luka1 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Renata5'] Lukuś czekam na fotki;)[/QUOTE] zgram je i razem z brytwanną i żarełkim podjadą do ciebie Quote
Lionees Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='luka1']zgram je i razem z brytwanną i żarełkim podjadą do ciebie[/QUOTE] ok:evil_lol: Quote
dorcass Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 załamka ogloszenia ma, nawet mial obserwatora przez jakis czas na allegro i nic wiecej:( nie wiem jak go wypchnac do ludzi:( nikt nie cche Dzerusia tak samo jak i Perły czy Tosi:(:(:( i nie wiem co by bylo gdyby nie sponsoring Pokerowowej, nie mialby szans, a moze Pokerowa by chciala adoptowac Dzerusia;) z pewnoscia mialby u niej naj, naj:) Pies ideal i bez domu bo nie powala uroda, bo jest czarny, nikt nie patrzy ze ma super charakter... ehhhh.... Quote
Lionees Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dorcass Kochana Dziewczyny mają po 80 ogłoszeń i też dupa:shake:,a dlaczego? Bo pewnie są czarne,tak jak i Dzeruś:roll:.Ja swojego Pryszcza/Niuńka wzięłam po 8 latach schronu,też pewnie dlatego tak długo siedział bo był nijaki,średni,czarny,po prostu zwyczajny.A dla mnie jest najpięknięszy i jaki mądry,kochany...taki jak Dżeruś i dziewczyny:loveu: Quote
pokerowa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ja niestety mam psa o bardzo wrednym charakterze. Mój Poker nie toleruje żadnych psów ani nawet suczek. Przez rok była u mnie sunia ze schroniska. Cały ten rok przesiedziała w "areszcie fotelowym". Nie miała prawa zejść z tego fotela bo była awantura. Psina była tak zestresowane, że nawet jak zamykałam chuligana w innym pomieszczeniu to bała się zejść z fotela. On też spędzał całe dnie na pilnowaniu jej i to było nie do wytrzymania dla obojga, bo to już starsze pieski. Ona miała depresję a on nieustanny stres. Ostatecznie sunię zabrała do siebie moja siostra i okazało się, że to bardzo radosna i w końcu szczęśliwa sunieczka. Nie miałoby więc sensu unieszczęśliwianie kolejnego psa.. Dzisiaj wpłacę na Dżerusia. Quote
Lionees Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Od jutra przez co najmniej dwa tygodnie nie ma mnie w domu i na dogo.W razie co,proszę o smska lub telefon 793-505-810. Pozdrowionka;-) Quote
agata51 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 A Renatka znowu wczasuje! Pozazdrościć! Quote
gosia.marta Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 tak jakoś przypadkiem tu zajrzałam i Wam powiem, że Dżery to bardzo przystojny chłopak jest! szkoda, że w tej chwili nic nie mogę pomóc, tylko tak pogadać bez sensu, ale przynajmniej podskoczy na pierwszą stronę ;) Quote
madcat1981 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Przesłałam przed chwileczką 55,25 zł z bazarku dla Dżerego (fanty od Dorcass). Byłabym wdzięczna za potwierdzenie na tym wątku wpływu - wiecie, rozliczenia...:roll: Quote
nika28 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dżeruś hop na pierwszą... Już dawno powinieneś mieć nowy domek... :-( Quote
dorcass Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dzery ma allegro wyroznione calyu czas mu odnawiam, ale zainteresowanie mizerne:( dwa razy mial obserwatora a oglaszany jest chyba od stycznia ,z tym ze od maja jest na dt, nikt go nie cche, ale przydalyby sie inne ogloszenia, to cudowne psisko tylko malo atrakcyjne:( i prosze Luke o rozliczenie na pierwsza bo nie wiadomo na czym stoimy, jak z pieniedzmi:( moze ktos ma chwile zeby porobic Dzerusiowi ogloszenia prosze........ Quote
rita60 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 dorcass porobie małemu troche ogloszen,ale potrzebuje dane do kontaktu/tel,miejscowosc,wojewodztwo/wiek i gdzie sa jakies ladne foty ? Quote
dorcass Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 dzieki wielkie prosze allegro malego Ideal *Dżery* Dlaczego NIKT Go Nie Chce:( (805020941) - Aukcje internetowe Allegro wszystko tu jest, caly czas odnawiam .... Quote
rita60 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Psiak ma ogloszenia na- alegratka.pl eoferty.pl mojpupil kupiepsa e-zwierzak.pl przygarnijzwierzaka nasipupile neeon.pl kokosy.pl CafeAnimal.pl powodzenia malenki:multi: Quote
Talia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 rita60 napisał(a):Psiak ma ogloszenia na- alegratka.pl eoferty.pl mojpupil kupiepsa e-zwierzak.pl przygarnijzwierzaka nasipupile neeon.pl kokosy.pl CafeAnimal.pl powodzenia malenki:multi: Kochana jestes:loveu: Dziekujemy :) Quote
madcat1981 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Do kogo pukać w sprawie wysłanych pieniędzy z bazarku? Chciałabym zamknąć sprawę. Quote
dorcass Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dzieki wielkie za ogloszenia, Madcat z tym bazarkiem kawal dobrej roboty, Luka jest za to odpowiedzialna, i nie wiem co jest grane chyba nie ma czasu, bo trzeba by tez pierwsza strone zaktualizowac, rozliczenie, a jej nie ma , Renia jest nieosiagalna przez 2 tyg (sprawy zdrowotne) a ja sama nic nie moge, musimy poczekac na Luke i rozliczenie Quote
Talia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Co tu taka cisza? Dżery jak się miewasz? Quote
Lionees Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='rita60']dorcass porobie małemu troche ogloszen,ale potrzebuje dane do kontaktu/tel,miejscowosc,wojewodztwo/wiek i gdzie sa jakies ladne foty ? Rituś,Dżeruś jest u mnie;),a kontakt jest do Luki i nowe foty też są u Luki...jeszcze:p [quote name='Talia']Co tu taka cisza? Dżery jak się miewasz? Nie było mnie ponad 2 tyg w domu,dlatego była cisza.Jak wróciłam,to psy cieszyły się najbardziej,potem mąż(chociaż twierdził,że to On naj,naj tęsknił:cool3:),a dzieci ucieszyły się chyba średnio:roll:,bo z ojcem miały więcej luzu:mad: Quote
rita60 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Miło cie widziec Renatko:multi:a z ogłoszeniami sobie poradziłam:razz:/domysliłam sie,ze jest u ciebie/. Quote
madcat1981 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Cieszę się bardzo :-) A teraz gadaj szybko czy kasa doszła bo bazarek od 2 tygodni wisi nierozliczony:diabloti: Quote
Lionees Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 madcat1981 napisał(a):Cieszę się bardzo :-) A teraz gadaj szybko czy kasa doszła bo bazarek od 2 tygodni wisi nierozliczony:diabloti: Już gadam szybko:evil_lol:...kasa za hotelik doszła,a czy za bazarek,to nie wiem,bo wsio Lukuś zbiera i potem mi wysyła 3 stówasie.Ot i powiedziałam,co wiedziałam.O resztę molestuj Lukę:diabloti: Quote
madcat1981 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Luuuukaaaaaaa gdzie jesteś? ;) :loveu: Quote
Recommended Posts