supergoga Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Witaj Gdusiu - nasza wolontariuszka. Pewnie skoro już tak nam super pomagasz, przy najbliższej okazji podpiszemy umowę z Tobą - na wolontariat w Fundacji. Dobrze, że przychodzicie do psiaków, dzięki Wam mają większy kontakt nie tylko z Pawłem, i socjalizują się. Quote
Gdusia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Dziekuje bardzo za mile slowa :) Bardzo przywiazalam sie do psiakow w nszym schronisku. Bylam zaskoczona jak przeczytalam ze ktos chce zabrac tosie... Niech ta psinka znajdzie domek ona jest taka kochana :). Jest spokojnym pieskiem na spacerku (nie dlugim) szla bardzo ladnie... Quote
agaga21 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 gdusiu, witamy na dogo!!!:loveu: ja mam OGROMNY szacunek do wolontariuszy! szczególnie do młodych;) Quote
Psiara121 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 No prosze widać ze wielkie zmiany się szykują :crazyeye: Jaka jestem szczęsliwa że Tosieńka wkońcu będzie miała domek:loveu::loveu: Wkońcu naszej króweczce zaczyna się powodzić ;);) Quote
Gdusia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Fkt faktem od niedawna jestem nowym uzytkownikiem dogo ale rozkrecam sie :) Quote
PRZEC Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 jak tam nasza krowczka sie trzyma??czy robicie jej spacerki z inymi pieskami?? jesli tak to jak ona do innych zwierzakow?? niebawem bedzie brykala po zielonej tarawce jak przystalo na krowke :multi: Quote
Psiara121 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Toska naprawde ślicznie chodzi na spacerki :p:p nie ciagnie się ani nic wiec mysle że to bradzo dobrze :cool3::cool3: a co do innych zwierzaków to jeszcze jej nie sprawdzalyśmy ale zawsze mozna spróbować choćby jutro ;);) Quote
Gdusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Narazie byla na jednym dluzszym spacerku i szla naprawde ladnie wczesniej chodzila tylko kolo schroniska. Narazie nie bralysmy jej z zadnym pieskiem ale jutro mozemy zobaczyc jak pojdzie na spacerek z towarzyszem :) Quote
PRZEC Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 bede wdzzieczny za info.bo ja mam 2 astki i trza bedzie ja przyzwyczajac powioli jak bedzie w hoteliku.a z chodzeniem na smyczy to raczej niebedzie problem bo tosia zamieszka z nami na wsi.bedzie miala z moimi psiakami kawal ogrodzenego pola do biegania :lol: Quote
Gdusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Czyli to juz na sto procent pewne ze idzie ? To sie bardzo ciesze :multi: No jej sie przyda taki duzy ogrod w ktorym bedzie mogla sobie poskakac :) Mam nadzieje ze nie bedzie agresywna w stosunku do pieskow...Jutro po spacerku jak wroce do domku to dam znac Quote
supergoga Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Myśle, że wszystko jest kwestią przyzwyczajenia i nauczenia. Inaczej psiaki zachwoują się na smyczach, inaczej gdy są biegające. Wierzę w krowiastą Tosię. PRZEC - a skąd TY taka specyficzną dojarkę weźmiesz? :evil_lol: Quote
rufusowa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 w razie czego klateczka i stopniowe oswajanie :p a na początku trzeba zabawki, przysmaki, gryzaki pochować i karmić oddzielnie...jak biegają razem, to w kagańcach...wtedy właściciel nei spina się i psy czują się swobodniej...jak będzie spokoj, to mozna puszczac bez kagańców... wyczujesz :) A Twoje od małego sie znają, czy tez przyzwyczajałes? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jesli Tosia nie bedzie wykazywac agresjii to nie bedzie problemu, bo astki Przeca to wyszkolone, grzeczne asty;)- zwłaszcza mój Teodorek:loveu::loveu: Jak wyciagalismy astkę ze schronu z Włocławak do niego na dt, to bez problemów sie dogadały. Jak bedzie agresywna to bedziemy powoli pracowac z nimi aby było ok;) Quote
agaga21 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 do hotelu na razie:evil_lol: a ja przy okazji zapraszam na bazarek-zbieramy na hotel dla innych dwóch astków http://www.dogomania.pl/forum/f99/duuuuzo-filmow-nie-tylko-dla-google-page-rankingeguskow-na-hotel-132858/ Quote
supergoga Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Jeśli wszystko będzie ok, to na DS!!!!!!!:multi: Quote
natalia_aa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 To czekam z niecierpliwością na wiadomość o dalszych losach suni! Więc jednak dobrze zrozumiałam, że coś się kroi, tylko nie wiedziałam, po co w takim razie hotel... Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Tosia byla dzisiaj na spacerku ze spanielkiem na ktorego mowimy edi. Byla w kagancu ,ale jak podchodzila do psiaka to nie wykazywala zadnej agresji:) Widac bylo ze bardzo zadowolona jest ze spacerku w towarzystwie milego psiaka :D Tosia szykuj sie do nowego domku :multi: Quote
agaga21 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 natalia_aa napisał(a):To czekam z niecierpliwością na wiadomość o dalszych losach suni! Więc jednak dobrze zrozumiałam, że coś się kroi, tylko nie wiedziałam, po co w takim razie hotel... łukasz zabiera tośkę w swoje okolice do hotelu do ani.jak się przeprowadzi na wieś to wtedy zabiera sunię do siebie.teraz nie może jej do mieszkania wziąć-i stąd ten hotelik;) sprawdźcie jeszcze jak z suką tosia się dogada. Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No dokladnie az zal bylo z nia wracac do schroniska:( Ewidentnie bylo widac ze tam nie chce isc... Ale jeszcze troche musi wytrzymac :) Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No dokładnie Edi (spaniel) z Tosią jakoś sie na spacerku dogadywali :D:D wiec nie bylo zle tylko Tosi nie podobalo sie troche ze musiala zalozyc kaganiec ale pozniej juz nie bylo z nia problemow :p:p na spacerku tak bardzo sie jej podobalo ze nie miala wogole zamiaru wracac do schroniska do kojca :P:P No Toska już niedługo bedziesz musiala spakować swoje walizki :multi::multi: Nie ma sprawy sprawdzimy jak Tosia sie zachowuje przy suczkach :):) Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Psiaki bardzo byly zadowolone ze spacerku a zwlaszcza toska :) Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No widać ze sesja fotograficzna sie udała :D:D Tosia jest idealna modelka :):) i jak widac slicznie chodzi na smyczy i w kagancu :cool3::cool3: Quote
supergoga Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 To na razie kilka fotek ze spaceru z Edim Quote
Recommended Posts