Jump to content
Dogomania

Siwiutki,załamany staruszek Maniuś- teraz Muniek, dostał Dom pod choinkę...

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madcat1981 napisał(a):
:-( pewnie mu ten świerzbowiec dokucza prawda?:-(

Podobno już wyleczony, chociaż z doświadczenia wiem, że to trudne... Oprócz zastrzyków (czy on dostawał sterydy?) powinny być kąpiele, witaminy. Do tego potrzebny DT :(

Posted

gagata napisał(a):
Niedizela, pół Polski siedzi w kościołach, a o bidulku nawet nie pomyślą....

Zostawiam to bez komentarza...Niby tacy kościelni,a połowa z nich to bestie w ludzkiej skórze:angryy:

Posted

Renata5 napisał(a):
Zostawiam to bez komentarza...Niby tacy kościelni,a połowa z nich to bestie w ludzkiej skórze:angryy:

Zwierzę wg. pewnych osób nie ma duszy, nie mysli...Więc czym się przejmować?

Maniutek, usmiech na pyszczek i prezentuj sie piesulku slicznie!

Posted

Cały czas myślimy jak wyrwać Maniusia ze schroniska. Ma Allegro, jest na naszej-klasie, w ogłoszeniowej... nie tracimy nadziei, że znajdzie domek na stare lata. On mi bardzo zapadł w serce, nie spocznę, póki nie znajdzie domu.

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Cały czas myślimy jak wyrwać Maniusia ze schroniska. Ma Allegro, jest na naszej-klasie, w ogłoszeniowej... nie tracimy nadziei, że znajdzie domek na stare lata. On mi bardzo zapadł w serce, nie spocznę, póki nie znajdzie domu.

Mi też zapadł w serce. Gdybym mogła, to bym go wzięła. Nie podołam niestety finansowo już, no i niestety czasowo.

Maniutek, Nietoperzyku, znajdź dom!