Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tosiulec solo

Naprawde piękne zdjęcie i sliczna modelka

Fitneska Tosia i biegi przełajowe. A to przegoniła cioteczkę :evil_lol:

A to nie koniec, tylu fotek Tosieńka jeszcze nie miała naraz

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dokladnie ale w schronisku bedzie smutasno bez Toski :( ale i tak Tosienka ma szczescie ze niedlugo idzie do nowego domku gdyby tak reszta miala szczescie w poszukiwaniu domkow :):) mam nadzieje ze wszystkim sie poszczesci :p:p

Posted

Z jednej strony zawsze jest smutno jesli jakis psiak odchodzi (poniewaz bardzo je kochamy:D) ale z drugiej to wielkie szczescie ze ich marzenia stana sie realne :):) Toska juz nie musi marzyc ona juz swoj domek niebawem bedzie miala:)

Posted

no to i ja cos napisze :lol:
dzieki za sprawdzenie tosiaka i fotki.jak ania wspomiala,bedziemy tosie przyzwyczajac do moich smierdzieli jak bedzie jeszcze w hoteliku.
moje psy znaja sie od szczeniaka i jest miedzynimi bardzo silna wiez.
ale suka jest ustepliwa i skoro z innymi astami sie dogaduje to i tu powinno byc oka.chyba ze tosiak zacznie sprawiec problemy to bedzie sie z nia pracowac i napewno sie uda :multi:
wiec teraz wsio w rekach ani :evil_lol:

Posted

No mam nadzieje ze tosia nie bedzie sprawiala problemow jesli chodzi o psiaki :)... To naprwde wielkie szczescie ze toska idzie do domku :) Mam nadzieje przec ze jak ja zabierzesz to bedziesz zas nam zdawal relacje co i jak z toska w heteliku a potem w nowym domku :D

Posted

w razie czego przecież są kagańce, a jak w końcu psiaki się lepiej poznają i przyzwyczają do siebie to na pewno nie będzie problemów-tym bardziej że łukasz pisał że jego suka jest raczej uległa i niekonfliktowa

Posted

Napewno psinki sie zaprzyjaznia :) Ja trzymam za nia kciuki..

Dokladnie jak bedzie cos nie tak to zawsze przez kaganiec mozna psiaki do siebie przyzwyczajac

Posted

witajcie :p
a wiec tak:
tosie planujemy zabrac 21-25 tego miesiaca.jeszcze niewiemy kto po nia przyjedzie czy ja czy ania.
tosia nie ma sterylki.ale bedzie miala jak wyjdzie z hoteliku i bedzie juz u nas.bo w hotelu nie zabardzo zeby jej sterylke robic.
cioteczko rufusowa moja sunia ma sterylke a pies nie jest kastrowany.;)
wiec teraz tylko odliczamy dni a Wy powili mozecie tosiaka pakowac :multi: