Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdusia napisał(a):
Ale toska super wyszla na tych zdjeciach :loveu:

No widze ze Toska juz powoli zaznajamia sie z otoczeniem i wogole :)
Mam nadzieje ze jek bedziecie ja oswajac do waszych psiakow to obejdzie sie bez wiekszych problemow i Toska bedzie wspolpracowac :) gdy byla z Barim naszym na spacerku to nie wykazywala do niego agresji ale miloscia tez nie palala, no ale tam wszystko nowe wiec jak to mozna powiedziec "Tosia najpierw musi cala sprawe obwochac :evil_lol: "
Tak Tosia to superpies i super modelka.Slicznie psinka wychodzi na zdjeciach ;)

Posted

agaga21 napisał(a):
nie słonko, myślałam że to oczywiste że tatuś to nowy pan...;) i rozbawiło mnie twoje zwątpienie

Bo ja taka gapa jestem :oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']bo ciebie prawie wcale na dogo nie ma więc trzeba pisać za ciebie;):evil_lol:
a z tymi zdjęciami to nawaliliście:mad:
łukasz-nowy tatusiu;) tośki, powiedz kiedy planujesz poznać ją z twoimi bestyjkami.
Wlasnie czekamy na info kiedy toska pozna kolegow/kolezanki :lol::lol:

Posted

PRZEC napisał(a):
co ja mam pisac jak juz wsio napisane :lol:
tosiak-cudak i tyle.trza bedzie ja tylko troszke 'nareperowac"i sunia bedzie ja ta lala :loveu:

bo ciebie prawie wcale na dogo nie ma więc trzeba pisać za ciebie;):evil_lol:
łukasz-nowy tatusiu;) tośki, powiedz kiedy planujesz poznać ją z twoimi bestyjkami.

Posted

agaga21 napisał(a):
bo ciebie prawie wcale na dogo nie ma więc trzeba pisać za ciebie;):evil_lol:

mysle za za jakies 2 tyg.niech tosiak sie przyzwyczji do nowego miejsca,to wtedy wpadne z todziem.jak z todziem bedzie oka to przyjdzie czas na mije.

Posted

Z utęsknieniem czekam na moja miłość-Todzia:loveu:

A Tosiak dziś miała ochotę na głaski- wywaliła brzuszek i kazała sie miziać-ale się nastękała przy tym:evil_lol: Potem zabawa z kijkiem, poskakała, pobiegała i padła;) Musze powiedziec,ze tak spokojnego asta to ja jeszcze nie widziałam:crazyeye:

Posted

Bo Tosia to Tosia. Kulturalna milaśna, ale pewnie swój charakterek ma.
Mam nadzieję, że jak już minie stres związany z przeprowadzką - polubi kolegów i koleżanki.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Musze powiedziec,ze tak spokojnego asta to ja jeszcze nie widziałam:crazyeye:

bo nie widziałaś mojego:evil_lol: cały czas śpi jak jest w domu a za kijem nie pobiegnie za nic na świecie

Posted

dla pocieszenia dodam, że doddy do swoich suk przyzwyczaiła już kilka suk (tymczasów), ktore inne psy chcą zabić a miedzy sobą się kochają i śpią razem :p

na początek koniecznie klateczka, pochowane zabawki i smakołyki, karmienie w osobnych pomieszczeniach a potem będzie juz lepiej ;)

dobrze, ze zapoznacie je na neutralnym gruncie :p

Posted

U Tosi wszystko ok:p
Otwiera się dziewczynka i zaczyna sie powoli bawić. Lubi mizianie po brzuszku-i tarzanie się w trawie;)W dzień wyleguje sie na słońcu. Straszny z niej łakomczuch;)
Przec był w czwartek u niej i chyba w niedzielę przyjedzie.