PRZEC Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Gdusia moze warto by zrobic tosi zastrzyk antykoncepcyjny bo jak tosia przyjedzie z cieczkoa do hoteliku to bedzie niezly mexyk. ja kase przesle na zastrzyk jak bedzie trza. Quote
Psiara121 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No ładnie nie ma mnie raptem jednego dnia a tu takei nowiny :):) Super ze Toska juz niedlugo pojedzie do nowego domku :multi::multi: doslownie jestem cala w skowronkach :evil_lol: no to naprawde dziewczynka ma bardzo wielkie szczescie ze trafila na ciebie :D:D mam nadzieje ze zaaklimatyzuje sie szybko i przekonasz sie jaka jest z niek kochana suczka :loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Psiara121 napisał(a):No ładnie nie ma mnie raptem jednego dnia a tu takei nowiny :):) Super ze Toska juz niedlugo pojedzie do nowego domku :multi::multi: doslownie jestem cala w skowronkach :evil_lol: no to naprawde dziewczynka ma bardzo wielkie szczescie ze trafila na ciebie :D:D mam nadzieje ze zaaklimatyzuje sie szybko i przekonasz sie jaka jest z niek kochana suczka :loveu::loveu: hehehe! PRZEC już od dawna w niej zakochany:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gdusia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 PRZEC napisał(a):Gdusia moze warto by zrobic tosi zastrzyk antykoncepcyjny bo jak tosia przyjedzie z cieczkoa do hoteliku to bedzie niezly mexyk. ja kase przesle na zastrzyk jak bedzie trza. Hmm ja nie jestem do konca pewna ale toska chyba miala juz cieczke..Ale zawsze moge zapytac sie pana Pawla i jak by co to dam znac :) Psiara 121 w sobote bedzie trzeba ladnie pozegnac sie z tosia i porobic fotki :) Bedzie mi jej brakowac ale straznie sie ciesze ze kolejny psiak pojdzie do kochajacego domu :loveu: Quote
wroobelterrorystka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Przec prosi, żebyscie sie dokladnie dowiedzialy czy Tosia miala juz cieczkę :) mam nadzieje ze dane mi bedzie zobaczyc ją w kwietniu :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 oooo-wybiera sie Pani do męża?:evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 pewnie miała cieczkę, bo po cieczce ok. miesiąc, najczęściej dwa miesiące moze wystąpić ciąża urojona...najlepiej by było teraz pozbyc się tego ograniczając jedzenie i zapewniając wiecej ruchu (co nie jest łatwe w warunkach hotelowych) ;) U mojej suki mimo ograniczenia jedzenia i wiekszej dawki ruchu ciąża nie chciala przejsc i wet przepisał "galastop", ktory pomógł (koszt. ok. 60-80 zł) Teraz najlepiej by było ją wysterylizować, bo jak będziesz czekać aż ciąża sama przejdzie to potem zostanie miesiąc, dwa do cieczki i zabieg moze byc bardziej skomplikowany ze względu na większe ukrwienie macicy. Moja wetka radziła robić sterylke na dwa miesiące przed lub dwa miesiące po cieczce. Quote
wroobelterrorystka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):oooo-wybiera sie Pani do męża?:evil_lol::evil_lol: noo dzieci muszą poznać matke w końcu :P Rufusowa, informacje przekaże i zapytam co Łukasz na to, on ma chwilowo kiepski dostep do internetu :) Quote
Gdusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Mam pytakno dlaczego mialaby miec ciaze urojona ? Quote
Psiara121 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No Gdusia Toske jeszcze sie zabierze teraz jak bedziemy w schronie na nasz ostatni spacerek :D:D bo pozniej to juz ona bedzie z kims innym chodzic :cool3::cool3: no i oczuwiscie fotki na pamiatke porobimy :p Quote
Gdusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No bedzie trzeba sie z nia pozegnac... Hehe na szczescie ona juz nie musi marzyc :) Jej marzenie sie spelnilo Quote
rufusowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 to powinien stwierdzić wet ja tak na oko oceniłam ;) na zdjęciach tak to wygląda ze ma mleko w cycochach a po takim okresie po szczeniakach cycoszki powinny być zasuszone niektóre suczki mają tendencję do ciąży urojonej i praktycznie po każdej cieczce mozna się spodziewać :cool1: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 rzeczywiście te cycuszki rzucaja sie w oczy... Quote
wroobelterrorystka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 ale te cyci to niekoniecznie objaw ciaży urojonej, moze Tosia urodziła duzo szczeniakow juz, albo za wczesnie zabrali jej szczeniaki? zobaczcie tą dziewczynkę : http://www.dogomania.pl/forum/f28/suka-czy-maciora-pitbullowa-ofiara-rozmnazacza-po-sterylce-blaga-o-dom-121971/?highlight=listwa+mleczna Quote
rufusowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 pewnie ze niekoniecznie ;) zalezy czy w środku jest mleko - ciotki pomacajcie :evil_lol: jak to sa takie flaczki, to luz a jak sa ciezkie i ew. leci z nich mleko, to znaczy urojona ;) Quote
supergoga Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Zapytam Pawła, ale o ile pamiętam Tosię, a znam ją od dość dawna, tzn. od czasu jak przybyła i kilka razy wówczas widziałąm, to właśnie zawsze miała takie cycuchy. Teraz to ona wygląda super, jak przyjechała, była zmarnowana, zabiedzona i tylko te cysie takie biedne. Ja nie sądzę, żeby miała urojoną ciążę. Ale zapytam. Quote
Gdusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Tosia od zawsze miala takie cycuszki :). Jak przyszla doschroniska juz je takie miala... Mi sie nie wydaje zeby miala ciaze urojona.... Quote
Gdusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 rufusowa napisał(a):pewnie ze niekoniecznie ;) zalezy czy w środku jest mleko - ciotki pomacajcie :evil_lol: jak to sa takie flaczki, to luz a jak sa ciezkie i ew. leci z nich mleko, to znaczy urojona ;) Hehe jak damy rade to pomacamy :) Quote
Psiara121 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Mi sie wydaje ze Toska nie ma ciazy urojonej...Te cycuszki ma takie jak juz do schrona przyjechala... Quote
rufusowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 pewnie karma wysokobiałkowa by załatwiła sprawę ale to juz zalezy od Przeca ;) Quote
Gdusia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Jeszcze troszke toska musi poczekac... :) Jeszcze tydzien i do domku ja bedzie trzeba szykowac :D Quote
wroobelterrorystka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 rufusowa napisał(a):pewnie karma wysokobiałkowa by załatwiła sprawę ale to juz zalezy od Przeca ;) mysle, ze on zrobi wszystko żeby Tosia była zdrowa i piękna :) Quote
Psiara121 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 No Toska u Przeca niedlugo bedziesz miala swoj kawalek nieba :):) jeszcze tylko tydzien :p Quote
Recommended Posts