Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Gdusiu - nasza wolontariuszka. Pewnie skoro już tak nam super pomagasz, przy najbliższej okazji podpiszemy umowę z Tobą - na wolontariat w Fundacji.
Dobrze, że przychodzicie do psiaków, dzięki Wam mają większy kontakt nie tylko z Pawłem, i socjalizują się.

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje bardzo za mile slowa :) Bardzo przywiazalam sie do psiakow w nszym schronisku. Bylam zaskoczona jak przeczytalam ze ktos chce zabrac tosie... Niech ta psinka znajdzie domek ona jest taka kochana :). Jest spokojnym pieskiem na spacerku (nie dlugim) szla bardzo ladnie...

Posted

No prosze widać ze wielkie zmiany się szykują :crazyeye:
Jaka jestem szczęsliwa że Tosieńka wkońcu będzie miała domek:loveu::loveu:
Wkońcu naszej króweczce zaczyna się powodzić ;);)

Posted

jak tam nasza krowczka sie trzyma??czy robicie jej spacerki z inymi pieskami??
jesli tak to jak ona do innych zwierzakow??
niebawem bedzie brykala po zielonej tarawce jak przystalo na krowke :multi:

Posted

Toska naprawde ślicznie chodzi na spacerki :p:p nie ciagnie się ani nic wiec mysle że to bradzo dobrze :cool3::cool3: a co do innych zwierzaków to jeszcze jej nie sprawdzalyśmy ale zawsze mozna spróbować choćby jutro ;);)

Posted

Narazie byla na jednym dluzszym spacerku i szla naprawde ladnie wczesniej chodzila tylko kolo schroniska. Narazie nie bralysmy jej z zadnym pieskiem ale jutro mozemy zobaczyc jak pojdzie na spacerek z towarzyszem :)

Posted

bede wdzzieczny za info.bo ja mam 2 astki i trza bedzie ja przyzwyczajac powioli jak bedzie w hoteliku.a z chodzeniem na smyczy to raczej niebedzie problem bo tosia zamieszka z nami na wsi.bedzie miala z moimi psiakami kawal ogrodzenego pola do biegania :lol:

Posted

Czyli to juz na sto procent pewne ze idzie ? To sie bardzo ciesze :multi: No jej sie przyda taki duzy ogrod w ktorym bedzie mogla sobie poskakac :)
Mam nadzieje ze nie bedzie agresywna w stosunku do pieskow...Jutro po spacerku jak wroce do domku to dam znac

Posted

Myśle, że wszystko jest kwestią przyzwyczajenia i nauczenia. Inaczej psiaki zachwoują się na smyczach, inaczej gdy są biegające.
Wierzę w krowiastą Tosię.

PRZEC - a skąd TY taka specyficzną dojarkę weźmiesz? :evil_lol:

Posted

w razie czego klateczka i stopniowe oswajanie :p a na początku trzeba zabawki, przysmaki, gryzaki pochować i karmić oddzielnie...jak biegają razem, to w kagańcach...wtedy właściciel nei spina się i psy czują się swobodniej...jak będzie spokoj, to mozna puszczac bez kagańców... wyczujesz :)

A Twoje od małego sie znają, czy tez przyzwyczajałes?

Posted

Jesli Tosia nie bedzie wykazywac agresjii to nie bedzie problemu, bo astki Przeca to wyszkolone, grzeczne asty;)- zwłaszcza mój Teodorek:loveu::loveu:
Jak wyciagalismy astkę ze schronu z Włocławak do niego na dt, to bez problemów sie dogadały.
Jak bedzie agresywna to bedziemy powoli pracowac z nimi aby było ok;)

Posted

Tosia byla dzisiaj na spacerku ze spanielkiem na ktorego mowimy edi. Byla w kagancu ,ale jak podchodzila do psiaka to nie wykazywala zadnej agresji:) Widac bylo ze bardzo zadowolona jest ze spacerku w towarzystwie milego psiaka :D Tosia szykuj sie do nowego domku :multi:

Posted

natalia_aa napisał(a):
To czekam z niecierpliwością na wiadomość o dalszych losach suni!
Więc jednak dobrze zrozumiałam, że coś się kroi, tylko nie wiedziałam, po co w takim razie hotel...

łukasz zabiera tośkę w swoje okolice do hotelu do ani.jak się przeprowadzi na wieś to wtedy zabiera sunię do siebie.teraz nie może jej do mieszkania wziąć-i stąd ten hotelik;)

sprawdźcie jeszcze jak z suką tosia się dogada.

Posted

No dokładnie Edi (spaniel) z Tosią jakoś sie na spacerku dogadywali :D:D wiec nie bylo zle tylko Tosi nie podobalo sie troche ze musiala zalozyc kaganiec ale pozniej juz nie bylo z nia problemow :p:p na spacerku tak bardzo sie jej podobalo ze nie miala wogole zamiaru wracac do schroniska do kojca :P:P
No Toska już niedługo bedziesz musiala spakować swoje walizki :multi::multi:

Nie ma sprawy sprawdzimy jak Tosia sie zachowuje przy suczkach :):)