Jump to content
Dogomania

Siwiutki,załamany staruszek Maniuś- teraz Muniek, dostał Dom pod choinkę...

Recommended Posts

Posted

elmira napisał(a):
Faktycznie, bardzo ładnie wyglada na fotce. Niech to Allegro przyniesie mu dom.

Kiedy porównywałem tę fotkę z taką wykonaną przed kilkoma tygodniami to nie byłem pewien, czy na pewno jest to ten sam pies. Zamieściłbym tamtą dla porównania gdyby nie obawa, że będzie to "antyreklama" psinki...

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może pokażmy Go w jakiejś gazecie, może w super expresie, pamiętam, że sunia bez oczu tak szybko znalazła dom. Wlodi, masz jakieś namiary do kogoś z tej gazety? On już b. długo czeka, możemy nie zdążyć z tym domkiem, trzeba nabrać tempa.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
w wawie w soboty o 9 rano pod telewizja nagrywają takie psy. ale tzreba z nim tam pojechać....

Może to jest też sposób?

Manius jest w Radomiu? Trzeba było by zorganizowac podwózkę dla Mańka, w sumie Warszawa od Radomia jest niedaleko. Myslicie, że taka akcja ma szanse na powodzenie?

Chyba wszystkiego trzeba sie łapać, żeby Maniusia wyadoptować.

Posted

Z dowiezieniem nie byłoby problemu, jeśli tylko byłaby szansa na pokazanie go w tv, bo do gazety wystarczy pewnie zdjęcie i opis, no i oczywiście chęci ze strony redakcji.

Posted

red napisał(a):
Z dowiezieniem nie byłoby problemu, jeśli tylko byłaby szansa na pokazanie go w tv, bo do gazety wystarczy pewnie zdjęcie i opis, no i oczywiście chęci ze strony redakcji.

Oki, to ja sle PM do cioci sbd, wypytam o zdjecia przed TVP. W sumie, co nam szkodzi? A nuz cos się Maniusiowi znajdzie? Dobra, nie ma co gadac, wrócę(mam nadzieje) z informacjami.

Maniutku ślę Ci pozytywne mysli!

Posted

Gosiapk napisał(a):
Maniuś to babcia czy dziadzio?

Jakby to ująć... hmm... były różne opinie na ten temat :roll:.
W tym wieku, pod wieloma względami i tak nie ma to istotnego znaczenia ;).
No może jedno... Gdyby był babcią, zasiliłby moją sforę...
A tak, "gnije" w schronie :shake:, a z nami zamieszkała staruńka Leda.

Posted

może i staruńka, ale z relacji wynika, że baardzo młoda duchem :evil_lol:.
a maniuś... maniuś to mój problem... za ciężki dla mnie. inaczej już by u mnie był... będe sie dowiadywac dokładnie co z tymi nagraniami, bo to wiadomość z drugiej ręki. ale się dowiem....

Posted

Pusiakowa napisał(a):
to jak z tym bedzie?

Na razie poczekajmy na wiecej informacji o ewentualnym nagraniu. A trzeba mieć konkrety, bo jechać 100 km w jedna stronę i stresować psa na marne, to nie ma sensu.

Posted

pani Ewa, która prowadzi przytulisko w łomiankach (wiesz, elmira, wojtuś :loveu:) powiedziałą mi, że nagrywają psy do adopcji w każdą sobotę o 9.00, na ul Jasnej 14/16 (wawa).
materiał ponoć leci w niedzielę.
to jest TVP3 Regionalna, namiary:
(022) 547 30 07, fax (022) 547 30 14 e-mail: [email protected]

EDIT: sprawdzałam program: mój pies i inne zwierzaki (w opisie stoi, że nie zapominają o potrzebujących i współpracują z TOZ) nadawany jestw soboty o 17.00

Posted

sleepingbyday napisał(a):
pani Ewa, która prowadzi przytulisko w łomiankach (wiesz, elmira, wojtuś :loveu:) powiedziałą mi, że nagrywają psy do adopcji w każdą sobotę o 9.00, na ul Jasnej 14/16 (wawa).
materiał ponoć leci w niedzielę.
to jest TVP3 Regionalna, namiary:
(022) 547 30 07, fax (022) 547 30 14 e-mail: [email protected]

EDIT: sprawdzałam program: mój pies i inne zwierzaki (w opisie stoi, że nie zapominają o potrzebujących i współpracują z TOZ) nadawany jestw soboty o 17.00

dzięki sbd. To teraz trzeba poczekać na osoby mające pod swoją opieka Maniusia, żeby wyraziły, co myslą zrobienia z Maniusia gwiazdy Telewizji Regionalnej.

Posted

gallegro napisał(a):
Jakby to ująć... hmm... były różne opinie na ten temat :roll:.
W tym wieku, pod wieloma względami i tak nie ma to istotnego znaczenia ;).
No może jedno... Gdyby był babcią, zasiliłby moją sforę...
A tak, "gnije" w schronie :shake:, a z nami zamieszkała staruńka Leda.

A gdzie można poczytać o ledzie?

Posted

Kochani wieźmy Mariana( ło Matko :evil_lol: Marian) do Stolicy! Poza wszystkim do 10 macie czas na buzines plan na wykorzystanie "Skarbonki".

Niczego Wam nie potrzeba????

Posted

[quote name='elmira']Kochani wieźmy Mariana( ło Matko :evil_lol: Marian)[/quote]

Się nie nabijać Ciotki :mad:, bo ja jestem chrzestną matką Maniusia.

Posted

Pusiakowa! Turlam się ze śmiechu!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobrze,że wyjaśniłaś to i owo o Marianie!
Tatę pozdrów- ma super córę!:loveu: