Psiara121 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Toska zapewne odlicza dni kiedy sie wyrwie ze schroniska :) Quote
Gdusia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Tosia dzisaj nawet nie wyszla z bydy jak przyszlysmy :( Ale na szczescie juz niedlugo idzie do domku :) Quote
Psiara121 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 No bidulka ciezko jest psince w schronie :-( No ale niedlugo juz pojdzie do nowego domku :) Quote
Gdusia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Psiara121 napisał(a):No bidulka ciezko jest psince w schronie :-( No ale niedlugo juz pojdzie do nowego domku :) Ja juz odliczam jej dni :) Quote
Psiara121 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 No jestem ciekaw kiedy naszt Tosienka pojedzie do domuk :) Quote
rufusowa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 bardzo przepraszam za offa :oops: proszę w imieniu Jędrzejowa o głosy na krakvecie Bardzo proszę wszystkich o oddanie głosu na Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w ankiecie Krakvetu - wygrałyśmy ankietę Dogo i teraz serdecznie proszę o wsparcie nas na Krakvecie. Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców. Jesteśmy zdane tylko na własną przedsiębiorczość ... Bardzo proszę o głosiki: Forum o psach i kotach Z góry dziękujemy ;-) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Mam nadzieje,że uda mi się w tym tygodniu przyjechać po Tosię- wszystko jest uzależnione od nowego kojca, który został zamówiony specjalnie dla niej...a coś facet się ociąga z robotą. Miał być gotowy w tym tygodniu i dupa:angryy: Wczoraj z nim rozmawiałam-dziś ma dać mi info kiedy go przywiezie-złożenie go to już jeden dzień...ehhh jak cos idzie nie po mysli to na całego. Quote
Gdusia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Mam nadzieje,że uda mi się w tym tygodniu przyjechać po Tosię- wszystko jest uzależnione od nowego kojca, który został zamówiony specjalnie dla niej...a coś facet się ociąga z robotą. Miał być gotowy w tym tygodniu i dupa:angryy: Wczoraj z nim rozmawiałam-dziś ma dać mi info kiedy go przywiezie-złożenie go to już jeden dzień...ehhh jak cos idzie nie po mysli to na całego. Dokladnie jak cos nie idzie to wszystko sie sypie...Kolesia trzeba zagonic do roboty, zeby sie tak nie ociagal:evil_lol: No my czekamy na wiesci kiedy ttoske przywita nowy domek :) Trzymam kciuki :loveu: Quote
Psiara121 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 No dokładnie Gdusia :eviltong: No z nieceirpliwoscie czekamy kiedy nasza króweczka pojedzie do domku :) Quote
Gdusia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Psiara121 napisał(a):No dokładnie Gdusia :eviltong: No z nieceirpliwoscie czekamy kiedy nasza króweczka pojedzie do domku :) W weekend trzeba sie z tosia pozegnac i wysciskac bo nie wiadomo kiedy pojedzie Quote
Psiara121 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Króweczka dzisiaj byla taka szczesliwa jak byla wypuszczona :loveu: Gonila dzisiaj za patykiem i za pilka, ktora zdecydowanie wolala poniewaz jej oddac nie chciala :eviltong: oddala dopiero jak zobaczyla jedzenie ale i tak pozniej sie rozymslila i szukala z powrotem pilki ;) Tosienka mam nadzieje ze wkrotce bedziesz nie w schronie a u siebie w domku gonic za pilkami :cool3: Quote
Gdusia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Psiara121 napisał(a):Króweczka dzisiaj byla taka szczesliwa jak byla wypuszczona :loveu: Gonila dzisiaj za patykiem i za pilka, ktora zdecydowanie wolala poniewaz jej oddac nie chciala :eviltong: oddala dopiero jak zobaczyla jedzenie ale i tak pozniej sie rozymslila i szukala z powrotem pilki ;) Tosienka mam nadzieje ze wkrotce bedziesz nie w schronie a u siebie w domku gonic za pilkami :cool3: Psiara121 jeszcze troche i bediesz tesknila za tosia i jej latkami :D:D Quote
