Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']Renata5 wie najlepiej ile lat wpisali Dzeremu w papiery.
Dżeruś wg weterynarza ma 4-5 lat,a i p.kierownik też tyle mu dawała.
Zobaczcie jaki to radosny i kochany psiak:loveu:

Pies "ufo":diabloti:

Pies przytulanka:loveu:...kochany jest:loveu:

Posted

on musi miec wiecej, ma taki siwy pyszczek... Reniu nie masz tam kogos z porzadnym aparatem? bo takie zdjecia na aukcje średnio się nadaja:)

Dżery a ty do domu marsz, kumple sie juz wyprowadzaja , aty co tak miejsce zajmujesz i kolejke blokujesz!!!!

Posted

mysle,ze skoro i weci i kierowniczka tak mowi to tyle lat ma dlatego w aukcji wpisalabym mu ze ma 4 a dodala wazne info ze wlasnie siwy pycholek to taka uroda:)i trzeba koniecznie kogos z aparatem do reni wyslac zeby mu piekne fotki napstrykac..kurcze szkoda,ze pani co chce pikiego nie moglaby i dzerusia wziac...by juz byli kumplami na zawsze..

Posted

agata51 napisał(a):
Przepraszam, doszła moja wpłata?

Doszły, dosz pieniażki 10.08. - 20,- Straszne dzieki. Juz wstawiłam na pierwszą stronę. Zalatana jestem strasznie i zaraz zrobie przelew dla Renatki.

Posted

Dzięki;)
Myślę,że Dżeruś może mieć te 4-5 latek mimo siwej mordki.Mój Rambo ma też 5 lat(mam go od szczeniaka) i też ma siwą mordkę.Ząbki mają w podobnym stanie,takie trochę z żółtawym nalotem,ale bez kamienia.Tosi ząbki wyglądają podobnie i tez ma 5 latek.Także myślę,że taki właśnie jest wiek Dżerusia.

Posted

siwa mordka wcale nie swiadczy o sedziwym wieku :) 6-letnia suczka moich rodzicow tez ma siwa mordke i to chyba ze zmartwienia - zaczela siwiec w momencie, gdy wzielam slub i wyprowadzilam sie do meza - czyli jakies 2 lata temu !!!!!!

A Dżery widać ze ruchliwy z niego psiak :lol: