Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

Posted

Mam zasięg w domu:),tylko mam 2 numery i jeden telefon,który odbiera karty play(wszystkie inne aparaty tel.mają simlocka).Teraz jestem pod tym numerem 793-505-809,albo 506-673-040 :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reniu ja wiem ze ty jestes wspaniala kobieta, i kochasz wszytskie psiaki, ale nikt nie oczekuje od ciebie zebys trzymala go za polowe kwoty, ja nie jestem w stanie oplacac calosci hoteliku plus allegro, mam tez utrudniony dostep do netu tzn tam gdzie etarz mieszkam nie ma stalego lacza a play nie dziala,w pracy tez ciezko z dostepem wiec nie bardzo mam jak wysylac privy do sponsorow, do tej pory byla Pokerowa bylo latwiej ale nikt nam nie da 200zl a mnie na takie wydatki nie stac:(

jak Dzery nie znajdzie szybko domu i nie bedzie nowych sponsorow to kicha straszna:(

Posted

Dorcass Kochana trudno,co by sie nie działo,ja Dzerusia do schroniska nie oddam.Chyba by jemu i mnie serce pękło:-(
A chętna Pani sie nie odezwała.Ja dzwoniłam kilkanaście razy i wysłałam smsa,ale cisza,telefon ma wyłączony:roll:.Chyba nici z adopcji:shake:.Jeszcze mam resztkę nadziei,że Pani sie odezwie jak nie dziś,to może jutro...a jak nie,to szukamy nadal domu chłopaczkowi naszemu

Posted

madcat1981 napisał(a):
Dotarła wpłata 51,75 od Dorcass - ogromne dzięki :calus: Dżery jest na "zero":oops: No kochany, doskonała okazja by iść do domu;)

Niedobrze:shake:,Dzeruś powinien być zaraz zaszczepiony p/wirusówkom i wściekliźnie,a to koszt około 50zł

Posted

Renatko kochana. Ja bardzo Was wszystkich przepraszam, ale miałam wypadek i paskudnie złamaną nogę. Dochodzę do siebie po operacji a w maju mam następną więc wpłacam 400 zł za 2 miesiące.

Posted

pokerowa napisał(a):
Renatko kochana. Ja bardzo Was wszystkich przepraszam, ale miałam wypadek i paskudnie złamaną nogę. Dochodzę do siebie po operacji a w maju mam następną więc wpłacam 400 zł za 2 miesiące.

Nie przepraszaj Kochana:loveu:,tylko sie kuruj.
Bardzo Ci współczuję:-(Dziekujemy,że nadal jesteś z nami i Dzerusiem i zdrówka zyczymy:calus:
I co by sie nie działo,to Dzeronimo nigdy nie trafi z powrotem do schronu,nigdy

Posted

Tak, tak, pieniążki już są - 400 zł od Pokerowej, serdecznie dziękuję. Rozliczenie wkleję nieco póżniej. Myślę, że teraz można Dżerego szczepić i nie zabraknie kasy :bigok:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Tak, tak, pieniążki już są - 400 zł od Pokerowej, serdecznie dziękuję. Rozliczenie wkleję nieco póżniej. Myślę, że teraz można Dżerego szczepić i nie zabraknie kasy :bigok:

To super:) W takim razie poproszę o wysłanie pieniążków z przelewem majowym.Dowiem się u wetki ile konkretnie będą kosztować szczepienia

Posted

Mam smutną wiadomość...
Dżeruś uczulił sie na pyłki:-(.Nie wiadomo jakie pyłki go uczulają,bo trzeba by zrobić kosztowne testy.Wetka powiedziała,że już co roku wczesną wiosną trzeba będzie mu podawać leki odczulające.Dzeruś dosłownie przez jedną noc powygryzał się z obydwu stron.Rano teściowa wstała,a Dzerus miał aż ranki na bokach,pojechaliśmy do wetki i ona obgoliła mu te miejsca,żeby się lepiej goiło,dostał na wszelki wypadek antybiotyki,leki p/świądowe,p/alergiczne.Spadło to uczulenie na niego jak grom z jasnego nieba:-(.Jeszcze jak miała ta kobitka przyjechac do niego,to nic nie zapowiadało,że coś się będzie działo z Dzerusiem.Praktycznie z dnia na dzień dostał kaszlu,lekkiej wydzielinki z noska i potwornego świądu.Mam wczorajsze fotki.Te wygolone miejsca wyglądają okropnie,bo wetka ze sporym zapasem wygoliła mu boki

Jeden bok

Drugi bok

Tu się drapie

Leki już zaczęły działać,bo Dzeruś prawie nie kaszle,nie drapie sie,z noska przestało lecieć,ale niestety koszty leczenia będą spore,bo około 150zł.Będę miała na koniec leczenia rachunek.Czekają nas jeszcze ze 2 wizyty kontrolne,bo codziennie zastrzyki podaję sama.
Może ktoś wspomoże Dzerusia jednorazowymi wpłatami?bo z kasą cienko:-(

Posted

madcat1981 napisał(a):
Oj, to pierwsze zdjęcie to aż serce boli :sad:

No niestety Dzeruś się troszkę kręcił przy goleniu i wetka go niechcący zacięła.Ale naprawdę ciut ciut, dzeruś znowu w domu sie drapnął i zdrapał robiący się już strupek i poleciała krewka i dlatego efekt taki okropny,ale już nie ma śladu.Teraz czekamy aż sierść odrośnie.W poniedziałek kontrola u wetki

Posted

Ziutka napisał(a):
A jak Dżeruś się czuje ? Nadal się drapie i chce gryźć w tych miejsach ? Czy leki zaczęły działać i lepiej już ?

Juz się nie drapie,ranki były płytkie,więc juz praktycznie są zagojone.Codziennie podaję mu zastrzyki,także nie ma już świądu,ani wydzielinki z noska i kaszelek juz prawie zniknął.Czekamy teraz tylko na porośnięcie tych gołych placków i znowu Dzeruś będzie jak nowy:)

Posted

Renata5 napisał(a):
Juz się nie drapie,ranki były płytkie,więc juz praktycznie są zagojone.Codziennie podaję mu zastrzyki,także nie ma już świądu,ani wydzielinki z noska i kaszelek juz prawie zniknął.Czekamy teraz tylko na porośnięcie tych gołych placków i znowu Dzeruś będzie jak nowy:)

No to najważniejsze :)
Ucałuj chłoptasia w piękny nochalek :):):)

Posted

dorcass napisał(a):
o nie... co za pech . biedak ciagle pod gore:(

Ale już wszystko jest dobrze.Dzeruś nie musiał brać dłużej leków,bo wszystko pięknie się goi i nie ma już objawów alergii.W razie gdyby coś się zaczęło niepokojącego dziać,to znowu podamy leki.W tej chwili nie ma już takiej potrzeby i mam nadzieję,że już wszystko co złe,będzie omijało naszego chłopaczka:).Czyli leczenie wyszło 80zł.

Posted

Pytałam wetki o koszt szczepień.Wirusówki i wścieklizna kosztować będą 65zł.Jest jedna szczepionka na wszystko,jest wprawdzie troszkę tańsza,ale nie jest ona zbyt dobra,dlatego będziemy szczepić osobno na jedno,a potem na drugie.Na wszystko będą rachunki.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Przelalam 145 zł - 80 za leczenie i 65 na szczepienie. Rozliczenie troszkę później wstawię.

A ja potwierdzam,pieniążki otrzymałam-dziękuję:)