Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

Posted

Mam małe problemy techniczne, dlatego wyjątkowo tutaj wpisuję kolejne wpłaty, które dotarły dla Dżerego. Zrobiłam też już przelew dla Renaty5 za hotelikowanie.

Stan na 29.IV.2010 r. = 260 zł

30.IV. Agata51 20 zł
06.V. Dorcass 100 zł
07.V. opłata do Renata5 -300 zł

Stan na 07.V.2010 r. = 80 zł

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje wszystkim darczyncom, agacie, madcat, pokerowej a takze dziekujemy za jednorazowe wplaty, dzieki wam dzery ma szczesliwe zycie, choc mam nadzieje ze niedlugo znajdzie tez swojego pana na zawsze.....

Posted

Izabela124. napisał(a):
Czekamy na info co wetka powiedziała

Dostał zastrzyk p/świądowy i p/zapalny.Bez testów nic tak na prawdę nie wiemy i się nie dowiemy.Poczekamy,aż różne trawy przestana pylić i jak będzie sie jeszcze wygryzał,to bedziemy myśleć co dalej.Może jedzenie trzeba zmienić...nie wiem:shake:Do tej pory pies był jak złoto,w tą wiosnę zaczęły sie problemy:-(Był u chłopa na łańcuchu-nic mu nie było.Był w schronisku-nic mu nie było.Człowiek chucha i dmucha i zaraz jakieś swiństwo sie przyplątało nie wiadomo skąd i po co:watpliwy:

• 2 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
A jak dzisiaj wygląda to wygryzione miejsce?
Dżery nadal się gryzie?

Pzdr.

Po zastrzyku Dzeruś sie nie gryzie,w ogóle dowiedziałam się,że w schronisku tez miał problemy ze skórą,czyli jednak to dawna sprawa,tylko niestety nie leczona.No nic,obserwujemy dalej kawalera,póki co świąd przeszedł.Była u nas Luka1 kilka dni temu,Dzerus ładnie sie przywitał i tyle go widziałyśmy-poleciał szukac szczęścia na działkę:evil_lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
Po zastrzyku Dzeruś sie nie gryzie,w ogóle dowiedziałam się,że w schronisku tez miał problemy ze skórą,czyli jednak to dawna sprawa,tylko niestety nie leczona.No nic,obserwujemy dalej kawalera,póki co świąd przeszedł.Była u nas Luka1 kilka dni temu,Dzerus ładnie sie przywitał i tyle go widziałyśmy-poleciał szukac szczęścia na działkę:evil_lol:

Faktycznie, kiedyś bardzo się cieszył jak mnie zobaczył. Machał ogonem i widać było że mnie poznaje. Teraz chyba ma mnie w nosie - widać mu u Renaty dobrze.

Posted

Witam Dźerusiową gromadkę :) Powyżej ( i w drugim poście wątku) podsumowanie skarpety. Do dnia rozliczenia bliziutko, przypomnę się jeszcze Pokerowej. Ile kosztował zastrzyk? Czy mamy jeszcze jakieś zaległości? Bo prawdę mówiąc mam trochę zaległości na dogo :oops:

Posted

ten "aktualny stan" to chyba na czarno? Przepraszam - tak odruchowo sie wtrąciłam. Szkoda że finansowo nie mogą. Jakaś wielka czarna dziura wkradła się na moje konto.

Posted

Ponieważ dzeruś ma niedobór kasy,zastrzyk ma ode mnie w prezencie.mam nadzieję,że w końcu ta skóra dojdzie do normalności.póki co sie nie drapie,ani nie wygryza

Posted

Przepraszam, majowa rata została przelana dopiero dzisiaj. No cóż, i ja miewam dołki finansowe. Czerwcową postaram się uiścić w czerwcu.

Dżerusiu, rzadko do ciebie zaglądam, ale pamiętam cały czas. Jakże mogłabym zapomnieć - w maju minął pierwszy rok naszej znajomości. Mizianko i całuski.

Posted

hey dziewczyny, dzieki za wplaty, allegro oczywiscie jest niebawem obiecuje ruszyc z mega ogloszeniami, i chcialam zapytac Pokerowa jak sie czuje bo ostatnio pisala ze miala kontuzje.... mam nadzieje ze juz wszystko ok:)