luka1 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 60,- bo 6.07.2009 wpłynęło 50,- od Doroty. Quote
dorcass Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 cisza na tym watku, kto moglby poprowadzic bazarek? przejrzalam moje rzeczy mam 11 ksiazek jonathana carrolla, dwie Cobena, ksiazki i filmy dla dzieci z seri disneya, i filmy gazetowe na dvd... moglabym zrobic zdjecia i wyslac mailem osobie robiacej bazarek... tylko potrzebny jest ktos do poprowadzenia bazarku, bo ja sie na tym nie znam i nie mam czasu:( czy ktos nam pomoze??? oczywiscie potem to popakuje i powysylam gdzie trzeba:) Quote
luka1 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 agata51 - twoja wpłata właśnie wtargnęła na konto Dzerego- dziekuje Quote
dorcass Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ja tez dziekuje ale duzo jeszcze brakuje na sierpien, kto nas moze wspomoc??? bardzo prosze.... Quote
dorcass Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ktos sie deklarowal z bazarkami... dziewczyny zglaszac sie czy ja ejstem sama na tym watku? Dzeryw hotelu i wszyscy wyparowali, ja go sama nie utrzymam, mam rzeczy na bazarek, ale nie potrafie go poprowadzic... zreszta sporo czasu zajmuja mi ogloszenia, prosze HELP ME!!!!!!! Quote
madcat1981 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 dorcass napisał(a):ktos sie deklarowal z bazarkami... dziewczyny zglaszac sie czy ja ejstem sama na tym watku? Dzeryw hotelu i wszyscy wyparowali, ja go sama nie utrzymam, mam rzeczy na bazarek, ale nie potrafie go poprowadzic... zreszta sporo czasu zajmuja mi ogloszenia, prosze HELP ME!!!!!!! To moze daj te rzeczy do mnie. Będe mogła wystawić dopiero po 20 lipca, jeśli to nie przeszkoda:oops: Na pw mój adres i jeszcze parę pytań organizacyjnych. edit. Przeczytałam dopiero, że nie ma kasy na sierpień. Moje plany nie sa aż tak pilne, zebym nie mogła zrobić bazarku wcześniej, jak tylko dojdą rzeczy. Quote
dorcass Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 super dzieki wielkie, na priv odpisalam, przez weekend raczej mnie nie bedzie na dogo chyba ze z doskoku... jedyna dobra wiadomosc na dzis to to ze Dzery ma obserwatora, pierwszy raz od kiedy go wystawiam.... Quote
Lionees Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 dorcass napisał(a):super dzieki wielkie, na priv odpisalam, przez weekend raczej mnie nie bedzie na dogo chyba ze z doskoku... jedyna dobra wiadomosc na dzis to to ze Dzery ma obserwatora, pierwszy raz od kiedy go wystawiam.... Dorcass Kochana,to chyba jego pierwszy obserwator w życiu,Lukuś też go wystawiała x-razy i nawet wejść miał najmniej ze wszystkich psów na allegro:roll::shake:. Zanim wyjadę,popykam mu nowe fotki;) Quote
agata51 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 dorcass, przepraszam, robię, co mogę. Nie mogę więcej. Quote
luka1 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 jha Dzerego cały czas wystawiam na allegro. Quote
Ajula Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 dorcass napisał(a): dobra wiadomosc na dzis to to ze Dzery ma obserwatora, pierwszy raz od kiedy go wystawiam.... uczcijmy to :knajpa: niech będzie to dobry poczatek! Quote
dorcass Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 agata ja ci bardzo dziekuje, ty juz tylu psiakom pomagasz... widze cie prawie na kazdym watku i kazdego obdarowujesz, jestes niesamowita.... Quote
agata51 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ajula napisał(a):uczcijmy to :knajpa: niech będzie to dobry poczatek! Tylko skromnie, żeby nie zapeszyć! :evil_lol: Quote
madcat1981 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Dżery, Dżery, może ktoś się w Tobie zakocha czarnuszku... Quote
Lionees Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 madcat1981 napisał(a):Dżery, Dżery, może ktoś się w Tobie zakocha czarnuszku... Oby...to taki dobry psiak:loveu: Z Piłkarzykiem;) Quote
luka1 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 dziś wpłynęła wpłata od Poker - 100,- Straszne dzieki :multi: Quote
dorcass Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 dziekuje, dziekuje... dziewczyny jestescie wspaniałe, mam juz paczke dla madcat z rzeczami na bazarek, tylko musze zalatwic papier pakowy i ja obkrecic... zastanawiam sie moze bym go umiescila w jakiejs gazecie warszawskiej? jaka jest najbardziej poczytna gdzie mozna umieszczac ogloszenia? moze wyborcza albo rzeczpospolita? inne ogloszenia ma, i fakt pierwszy raz mial obserwatora:) mam nadzieje ze we wrzesniu cos ruszy:) BARDZO DZIEKUJE ZA WPŁATY I WSPANIAŁE SERCA Quote
madcat1981 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ja mam dużo papieru pakowego, ale co, pocztą Ci przesłać?;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dorcass Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 dobre dobre:):):) musze cos skobinowac albo worek plastikowy wiekszy, bo to pudlo po chipsach i ma troszke dziurek;) Quote
pokerowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Witam. Nie poker a pokerowa . W pierwszym poście nie uwzględniono mojej wpłaty bezpośrednio na konto Renatki - 400 zł. Tak więc Dżery ma wg mnie 580 zł. Quote
luka1 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 :shiny: - oczywiści POKEROWA - juz w latach szkolnych było mi bliżej do psiej budy niż do szkoły :evil_lol: i teraz sie to ujawnia ( zwłaszcza w ortografii - ale nie wazne jak , ważne co sie pisze :eviltong:) Tej pierwszej wpłaty nie wstawiłam bo wstawiam tylko to co z konta wyczytam. Oczywiście bierzemy ją pod uwagę w rozliczeniach. Quote
Recommended Posts