Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

załamka ogloszenia ma, nawet mial obserwatora przez jakis czas na allegro i nic wiecej:(
nie wiem jak go wypchnac do ludzi:(
nikt nie cche Dzerusia tak samo jak i Perły czy Tosi:(:(:(
i nie wiem co by bylo gdyby nie sponsoring Pokerowowej, nie mialby szans, a moze Pokerowa by chciala adoptowac Dzerusia;) z pewnoscia mialby u niej naj, naj:)
Pies ideal i bez domu bo nie powala uroda, bo jest czarny, nikt nie patrzy ze ma super charakter... ehhhh....

Posted

Dorcass Kochana Dziewczyny mają po 80 ogłoszeń i też dupa:shake:,a dlaczego? Bo pewnie są czarne,tak jak i Dzeruś:roll:.Ja swojego Pryszcza/Niuńka wzięłam po 8 latach schronu,też pewnie dlatego tak długo siedział bo był nijaki,średni,czarny,po prostu zwyczajny.A dla mnie jest najpięknięszy i jaki mądry,kochany...taki jak Dżeruś i dziewczyny:loveu:

Posted

Ja niestety mam psa o bardzo wrednym charakterze. Mój Poker nie toleruje żadnych psów ani nawet suczek. Przez rok była u mnie sunia ze schroniska. Cały ten rok przesiedziała w "areszcie fotelowym". Nie miała prawa zejść z tego fotela bo była awantura. Psina była tak zestresowane, że nawet jak zamykałam chuligana w innym pomieszczeniu to bała się zejść z fotela. On też spędzał całe dnie na pilnowaniu jej i to było nie do wytrzymania dla obojga, bo to już starsze pieski. Ona miała depresję a on nieustanny stres. Ostatecznie sunię zabrała do siebie moja siostra i okazało się, że to bardzo radosna i w końcu szczęśliwa sunieczka. Nie miałoby więc sensu unieszczęśliwianie kolejnego psa..
Dzisiaj wpłacę na Dżerusia.

Posted

tak jakoś przypadkiem tu zajrzałam i Wam powiem, że Dżery to bardzo przystojny chłopak jest! szkoda, że w tej chwili nic nie mogę pomóc, tylko tak pogadać bez sensu, ale przynajmniej podskoczy na pierwszą stronę ;)

Posted

Dzery ma allegro wyroznione calyu czas mu odnawiam, ale zainteresowanie mizerne:(
dwa razy mial obserwatora a oglaszany jest chyba od stycznia ,z tym ze od maja jest na dt,
nikt go nie cche, ale przydalyby sie inne ogloszenia, to cudowne psisko tylko malo atrakcyjne:(
i prosze Luke o rozliczenie na pierwsza bo nie wiadomo na czym stoimy, jak z pieniedzmi:(
moze ktos ma chwile zeby porobic Dzerusiowi ogloszenia prosze........

Posted

Psiak ma ogloszenia na-
alegratka.pl
eoferty.pl
mojpupil
kupiepsa
e-zwierzak.pl
przygarnijzwierzaka
nasipupile
neeon.pl
kokosy.pl
CafeAnimal.pl
powodzenia malenki:multi:

Posted

rita60 napisał(a):
Psiak ma ogloszenia na-
alegratka.pl
eoferty.pl
mojpupil
kupiepsa
e-zwierzak.pl
przygarnijzwierzaka
nasipupile
neeon.pl
kokosy.pl
CafeAnimal.pl
powodzenia malenki:multi:

Kochana jestes:loveu: Dziekujemy :)

Posted

dzieki wielkie za ogloszenia, Madcat z tym bazarkiem kawal dobrej roboty, Luka jest za to odpowiedzialna, i nie wiem co jest grane chyba nie ma czasu, bo trzeba by tez pierwsza strone zaktualizowac, rozliczenie, a jej nie ma , Renia jest nieosiagalna przez 2 tyg (sprawy zdrowotne) a ja sama nic nie moge, musimy poczekac na Luke i rozliczenie

Posted

[quote name='rita60']dorcass porobie małemu troche ogloszen,ale potrzebuje dane do kontaktu/tel,miejscowosc,wojewodztwo/wiek i gdzie sa jakies ladne foty ?
Rituś,Dżeruś jest u mnie;),a kontakt jest do Luki i nowe foty też są u Luki...jeszcze:p
[quote name='Talia']Co tu taka cisza? Dżery jak się miewasz?
Nie było mnie ponad 2 tyg w domu,dlatego była cisza.Jak wróciłam,to psy cieszyły się najbardziej,potem mąż(chociaż twierdził,że to On naj,naj tęsknił:cool3:),a dzieci ucieszyły się chyba średnio:roll:,bo z ojcem miały więcej luzu:mad:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Cieszę się bardzo :-) A teraz gadaj szybko czy kasa doszła bo bazarek od 2 tygodni wisi nierozliczony:diabloti:

Już gadam szybko:evil_lol:...kasa za hotelik doszła,a czy za bazarek,to nie wiem,bo wsio Lukuś zbiera i potem mi wysyła 3 stówasie.Ot i powiedziałam,co wiedziałam.O resztę molestuj Lukę:diabloti: