fioneczka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 że niańczy to wiem :) ale chcę wiedzieć jak ogólnie się miewa dziewczynka :) Quote
wroobelterrorystka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Tosia przytyła, bardzo się poprawiła, wszystkie rany na grzbiecie zagoiły się idealnie. Atomówki obudziły w niej młodego ducha i jest takim większym szczeniaczkiem : ) Oczywiście jak na psa kanapowego przystało wyjście na dwór jak jest zimno jest złem koniecznym, po co sobie łapy moczyć : ) wyglądają jak małżeństwo z dzieckiem: wszystkie zabawki Atomówek padają prędzej czy później jej ofiarą aż się wierzyć nie chce, że to nie jej dzieci pomóżcie znaleźć Brawurce idealny dom : ) http://www.dogomania.pl/threads/179582-4-mies-biaA-a-amstaffka-z-pseudo-szuka-odpowiedzialnego-i-doA-wiadczonego-wA-aA-ciciela Quote
doddy Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Uroczo Tosia wygląda z Atomówkami :) Ostatnie zdjęcie szczególnie piękne. Jak mamusia :) Quote
wroobelterrorystka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 bo to jest ich mamusia, koleżanka i wychowawczyni w jednym :) Quote
fioneczka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 a ja już wczoraj widziałam fotki ale się dogo "zacięło" i napisać ani słowa nie mogłam Tosiaczek jak prawdziwa niania :) jak ja się cieszę że ona ma teraz normalne życie ... jej zdjęcie za kratą boksu łamało serce Quote
supergoga Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Ja tez się ciesze z tych zdjęć i wieści. Bardzo Wam jestem wdzięczna za ten dom dla niej. Serce się darło na kawałki. Taka była biedna. Wypłosz nasz. A teraz proszę... Quote
wroobelterrorystka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 teraz z wypłosza nie zostało nic, Tosiak przytył, cycki się wciągnęły, rany zagoiły :) tylko teraz Tosia pokazuje swoje prawdziwe 'ja' jest bardzo dominująca, zaczepna, nie raz już poszarpała się z innymi psami, więc trzeba mieć na nią oko.. szczeniaki są z nią prawie równe już, więc ma towarzyszy do zabawy :) proszę spojrzeć na cycochy :) Quote
fioneczka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Tosieńka wygląda cudownie ... jest piękna a "maleństwa" widzę dokazują ... wesoło macie Quote
agaga21 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 wygląda swietnie! mam nadzieję że łukasz sobie radzi z jej charakterkiem ;) jaka jest szansa, ze łukasz będzie miał neta w najbliższym czasie? Quote
wroobelterrorystka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 hmmm z netem to ciężka sprawa, bo Teodor rozwalił komputer głową a póki co Łukasz ma inne wydatki, więc zapewne stanie się to jak przywiozę do niego swój komputer:) a coś trzeba przekazać? Quote
agaga21 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 wroobelterrorystka napisał(a): a coś trzeba przekazać? pozdrowienia:evil_lol::evil_lol: Quote
PRZEC Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 witam,co jakis czas bede zagladal wiec jak cos trza to piszcie na dogo lub nk. toska niestety pod czas mojej nieobecnosci w domu musi siedziec w klatce.a tak to po staremu,spi,je i ma wszystkich gdzies hehe Quote
agaga21 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 cześć łukasz, dawno się nie odzywałeś. tosiaczek niestety musi zaakceptować fakt, że nie jest jedynaczką ;) Quote
Recommended Posts