Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdusia moze warto by zrobic tosi zastrzyk antykoncepcyjny bo jak tosia przyjedzie z cieczkoa do hoteliku to bedzie niezly mexyk.
ja kase przesle na zastrzyk jak bedzie trza.

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ładnie nie ma mnie raptem jednego dnia a tu takei nowiny :):)
Super ze Toska juz niedlugo pojedzie do nowego domku :multi::multi: doslownie jestem cala w skowronkach :evil_lol: no to naprawde dziewczynka ma bardzo wielkie szczescie ze trafila na ciebie :D:D mam nadzieje ze zaaklimatyzuje sie szybko i przekonasz sie jaka jest z niek kochana suczka :loveu::loveu:

Posted

Psiara121 napisał(a):
No ładnie nie ma mnie raptem jednego dnia a tu takei nowiny :):)
Super ze Toska juz niedlugo pojedzie do nowego domku :multi::multi: doslownie jestem cala w skowronkach :evil_lol: no to naprawde dziewczynka ma bardzo wielkie szczescie ze trafila na ciebie :D:D mam nadzieje ze zaaklimatyzuje sie szybko i przekonasz sie jaka jest z niek kochana suczka :loveu::loveu:

hehehe! PRZEC już od dawna w niej zakochany:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

PRZEC napisał(a):
Gdusia moze warto by zrobic tosi zastrzyk antykoncepcyjny bo jak tosia przyjedzie z cieczkoa do hoteliku to bedzie niezly mexyk.
ja kase przesle na zastrzyk jak bedzie trza.

Hmm ja nie jestem do konca pewna ale toska chyba miala juz cieczke..Ale zawsze moge zapytac sie pana Pawla i jak by co to dam znac :)
Psiara 121 w sobote bedzie trzeba ladnie pozegnac sie z tosia i porobic fotki :) Bedzie mi jej brakowac ale straznie sie ciesze ze kolejny psiak pojdzie do kochajacego domu :loveu:

Posted

pewnie miała cieczkę, bo po cieczce ok. miesiąc, najczęściej dwa miesiące moze wystąpić ciąża urojona...najlepiej by było teraz pozbyc się tego ograniczając jedzenie i zapewniając wiecej ruchu (co nie jest łatwe w warunkach hotelowych) ;)
U mojej suki mimo ograniczenia jedzenia i wiekszej dawki ruchu ciąża nie chciala przejsc i wet przepisał "galastop", ktory pomógł (koszt. ok. 60-80 zł)
Teraz najlepiej by było ją wysterylizować, bo jak będziesz czekać aż ciąża sama przejdzie to potem zostanie miesiąc, dwa do cieczki i zabieg moze byc bardziej skomplikowany ze względu na większe ukrwienie macicy.
Moja wetka radziła robić sterylke na dwa miesiące przed lub dwa miesiące po cieczce.

Posted

No Gdusia Toske jeszcze sie zabierze teraz jak bedziemy w schronie na nasz ostatni spacerek :D:D bo pozniej to juz ona bedzie z kims innym chodzic :cool3::cool3: no i oczuwiscie fotki na pamiatke porobimy :p

Posted

to powinien stwierdzić wet ja tak na oko oceniłam ;)
na zdjęciach tak to wygląda ze ma mleko w cycochach a po takim okresie po szczeniakach cycoszki powinny być zasuszone

niektóre suczki mają tendencję do ciąży urojonej i praktycznie po każdej cieczce mozna się spodziewać :cool1:

Posted

pewnie ze niekoniecznie ;) zalezy czy w środku jest mleko - ciotki pomacajcie :evil_lol: jak to sa takie flaczki, to luz a jak sa ciezkie i ew. leci z nich mleko, to znaczy urojona ;)

Posted

Zapytam Pawła, ale o ile pamiętam Tosię, a znam ją od dość dawna, tzn. od czasu jak przybyła i kilka razy wówczas widziałąm, to właśnie zawsze miała takie cycuchy. Teraz to ona wygląda super, jak przyjechała, była zmarnowana, zabiedzona i tylko te cysie takie biedne.
Ja nie sądzę, żeby miała urojoną ciążę. Ale zapytam.

Posted

rufusowa napisał(a):
pewnie ze niekoniecznie ;) zalezy czy w środku jest mleko - ciotki pomacajcie :evil_lol: jak to sa takie flaczki, to luz a jak sa ciezkie i ew. leci z nich mleko, to znaczy urojona ;)

Hehe jak damy rade to pomacamy :)