Psiara121 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Uwierz mi ze tak :) Przyzwyczaiłam sie do naszej Tosienki tak jak i do innych psiaków:loveu: I zawsze jest jakos tak pusto jak jedno psisko idzie do domku ale ma sie ta swiadomosc ze tam mu bedzie znacznie lepiej niz w schronie:) Quote
Gdusia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 oj bardzo pusta :( Ale przynajmiej czuja sie szczesliwe jak ida do nowego domku :):) Quote
Psiara121 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Tak nie ma to jak mieć swój własny domek :) Dzisiaj Tosieńke zabralysmy na spacerek bo stala caly czas pod furtka i sie domagala wyjscia :) była dzisiaj na spacerku z Barim. Na poczatku nie zwracala na niego uwagi ale pozniej jak Bari zabrał do mordki kij to Tosia razem z nim go chwyciła i chciała sie z nim bawic nasza króweczka :) tak to slicznie wygladalo :loveu: Quote
Gdusia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Psiara121 napisał(a):Tak nie ma to jak mieć swój własny domek :) Dzisiaj Tosieńke zabralysmy na spacerek bo stala caly czas pod furtka i sie domagala wyjscia :) była dzisiaj na spacerku z Barim. Na poczatku nie zwracala na niego uwagi ale pozniej jak Bari zabrał do mordki kij to Tosia razem z nim go chwyciła i chciała sie z nim bawic nasza króweczka :) tak to slicznie wygladalo :loveu: Dokladnie :):) Hehe naprawde slodko to wygladalo jak zaczly sie przeciagac... A w tej zabawie wygral barii :) Mam nadzieje ze to byl nasz ostatni spacerek z Tosia , ze juz za tydzien bedzie chodzila na spacerki ze swoim kiochajacym panem:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jak w niedzielę jest otwarty schron? I jak w poniedziałek?-w jakich godzinach mozna adoptowac psiaki Quote
Gdusia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Jak w niedzielę jest otwarty schron? I jak w poniedziałek?-w jakich godzinach mozna adoptowac psiaki Adoptowac mozna zawsze tylko trzeba zadzwonic do opiekuna schroniska... Quote
Psiara121 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Jak w niedzielę jest otwarty schron? I jak w poniedziałek?-w jakich godzinach mozna adoptowac psiaki Ania+Milva i Ulver adoptowac psiaki mozna zawsze ale najlepiej zadzwonic do p.Pawła i on powie co i jak :) Quote
Gdusia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):dzięki za info- w takim razie umówię się telefonicznie:p w niedzielę albo w poniedziałek chce jechać po Tosię-mam nadzieję,że plan wypali;) O to super:multi::multi:Fajnie by bylo jak bys wpadla w niedziele pozegnalybysmy sie z nia :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 dzięki za info- w takim razie umówię się telefonicznie:p w niedzielę albo w poniedziałek chce jechać po Tosię-mam nadzieję,że plan wypali;) Quote
Psiara121 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):dzięki za info- w takim razie umówię się telefonicznie:p w niedzielę albo w poniedziałek chce jechać po Tosię-mam nadzieję,że plan wypali;) Ja tez mam nadzieje ze wszystko pojdzie zgodznie z planem ;) No to z Tosienka trzeba bedzie sie w sobote i niedziele pozegnac :) W koncu bedzie miala swoj wlasny domek :multi: Quote
agaga21 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Psiara121 napisał(a): W koncu bedzie miala swoj wlasny domek :multi: na razie hotelik;) domek za jakiś czas Quote
Gdusia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 agaga21 napisał(a):na razie hotelik;) domek za jakiś czas Ale zawsze lepszy jest hotelik niz schroniskowy kojec... Quote
agaga21 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 no na pewno! ja wierzę...ja wiem, że tosia będzie w bardzo dobrych rękach i na pewno będzie szczęśliwa. Quote
Recommended Posts