zaległości? Bo prawdę mówiąc mam trochę zaległości na dogo :oops: Quote
luka1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 ten "aktualny stan" to chyba na czarno? Przepraszam - tak odruchowo sie wtrąciłam. Szkoda że finansowo nie mogą. Jakaś wielka czarna dziura wkradła się na moje konto. Quote
madcat1981 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Czarne pogrubienie to niestety tylko kwota deklaracji:oops:. Czerwone pogrubienie to stan kasy. Napisałam do Pokerowej, ale na razie cisza. Quote
Lionees Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ponieważ dzeruś ma niedobór kasy,zastrzyk ma ode mnie w prezencie.mam nadzieję,że w końcu ta skóra dojdzie do normalności.póki co sie nie drapie,ani nie wygryza Quote
madcat1981 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dzięki Renata:modla: Dostałam info do Pokerowej, wszystko uda nam się poopłacać w terminie. Super:) Quote
madcat1981 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dostałam wczoraj równocześnie 100 złod Dorcass i 200 zł od Pokerowej, więc przesłałam od razu Renacie. Rozliczonko troche póżniej będzie :oops: Quote
agata51 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Przepraszam, majowa rata została przelana dopiero dzisiaj. No cóż, i ja miewam dołki finansowe. Czerwcową postaram się uiścić w czerwcu. Dżerusiu, rzadko do ciebie zaglądam, ale pamiętam cały czas. Jakże mogłabym zapomnieć - w maju minął pierwszy rok naszej znajomości. Mizianko i całuski. Quote
dorcass Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 hey dziewczyny, dzieki za wplaty, allegro oczywiscie jest niebawem obiecuje ruszyc z mega ogloszeniami, i chcialam zapytac Pokerowa jak sie czuje bo ostatnio pisala ze miala kontuzje.... mam nadzieje ze juz wszystko ok:) Quote
Recommended Posts