Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cisza na tym watku, kto moglby poprowadzic bazarek?
przejrzalam moje rzeczy mam 11 ksiazek jonathana carrolla, dwie Cobena, ksiazki i filmy dla dzieci z seri disneya, i filmy gazetowe na dvd... moglabym zrobic zdjecia i wyslac mailem osobie robiacej bazarek... tylko potrzebny jest ktos do poprowadzenia bazarku, bo ja sie na tym nie znam i nie mam czasu:(
czy ktos nam pomoze??? oczywiscie potem to popakuje i powysylam gdzie trzeba:)

Posted

ktos sie deklarowal z bazarkami... dziewczyny zglaszac sie czy ja ejstem sama na tym watku? Dzeryw hotelu i wszyscy wyparowali, ja go sama nie utrzymam, mam rzeczy na bazarek, ale nie potrafie go poprowadzic... zreszta sporo czasu zajmuja mi ogloszenia, prosze HELP ME!!!!!!!

Posted

dorcass napisał(a):
ktos sie deklarowal z bazarkami... dziewczyny zglaszac sie czy ja ejstem sama na tym watku? Dzeryw hotelu i wszyscy wyparowali, ja go sama nie utrzymam, mam rzeczy na bazarek, ale nie potrafie go poprowadzic... zreszta sporo czasu zajmuja mi ogloszenia, prosze HELP ME!!!!!!!

To moze daj te rzeczy do mnie. Będe mogła wystawić dopiero po 20 lipca, jeśli to nie przeszkoda:oops: Na pw mój adres i jeszcze parę pytań organizacyjnych.

edit. Przeczytałam dopiero, że nie ma kasy na sierpień. Moje plany nie sa aż tak pilne, zebym nie mogła zrobić bazarku wcześniej, jak tylko dojdą rzeczy.

Posted

super dzieki wielkie, na priv odpisalam, przez weekend raczej mnie nie bedzie na dogo chyba ze z doskoku... jedyna dobra wiadomosc na dzis to to ze Dzery ma obserwatora, pierwszy raz od kiedy go wystawiam....

Posted

dorcass napisał(a):
super dzieki wielkie, na priv odpisalam, przez weekend raczej mnie nie bedzie na dogo chyba ze z doskoku... jedyna dobra wiadomosc na dzis to to ze Dzery ma obserwatora, pierwszy raz od kiedy go wystawiam....

Dorcass Kochana,to chyba jego pierwszy obserwator w życiu,Lukuś też go wystawiała x-razy i nawet wejść miał najmniej ze wszystkich psów na allegro:roll::shake:.
Zanim wyjadę,popykam mu nowe fotki;)

Posted

dorcass napisał(a):
dobra wiadomosc na dzis to to ze Dzery ma obserwatora, pierwszy raz od kiedy go wystawiam....

uczcijmy to :knajpa: niech będzie to dobry poczatek!

Posted

dziekuje, dziekuje...
dziewczyny jestescie wspaniałe, mam juz paczke dla madcat z rzeczami na bazarek, tylko musze zalatwic papier pakowy i ja obkrecic...

zastanawiam sie moze bym go umiescila w jakiejs gazecie warszawskiej? jaka jest najbardziej poczytna gdzie mozna umieszczac ogloszenia? moze wyborcza albo rzeczpospolita? inne ogloszenia ma, i fakt pierwszy raz mial obserwatora:) mam nadzieje ze we wrzesniu cos ruszy:)

BARDZO DZIEKUJE ZA WPŁATY I WSPANIAŁE SERCA

Posted

:shiny: - oczywiści POKEROWA - juz w latach szkolnych było mi bliżej do psiej budy niż do szkoły :evil_lol: i teraz sie to ujawnia ( zwłaszcza w ortografii - ale nie wazne jak , ważne co sie pisze :eviltong:)
Tej pierwszej wpłaty nie wstawiłam bo wstawiam tylko to co z konta wyczytam. Oczywiście bierzemy ją pod uwagę w rozliczeniach.