wlodi Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 elmira napisał(a):Faktycznie, bardzo ładnie wyglada na fotce. Niech to Allegro przyniesie mu dom. Kiedy porównywałem tę fotkę z taką wykonaną przed kilkoma tygodniami to nie byłem pewien, czy na pewno jest to ten sam pies. Zamieściłbym tamtą dla porównania gdyby nie obawa, że będzie to "antyreklama" psinki... Quote
red Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Może pokażmy Go w jakiejś gazecie, może w super expresie, pamiętam, że sunia bez oczu tak szybko znalazła dom. Wlodi, masz jakieś namiary do kogoś z tej gazety? On już b. długo czeka, możemy nie zdążyć z tym domkiem, trzeba nabrać tempa. Quote
Pusiakowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Maniusia podniose na dobranoc :loveu: Quote
elmira Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 sleepingbyday napisał(a):w wawie w soboty o 9 rano pod telewizja nagrywają takie psy. ale tzreba z nim tam pojechać.... Może to jest też sposób? Manius jest w Radomiu? Trzeba było by zorganizowac podwózkę dla Mańka, w sumie Warszawa od Radomia jest niedaleko. Myslicie, że taka akcja ma szanse na powodzenie? Chyba wszystkiego trzeba sie łapać, żeby Maniusia wyadoptować. Quote
Pusiakowa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 tylko trzeba znaleźć jakiś pojazd :D :D . hops staruszku .. Quote
red Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Z dowiezieniem nie byłoby problemu, jeśli tylko byłaby szansa na pokazanie go w tv, bo do gazety wystarczy pewnie zdjęcie i opis, no i oczywiście chęci ze strony redakcji. Quote
elmira Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 red napisał(a):Z dowiezieniem nie byłoby problemu, jeśli tylko byłaby szansa na pokazanie go w tv, bo do gazety wystarczy pewnie zdjęcie i opis, no i oczywiście chęci ze strony redakcji. Oki, to ja sle PM do cioci sbd, wypytam o zdjecia przed TVP. W sumie, co nam szkodzi? A nuz cos się Maniusiowi znajdzie? Dobra, nie ma co gadac, wrócę(mam nadzieje) z informacjami. Maniutku ślę Ci pozytywne mysli! Quote
gallegro Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Gosiapk napisał(a):Maniuś to babcia czy dziadzio? Jakby to ująć... hmm... były różne opinie na ten temat :roll:. W tym wieku, pod wieloma względami i tak nie ma to istotnego znaczenia ;). No może jedno... Gdyby był babcią, zasiliłby moją sforę... A tak, "gnije" w schronie :shake:, a z nami zamieszkała staruńka Leda. Quote
sleepingbyday Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 może i staruńka, ale z relacji wynika, że baardzo młoda duchem :evil_lol:. a maniuś... maniuś to mój problem... za ciężki dla mnie. inaczej już by u mnie był... będe sie dowiadywac dokładnie co z tymi nagraniami, bo to wiadomość z drugiej ręki. ale się dowiem.... Quote
elmira Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Pusiakowa napisał(a):to jak z tym bedzie? Na razie poczekajmy na wiecej informacji o ewentualnym nagraniu. A trzeba mieć konkrety, bo jechać 100 km w jedna stronę i stresować psa na marne, to nie ma sensu. Quote
sleepingbyday Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 pani Ewa, która prowadzi przytulisko w łomiankach (wiesz, elmira, wojtuś :loveu:) powiedziałą mi, że nagrywają psy do adopcji w każdą sobotę o 9.00, na ul Jasnej 14/16 (wawa). materiał ponoć leci w niedzielę. to jest TVP3 Regionalna, namiary: (022) 547 30 07, fax (022) 547 30 14 e-mail: [email protected] EDIT: sprawdzałam program: mój pies i inne zwierzaki (w opisie stoi, że nie zapominają o potrzebujących i współpracują z TOZ) nadawany jestw soboty o 17.00 Quote
elmira Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 sleepingbyday napisał(a):pani Ewa, która prowadzi przytulisko w łomiankach (wiesz, elmira, wojtuś :loveu:) powiedziałą mi, że nagrywają psy do adopcji w każdą sobotę o 9.00, na ul Jasnej 14/16 (wawa). materiał ponoć leci w niedzielę. to jest TVP3 Regionalna, namiary: (022) 547 30 07, fax (022) 547 30 14 e-mail: [email protected] EDIT: sprawdzałam program: mój pies i inne zwierzaki (w opisie stoi, że nie zapominają o potrzebujących i współpracują z TOZ) nadawany jestw soboty o 17.00 dzięki sbd. To teraz trzeba poczekać na osoby mające pod swoją opieka Maniusia, żeby wyraziły, co myslą zrobienia z Maniusia gwiazdy Telewizji Regionalnej. Quote
Gosiapk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 gallegro napisał(a):Jakby to ująć... hmm... były różne opinie na ten temat :roll:. W tym wieku, pod wieloma względami i tak nie ma to istotnego znaczenia ;). No może jedno... Gdyby był babcią, zasiliłby moją sforę... A tak, "gnije" w schronie :shake:, a z nami zamieszkała staruńka Leda. A gdzie można poczytać o ledzie? Quote
elmira Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Gosiapk napisał(a):A gdzie można poczytać o ledzie? Watek terrorystki:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f85/miriam-ma-dom-121888/ Quote
Gosiapk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Zaraz terrorystka, brak totalny zrozumienia! :evil_lol: Quote
elmira Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Kochani wieźmy Mariana( ło Matko :evil_lol: Marian) do Stolicy! Poza wszystkim do 10 macie czas na buzines plan na wykorzystanie "Skarbonki". Niczego Wam nie potrzeba???? Quote
Tigraa Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='elmira']Kochani wieźmy Mariana( ło Matko :evil_lol: Marian)[/quote] Się nie nabijać Ciotki :mad:, bo ja jestem chrzestną matką Maniusia. Quote
Pusiakowa Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Ania-tygrysiczka']Się nie nabijać Ciotki :mad:, bo ja jestem chrzestną matką Maniusia.[/quote] a ja jestem córka Mariana :p . tzn. Tatus Marian sie nazywa ;) Quote
epe Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Pusiakowa! Turlam się ze śmiechu!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze,że wyjaśniłaś to i owo o Marianie! Tatę pozdrów- ma super córę!:loveu: Quote
epe Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Matko-cała rodzina Mariana zleciała się na dogo!:evil_lol: Za chwilę Gallegro napisze,że jest bratem Mariana!:evil_lol: Quote
Recommended Posts