supergoga Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Tosiulec solo Naprawde piękne zdjęcie i sliczna modelka Fitneska Tosia i biegi przełajowe. A to przegoniła cioteczkę :evil_lol: A to nie koniec, tylu fotek Tosieńka jeszcze nie miała naraz Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Na tych zdjeciach widac jak tosia luci spacerki i jaka z niej piekna i dostojna suczka :) Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No Toska super wyszla na tych fotkach :D:D dosłownie jak nie ona ;];] no teraz Toska napewno bedzie przepadac za spacerami :cool3: Quote
agaga21 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 śliczna jest!!!:loveu::loveu::loveu:cudowna! przec, będziesz miał prawdziwą perełkę, skarb! Quote
Psiara121 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Przec masz szczęscie ze taki diamencik jest u nas w schronisku :D:D To naprawde wyjatkowa suczka :cool3: nie pozalujesz :p Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dokladnie psiara121 diamecik jakich malo :):) Teraz tylko trzeba odliczac dni do pojscia toski do nowego domku Quote
Psiara121 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No dokladnie ale w schronisku bedzie smutasno bez Toski :( ale i tak Tosienka ma szczescie ze niedlugo idzie do nowego domku gdyby tak reszta miala szczescie w poszukiwaniu domkow :):) mam nadzieje ze wszystkim sie poszczesci :p:p Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Z jednej strony zawsze jest smutno jesli jakis psiak odchodzi (poniewaz bardzo je kochamy:D) ale z drugiej to wielkie szczescie ze ich marzenia stana sie realne :):) Toska juz nie musi marzyc ona juz swoj domek niebawem bedzie miala:) Quote
PRZEC Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 no to i ja cos napisze :lol: dzieki za sprawdzenie tosiaka i fotki.jak ania wspomiala,bedziemy tosie przyzwyczajac do moich smierdzieli jak bedzie jeszcze w hoteliku. moje psy znaja sie od szczeniaka i jest miedzynimi bardzo silna wiez. ale suka jest ustepliwa i skoro z innymi astami sie dogaduje to i tu powinno byc oka.chyba ze tosiak zacznie sprawiec problemy to bedzie sie z nia pracowac i napewno sie uda :multi: wiec teraz wsio w rekach ani :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Jutro będe wiedziała kiedy Tosia bedzie mogła przyjechac:cool3: śliczna krówka:loveu: Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No mam nadzieje ze tosia nie bedzie sprawiala problemow jesli chodzi o psiaki :)... To naprwde wielkie szczescie ze toska idzie do domku :) Mam nadzieje przec ze jak ja zabierzesz to bedziesz zas nam zdawal relacje co i jak z toska w heteliku a potem w nowym domku :D Quote
agaga21 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 w razie czego przecież są kagańce, a jak w końcu psiaki się lepiej poznają i przyzwyczają do siebie to na pewno nie będzie problemów-tym bardziej że łukasz pisał że jego suka jest raczej uległa i niekonfliktowa Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Napewno psinki sie zaprzyjaznia :) Ja trzymam za nia kciuki.. Dokladnie jak bedzie cos nie tak to zawsze przez kaganiec mozna psiaki do siebie przyzwyczajac Quote
PRZEC Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 napewno bedzie dobrze nie ma innej opcji. ja nie z tych co poddaja sie łatwo :diabloti: tosia napewno u nas zostanie:multi: Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 To dobrze :) A kiedy Toska ma zaczac pakowac walizeczki ? Wiadomo juz kiedy idzie do hoteliku? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Pare postów wczesniej napisałm,że -jutro-tzn juz dziś będe cos wiedziała odnośnie jej przyjazdu;) Quote
rufusowa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 śliczne fotki :loveu: czy Tosia jest po sterylce??? wygląda jakby miała ciążę urojoną, stąd moje pytanie :razz: Quote
rufusowa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Przec kiedy planujesz sterylkę Tosi? Czy Twoje psy sa po sterylizacji, kastracji? Quote
PRZEC Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 witajcie :p a wiec tak: tosie planujemy zabrac 21-25 tego miesiaca.jeszcze niewiemy kto po nia przyjedzie czy ja czy ania. tosia nie ma sterylki.ale bedzie miala jak wyjdzie z hoteliku i bedzie juz u nas.bo w hotelu nie zabardzo zeby jej sterylke robic. cioteczko rufusowa moja sunia ma sterylke a pies nie jest kastrowany.;) wiec teraz tylko odliczamy dni a Wy powili mozecie tosiaka pakowac :multi: Quote
Gdusia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ale die ciesze:multi:No to teraz z niecierpliwoscia bedziemy czekac az ktos po tosie przyjedzie :):) Quote
rufusowa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 wygląda na to ze ma ciążę urojoną, więc trzeba się szybko tego pozbyć, bo niedługo następna sterylka ;) Quote
Recommended Posts